HjemlighedHavearbejde

Potentil busk - berømt Kuril te

Udsmykning dit websted bliver en yndlingsbeskæftigelse af hver gartner. Mange timer brugt søge til pynt og frugtbærende planter, til sidst kronet med succes. Og en anden "resident" vises i haven, glædeligt deres synspunkter. De vigtigste parametre, som de udvalgte planter - er længden af blomstre, dekorative og modstandsdygtighed over for forskellige sygdomme.

Vær sikker på at plante en busk te Kul, som har et andet navn - shrubby Potentil. Anlægget ikke kun opfylder alle krav i søgningen, men også kan bruges som et lægemiddel te teblade, toner kroppen. Potentil busk kendt for sine egenskaber i flere århundreder. Og som te er meget udbredt i de taiga regioner i Sibirien og Manchuriet, hvor den vokser i store mængder.

Bush Potentil er slående i sin udholdenhed. Det er resistent over for både tørke og alvorlige frost. Meget glad for lys, selv om det kan vokse godt i delvis skygge. Med en manglende sollys i flor dårligt, men intensiverer bladene. Busk meget forgrenet og kan nå halvanden meter i højden. Det har høj decorativeness. Rødlig-brun eller grå bark kombineret med grønne blade, der har sølvfarvede nuance, og gylden-gule blomster.

Potentil busk vokser meget hurtigt. Ved plantning stiklinger, det andet år vil det være muligt at beundre blomstring og frugt dannelse. Busk begynder at blomstre i midten af juni og behager med sin skønhed i to måneder, hvorefter de danner bær - frugten, hvilket giver busken en særlig dekorativ effekt. Hver flygte odrevesnevaet til spidsen, som hjælper med at overleve vinteren frost uskadt. Blomstring og frugt dannelse sker årligt. For at opretholde den smukke udseende busk bør være pynteudstyr med intervaller på 5 eller 6 år.

Ved plantning jord grundigt for at fremstille en blanding af en del af sandet, to dele og to dele humus jorden ark. Potentil busk er meget krævende på jorden. Vær sikker på at gøre sitet dræning, designet til dette anlæg. Et stort antal underjordiske vand kan dræbe planten. Under den varme årstid, blodurt er nødvendige flere gange for at fodre gødning. Hvis der er et varmt og tørt vejr, at det er nødvendigt tilbringe aftenen sprøjtning, fordi planten ikke tåler tør luft.

Når du vælger din have en plante som Potentil busk, er sorter udvælges afhængigt af vejrforholdene i dit område. Hvis vinteren frost er alvorlige, så vil din busk shrubby Potentil skal være gule, gyldne eller hvide blomster. Beboere i de sydlige regioner i Bloodroot kan plantes med røde, lyserøde eller orange blomster. Disse sorter er mindre vinterhårdfør.

pleje af planter vil være i en periodisk løsning og fjernelse af ukrudt, sjældne vanding og udformningen af kronen busk. Bloodroot er sjældent påvirket af forskellige skadedyr og sygdomme. Dybest set, de syge "rust". Den hurtige spredning af sygdommen kan ødelægge de fleste af busken i et par dage. Dukkede op på bladene gule og brune pletter på busken kravle meget hurtigt. Drejning sådan plade kan observeres små puder svampesporer bæres af vinden til sunde planter. Det er ikke nødvendigt at plante ved siden af fyr blodurt, der udvikler rust mycelium i anden halvdel af sommeren.

Tænker på placeringen af shrubby Potentil busk på sitet, skal du overveje størrelsen af den voksne plante. Bloodroot ser godt ud både i single og gruppe beplantninger. Kig smukke buske plantet på en bjergside eller blandt sten i forskellige størrelser. Velegnet til Bloodroot grænse eller hæk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.