Kunst og underholdningLitteratur

Landmænd i Asien

Processer bundter fri bønder opfylde visse processer blandt den herskende klasse. Som et resultat, udviklingen fik han et klarere hierarki på plads, der bestemmer positionen i statsapparatet , eller titel, størrelsen af ejendomsretten til jorden og arten af rettighederne til det. Et særligt træk ved feudale samfund i Sydøstasien, i affaldet, som i disse århundreders bondesamfund var herrer soldater (ikke nesluzhilye udlejere), var svag isolering af den militære kaste, jo højere prestige embedsmænd, hvis funktioner var generelt delvis helliggjorte.

Det meste af den militære og meget af de intellektuelle funktioner, især på de højere niveauer i hierarkiet, i dette århundrede kunne gennemføres og gennemføres af civile sanovnikami.Kultura Japan havde sit eget bidrag til historien om asiatisk kultur.

I forholdet til de to typer af bønder domineret af feudale ejere: bønder, betinget afhængige (om skatter, en del af retten) af de betingede jordbesiddere - betjener feudalherrer og bønder, genetisk afhængige arvelige jordejere. Processen med at øge antallet af afhængige indsnævret finansielle grundlag feudalstaten som helhed, og er repræsenteret i regionen, som regel, af hensyn til mellemstore og små feudalherrer delvis.

Og det blev bestemt ved hans ønske om at bremse processen med at øge antallet af afhængige, trælbinde frimænd fordi nogle gange tager i størrelsen af det århundrede, der truer eksistensen af en stærk feudal stat. Ikke desto mindre er antallet af afhængige voksede.

XI-XIV århundrede markerede en hidtil uset udfolde billedkunst, kunstnerisk, juridisk og anden litteratur. Dannet på baggrund af stærke imperier med deres syncretic kult af guden-konge af arkitektur og kunst at skabe en unik i sin originalitet, meget kunstneriske monumenter inkluderet i statskassen af verden kultury.Kultura Japan havde sit eget bidrag til historien om asiatisk kultur.

Bands Pagan, Yaśodharapura (Angkor) og Panatarana; Javanesisk og Khmer skulptur; grand javanesisk litteratur; omfattende vietnamesiske og burmesiske optegnelser og verdslige litteratur, alt dette beviser ikke blot det unikke, originalitet og den usædvanlige rigdom af kulturen i Sydøstasien disse århundreder, men også, at der findes et fælles grundlag, fælles spredningsveje og kulturel udvikling. Den hidtil uset stigning af kultur af Sydøstasien i XI-XIV århundreder. Jeg gjorde det dengang et af de mest udviklede områder i den kunstneriske verden.

Landmænd i Asien

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.