ComputereComputerspil

Den hurtigste bil i "GTA: San Andreas." Top højhastigheds-maskiner

I spillet "GTA: San Andreas" stadig spilles af mange mennesker, og det er ikke overraskende, fordi det er et mesterværk. Spillet gør det særligt flere faktorer, nemlig: en kæmpe åben verden, stort udvalg af maskiner, spændende historie, og vigtigst, online-mode kaldet "GTA Sampa". Spillet er virkelig en masse biler fra den sædvanlige og gamle til den meget høj hastighed og teknologi. Hvad er den hurtigste bil i "GTA: San Andreas"?

Definition af gode biler, "GTA"

Så, som nævnt ovenfor, at maskinen er virkelig meget. Der er forskellige hastigheder i spillet, er der dem, der nå den maksimale hastighed er langsommere, men jo højere hastighed af den endelige, og nogle, tværtimod, accelererede meget hurtigt, men så ikke alt for høj hastighed. Der er også forskellige mods, der tilføjer nye højhastigheds-maskiner i dette spil. Men hvad er den hurtigste bil i "GTA: San Andreas"?

Top hastighed maskiner "GTA: SA"

1. I første omgang er fremragende, smukt og superhurtig maskine, som kaldes Infernus. Det sker ret ofte i spillet, har en meget attraktivt udseende. "Infernus" - den hurtigste bil i "GTA: San Andreas." Denne bil accelererer meget hurtigt, en tophastighed på 240 km / t. Dette er den bedste bil til racing fans. Bilen kan være smuk melodi, og derefter vil se endnu køligere. Stor lyd fra motoren.

Følgende maskiner har næsten samme hastighed, men de blev fordelt i bedømmelse af formen. Selv om det er temmelig afhængig af spillerens smag. Det blev klart, at Infernus - den hurtigste bil i "GTA: San Andreas", men du kan vælge andre, der er værdige til opmærksomhed af spillere.

2. Pimp opkaldt Cheetah - en anden bil på hastigheden, acceleration, og så videre. Bilen ser meget rart, samt Infernus, accelererer meget hurtigt. Problemet er, at er ikke så almindeligt. Hastighed - 230 km / t.

3. En anden meget hurtig bil - Banshee. Det er meget almindeligt i de fleste steder et tilfældigt. Det har en åben udsigt. Den maksimale hastighed racerbil er 200 km / t, accelererer bilen, men ikke så hurtigt som "Infernus".

Hvilken slags bil til at vælge

Den ovenfor beskrevne højhastighedstog, populært og veldesignede maskine. Men ikke altid findes ved dem. Valg af biler, "GTA: San Andreas" er ret stort. Der er nogle biler som "Comet" (Comet), "Kejser" (kejser), "Fortune" (Fortune) og andre, hvor hastigheden på omkring 200 km / t, så de er spredt meget hurtigt. Der er også enestående, som kan findes på løbet arena (sportsvogn), og har maskine-kart på en af spillerens hus. Disse unikke biler kan findes i forskellige steder. Og hvis du fik en bil af det stempel, bør du helt sikkert sætte sig selv i garagen.

Hvorfor disse modeller?

Ja, spillet er virkelig mange trillebøre med høj hastighed og god acceleration, så den øverste var foretaget, kun de maskiner, der er fundet ser oftest den bedste, der kan indstilles på mange måder og magt og lyden af motoren. Det vigtigste i kørsel - komfort. En indstilling nogle mode, kan du slå disse maskiner til et smukkere og kraftfuld.

Eventuelle nødvendige modifikationer at installere

Hvis en gamer han fandt den rigtige bil, men udseendet og året er dårlig, så i dette tilfælde kan du drage fordel af specielle modifikationer, skabt af spillere for spillere. Med deres hjælp, kan du tilpasse udseendet af disse biler, for at genopfriske dem accelerere og tilføje nye funktioner tuning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.