HjemlighedGør det selv

Påhængsmotorer hjemmelavet. Hvordan man laver en båd påhængsmotor med hænderne

For at selv samle påhængsmotor, er det nødvendigt at forstå dens struktur. Desuden skal det bemærkes, at den ledelsesmodel krævede rorpind. I dette tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at anvende oplysningerne fra en gammel påhængsmotor. Paller til motoren vælges separat. Du bør også være særlig opmærksom på brændstofsystemet. Nogle specialister er i stand til at fastsætte påhængsmotoren af kædesaven eller trimmer.

simpelt bevægeapparat

På toppen af hver påhængsmotor ligger direkte. Efter brændstofpumpen den forbinder med stemplet system. Desuden skal det bemærkes, at de påhængsmotorer har særlig rocker. Det er nødvendigt at sikre driften af ventilerne. I dette tilfælde afhænger meget cylindervolumen af motoren. På en palle i påhængsmotorer placeret klemme. Med dens hjælp er det muligt at ordne modellen om bord.

Klemmer på pallen er ikke altid bruges. I nogle tilfælde indstilles også gearkassen. Deadwood i dag er varierede. Under krumtapakslen direkte placeret, som er forbundet med den centrale stang. Således bliver drejningsmomentet overføres til lavere gear. Gennem en særlig hoved udføres ved at dreje skruen.

Model af motorsave

Påhængsmotor af motorsav kan gøres, men nødvendige detaljer med den forældede model. Den første motor enhed ekstraheres. Det er installeret direkte på pallen. I dette tilfælde kan brændstofsystemet afhente den mest sædvanlige for ham. I dette tilfælde betyder indstillingen grænsen frekvens ikke overstige 1300 rpm. Vippearm på påhængsmotorer (hjemmelavet) passer med tre ventiler. Dog bør man være særlig opmærksom på konvektor type.

Ved hjælp af denne del kan styres styrestang. Efter fastgørelse af topplade har mulighed for at gå til Deadwood. Krumtapaksel i dette tilfælde bedre at vælge holdbare. I dette tilfælde den centrale aksel er nødvendig for at låne fra en gammel påhængsmotor. Ved afslutningen af det arbejde, kun behøver at angive lavere gear med skruer. Til at pumpe vand vil kræve en ekstra pumpe.

Motoren af trimmeren

Self-made påhængsmotorer fra trimmeren går ganske enkel. Først og fremmest, eksperter rådgive at fjerne håndtaget. Det er nødvendigt at udskifte stammen. Dernæst er det vigtigt at lave en bakke til motoren. I dette tilfælde kan endog jernpladen anvendes. Motoren skal fastgøres på det meget nøje. Du kan bruge det brændstof pumpe til et konventionelt system. Men for at en knastaksel bedre vælge en stærk, ellers tunge byrder, han ikke ville overleve. Lavere enhed i dette tilfælde kun fastsættes efter fiksering den øvre gear.

Om ønsket kan de påhængsmotorer (hjemmelavet) sætte termostaten. Clamp monteret efter fastsættelse af dødt. Til motoren gearkasse ikke er ophængt, mange eksperter rådgive at bruge en speciel gummipakning. Skruer i modellen skal være fastgjort til den vertikale aksel.

Modellen af motoren kultivator

Saml hjemmelavede påhængsmotorer af motor kultivator er svært, men muligt. Hvis vi betragter den elektriske modifikation, den første ting ud af indretningen er fjernet starteren. Desuden skal du frakoble motoren. Hvis du bruger en fire-modifikation, brændstofsystemet er den mest almindelige metode. Vandpumpe i dette tilfælde er det vigtigt at vælge kvalitet. Til gengæld kan den nederste enhed tages med forældet påhængsmotor. For at sikre brændstofpumpen ved hjælp af mange forskellige låse. Den nemmeste måde anses for at være fastsættelse ham over karburatoren. I dette tilfælde med et åg, bør han ikke være i kontakt.

Krumtapaksel til påhængsmotorer (hjemmelavede), der skal fastgøres over toppen gear. På dette stadium, er det nødvendigt at kontrollere styrken af klemmen. Palle, til gengæld bør ikke tilsidesætte den. Vandpumpe i dette tilfælde er fastsat til Deadwood. For ikke at interferere med den nedre stængel, mange eksperter rådgive at bruge specielle fjedre. Efter deres konsolidering vil kun løse skruen og rorpind.

Enhed med to-mass svinghjul

Lav en to-vejs svinghjul påhængsmotor med sine egne hænder - ikke en nem opgave. Motoren i dette tilfælde er det tilrådeligt at vælge en totakts-typen. I dette tilfælde rocker under det skal beregnes på tre ventiler. Også, før du installerer er det nødvendigt at kontrollere styrken af pushere. Ekstrem pres, de har til at modstå mindst 3 bar. I dette tilfælde vil det være muligt at håbe på en stabil drift af motoren. Bakken i dette tilfælde skal monteres under klemmen. For nemheds skyld, kan det fastgøres med skruer og derefter bruge fugemasse. Efter fastgørelse af styrestangen tilsluttet dødt. Beskyttelse påhængsmotor propel er sat til at vare.

Modeller med totaktsmotorer

Lav en to-takts påhængsmotor med dine hænder, kan du kun bruge, hvis krumtapakslen med en diameter på mindst 60 mm. Ellers vil det ikke opretholde belastningen. Svinghjulet i dette tilfælde er det muligt at vælge normal. I dette tilfælde brændstofpumpen ultimative tryk, som kræves for at opretholde mindst 3 bar. Rocker, eksperter rådgive at installere kun tre ventiler. Termostaten er monteret på påhængsmotorer (hjemmelavet) om ønsket.

Udstødsventilerne er allerede installeret oftest aluminium. Kølere er en række af i dag. Den nemmeste løsning anses for at være en ændring af vandet. Med henblik herpå bør pallen forventes indtag. Ventilløftere på motoren skal installeres sidst. Dødt for push-pull stang med passende modifikationer til 120 mm.

Enheder med firetaktsmotorer

Saml hjemmelavet påhængsmotor med en fire-takts motor er dog muligt, skal du bruge dele fra andre modeller. Navnlig skal vælges separat for spændeindretningen. Du bør også være opmærksom på, at strålen er nødvendig i dette tilfælde, fire ventiler. I dette tilfælde er tanken installeret under brændstofsystemet nær pallen.

Deadwood motor valgt som regel, at to stænger. I dette tilfælde skal krumtapakslen vælges separat. Stik er sat i sådanne anordninger ganske ofte. Tiller skal fastgøres direkte til svinghjulet. Fixers for dette er det bedst at bruge stål. Uden svejsning i dette tilfælde er det ganske vanskeligt at håndtere.

Modifikationer på snorstarteren

Hjemmelavet bådmotorer (sump buggies) med manuel startere er ret almindelig. Disse komponenter er installeret i nærheden af knastaksel. For at rette dem, skal du bruge gummipakning. I dette tilfælde skal boltene være mindst fire. Hvis vi betragter de firetaktsmotorer, startere der, normalt installeret elektronisk form. Imidlertid håndholdte enheder velegnet til totaktsmotorer modifikationer.

Model-beskyttet gear

Påhængsmotorer med gear beskyttet i dag er ganske populære. For at samle dem selv, er du nødt til at vælge den motoreffekt på ikke under 3 kW. Starter i dette tilfælde passende manuelt type. Den første cut klemme til motoren. Først derefter kan du begynde at installere brændstofsystemet. om ønsket er termostaten monteret på vippearmen.

Det næste skridt er monteret gearkasse. Til rocker ikke spjæt, mens du arbejder under det er muligt at vedlægge pakningen. Pushere sat på bakken, og det vil kræve bruge en svejser. Den øverste stang i dette tilfælde er det vigtigt at montere en klemme. Til pres deformeret pallen, mange eksperter rådgive at installere yderligere støtte.

med anti-kavitationspladen enhed

Påhængsmotorer ved hjælp af anti-kavitation plade lykkedes ganske komfortabelt. I dette tilfælde, at begynde arbejdet på samlingen enhed skal fastsætte motoren. Først da er svejset faner. For at rette brændstofpumpen, kan du bruge skruer. I dette tilfælde skal installere pakningen er ikke påkrævet. Særlig opmærksomhed skal rettes til brændstofsystemet. Det skal være fastgjort ved siden af vand stempel. Kavitation plade fastgjort nær stikket. Men i kontakt med pallen burde det ikke. Som et resultat, vil der kun være indstillet dødt.

Motor med gearkasse

Påhængsmotorer med gearkasser temmelig vanskeligt at indsamle. I dette tilfælde, stikket er nødvendigt at vælge en kvalitet. Til gengæld kan motoren bruges fire. Pushere for sæt temmelig bred. Vedhæftet gearkasse skal være i toppen af flangen. For at undgå kortslutning, skal alle ledninger omhyggeligt skjult. Desuden bør man være opmærksom god vandpumpe. For at dække den øverste skaft fra karburatoren du kan bruge en fugemasse.

Model med låsende revers

For at samle motoren med bakgear lås, skal du først lave den standard motor. Efter dette, er pladen forbundet med styrestangen. Systemet brændstof må kun installeres efter rocker. Ikke at klemme karburatoren, mange rådes til at bruge puder.

Vedhæftede reverserende låsen skal klemme direkte nedenunder. Til dette formål skal du bruge svejsemaskinen. Efter dette vil kun løse dødt. Hvis påhængsmotor installeres med gearkassen, kan låsen være anbragt direkte i den. Men det er ganske vanskeligt at gøre på grund af det faktum, at det er nødvendigt at save stalden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.