Selv-dyrkningStresshåndtering

Hvordan til at lindre stress og berolige dine nerver? Råd om, hvordan at dulme nerverne efter stress

En måde at leve på i det moderne samfund kræver folk til enorme trækkræfter, hvilket ofte resulterer i stress. Afværge udfordringer tid er yderst vanskeligt, især for indbyggerne i megabyer.

På flugt fra den uudholdelige byrde af nervøs spænding, mange uden forudgående samråd med lægen begynde at bruge forskellige stoffer fra stress end at gøre sig selv nogen tjeneste ved at købe en ny afhængighed. Meget ofte er det en blindgyde.

Hvis du har mistanke om et alvorligt problem med psykisk sundhed, anbefales det, at du passerer stresstesten. Sidstnævnte, i dens forskellige versioner, er reduceret til at kontrollere det sæt af stressfaktorer for at identificere mulige udvikling af forskellige sygdomme, oftest relateret til hjertet. Stresstesten har en række kontraindikationer. Derfor bør du få vist den komplette liste, hvis du beslutter at gå denne undersøgelse.

Senere i denne artikel vil vi blive tilbudt en række enkle, men effektive metoder, der fortæller om, hvordan man kan lindre stress og berolige nerverne, og på samme tid at opnå følelsesmæssig stabilitet og immunitet over for eksterne stimuli. Bemærk dog, at følgende metoder er egnede, når den primære manifestation af tegn på stress. Hvis fordelingen har udviklet sig til en stabil tilstand, er det nødvendigt at se en specialist, der vil gennemføre en kompetent behandling af nerver og hjælpe dig med at genoprette den tabte indre sundhed.

dyb vejrtrækning

Siden oldtiden, er det kendt for et tæt forhold mellem vejrtrækning, følelser og fysiske tilstand. Science of Breath dybt arbejdede i Østen. I indiske yoga tradition er det kendt som pranayama. Denne teknik - en af de mest effektive måder at håndtere stress. Men det er ganske enkel og kraften i hver.

Så, hvordan man kan reducere stress og berolige nerverne ved hjælp af vejrtrækning? Først skal du tage en komfortabel stilling. Det er bedst, hvis du sidder, skal du sørge for samtidig tilbage lige. Så har du brug for at lægge håndfladerne på navlen, lige fra toppen. Samtidig er det nødvendigt at forestille sig, at der under navlen er en airbag, der er oppustet ved indånding. Livet dyb indånding skal sekventielt fylde membran luften og bryst.

Når vejret er lavet, kan du holde vejret et øjeblik, og derefter foretage en langsom fuld ånde. For det første skal mellemgulvet falde og derefter - bryst. udånding længde dobbelte længde bør overstige indånding.

Meget godt, hvis du udånder mentalt udtale en bekræftelse såsom: "Jeg er helt rolig" eller "min krop slappede" Samtidig, at vælge hans ord er det vigtigt at huske, at bekræftelser altid skal have en bekræftende lyd i realtid, og kan ikke indeholde negative partikler.

Når du har gjort alle de vejrtrækning sekvens flere gange, har din tilstand forbedret markant. Udøver hver dag, flere gange, vil du være i stand til at uddybe tilstand af afslapning og erhverve evnerne til at nå det næsten øjeblikkeligt.

Tag en tur i den friske luft

Et godt middel mod stress - en tur i den friske luft. Ideel park bredden af reservoiret, men vil passe og en stille gade, firkantet eller lille område. Ud over virkningerne på vejrtrækning, stress her er med til at lindre fysisk aktivitet. Det er vigtigt ikke at sidde stille, og bevæge sig mere. Af samme grund beroligende effekt og motion, eller nogen fysiske aktiviteter.

tage et brusebad

En fremragende svar på spørgsmålet om, hvordan man kan lindre stress og berolige nerverne, vil træffe beslutning om at vand procedurer. Badekar eller brusebad (bedre kontrast) har fremragende forfriskende effekt ikke kun på det fysiske, men også den følelsesmæssige liget af en mand, bogstaveligt vasker væk ophobning af negativ energi.

Oplev kraften i positiv tænkning

Fænomenal i dens effektivitet, men ikke den nemmeste at implementere, er behandlingen af nerver baseret på den gamle sandhed, som fastslår, at verden omkring os - er kun en afspejling af vores tanker. Ændring negative tanker til positive, og vi er ved at ændre verden omkring os. Således ændrer synsvinklen, er det muligt at gøre regnskabet op med alle de årsager til stress. Men for denne metode til konsekvent og effektivt, kræver en vis færdighed opnås ved daglig praksis. Hjælp det kan gengive de samme bekræftelser, der anbefales ovenfor med åndedrætsøvelser.

Forkæl dig selv slik

Lav ferie. Forkæl dig selv med noget velsmagende. Bedst af alt, hvis det vil være sød - nemlig chokolade. Sidstnævnte indeholder en heftig dosis af dopamin - det hormon af lykke, så dens effekt, og processen med den festlige måltid vil hjælpe dig med at skifte og hæve vitalitet og humør.

Du skal dog ikke overdrive det, ellers risikerer ikke at få de mest nyttige vane.

Fang positiv i selskab med andre

En anden stor forsvar mod stress - behagelig chat med jer folk. Måske alle har sådanne venner stressoutoliteli, som på grund af sin lette positivitet og livsglæde er i stand til at sprede de mørke skyer i dit hoved. Kontakt med sådanne mennesker ofte, at få fra dem positiv energi og lære af dem mod lyset problemer og hverdagens problemer. De vigtigste ting - ikke indlæse dem, og ikke klage over deres op- og nedture. Bare slap.

Rengør huset

Metoden er ikke for alle, selvfølgelig, men stadig meget godt. Find hjemsted for nogle blokering - i kabinetter, skabe, kælder, køkken, badeværelse, i computeren i mapper med papirer, etc. - .. Og demontere det. Dette vil hjælpe dig distrahere de tanker og på samme tid til at gøre nyttigt arbejde, at der ikke kan komme rundt. Derudover er der en subtil forhold mellem bestilling af det omgivende rum og orden i de tanker og følelser. Når du organisere, hvad der omgiver dig udenfor, så det, der er inden i dig automatisk systematiseret. Således rengøring er med til at håndtere byrden af interne problemer på det ubevidste plan.

Ty til den helbredende kraft af stilhed

Hvis du har mulighed for ikke at snyde dig selv og nemt skifte til positive tanker, kan du hjælpe nogen tid brugt alene i stilhed. Sluk telefonen, glemme computer og helt isolerer dig fra den eksterne støj. Dette vil hjælpe dig til at falde til ro, slappe af og håndtere dine kakerlakker.

Men hvis tilstanden af ensomhed for dig er deprimerende og du har tendens til bare mere panik, behandling af nerve på en sådan måde - ikke for dig.

Glem ikke om drømmen

Udbrændthed - en lige vej til stressende oplevelser. Derfor er et glimrende middel mod stress - søvn. Find den sidste tid og en god nats søvn. Ofte efter at alle symptomer på et nervøst sammenbrud , da en hånd skud. Men selv om dette ikke sker, og vågne op, vil du stadig føle i dig selv følelsesmæssigt ubehag og angst, vil sove genoplade hjælpe dig med at blive mere modstandsdygtige over for de destruktive følelser og give dig styrke til at overvinde den korrumperende indflydelse på enhver negativer.

meditere

En anden metode til at opnå den østlige sindsro - meditation. Ideelt, effektiv dyb meditation involverer en dag mindst 20 minutter af praksis. Ikke alle er i stand til at finde tid og sted. Derfor er det vigtigt at gøre så meget som muligt for at finde. Bedst af alt - om morgenen til straks at neutralisere de negative følelser.

Som for teknik, der er mange måder, som kan findes i den specialiserede litteratur. Den nemmeste måde - at sidde komfortabelt med ret ryg, slappe af, lukke øjnene og fokusere på din vejrtrækning, uden at blive distraheret af tanker. Denne simple øvelse med regelmæssig ydeevne bogstaveligt omdanne dit liv.

Smil!

Det er kendt, at positive følelser forårsage et smil. Men der er også en psykologisk trick for at gøre den omvendte proces. For at gøre dette, skal du blot smile. Selv hvis falsk, en stram smil, men det vil skinne på dit ansigt. Så illusorisk underbevidsthed bliver nødt til at tilpasse sig og give dig den vedhæng til positive følelser.

Dette forhold bevist af forskere og specialister, der arbejder perfekt. Prøv det - og se for dig selv.

Prøv at varme sine hænder

På samme psykofysiologisk kommunikation er baseret er en anden god måde, hvordan man lindre stress og berolige nerverne. Du skal bare til at varme sine hænder. Faktum er, at kroppen i perioder med stress omfordeler automatisk blodgennemstrømning, mest rigeligt at levere hendes hjerne og hjerte. På grund af dette, hænder under stress tendens til at blive kold. Drage fordel af denne afhængighed, kan kroppen omprogrammeres. Hvis du har varme hænder, hjernen beslutter, at den stressende situation bag og normaliserer din tilstand.

Stock op på appelsiner

Ingen værre end mange tabletter, hjælper det at slippe af med stress duft af citrus. Dette kan være tilfældet, eller mandarin æterisk olie af appelsin, inddampet i aromalampe (i sidstnævnte tilfælde skal olien være naturligt). Hemmeligheden er, at citrus duft stimulerer frigivelsen af noradrenalin - et hormon forbundet med humør og følelsesmæssige trivsel. Stigningen i blod dosering hjælper betydeligt til at håndtere stress.

Kendskab evne citrusfrugter, kan du udstyre et skjold anti-stress. For at gøre dette, er du nødt til at droppe et lommetørklæde eller tøj kant et par dråber æterisk olie af samme appelsin eller grapefrugt.

Forkæl dig selv med en kop te

Hvordan til at behandle stress, du fortælle en grøn te. Sidstnævnte har en unik funktion: med L-theanine, dets sammensætning, det væsentligt reduceret vrede, træthed og andre stresssymptomer.

Hæld koldt vand håndled

Blandt de mange måder, hvorpå at lindre stress og berolige nerverne, der er sådan originalt som badning i koldt vand håndled. I disse steder ligger i angrebet til store arterier, således afkøling af denne zone vil hjælpe cool blodet og, som en konsekvens, at normalisere den følelsesmæssige baggrund.

Med samme formål kan anvendes et par dråber koldt vand (eller endda gøre isstykker) til området bag ørerne - uanset hvor normalt anvendes parfume.

Spis vitaminer

Det sidste tip er forbundet med at gå til apoteket. Men i stedet for forskellige lægemidler og piller, rådes du til at købe der nogen vitaminer til stress. De er som regel præsenteres i forskellige komplekser i et stort sortiment. Picking op, hvad du har brug for, propyl selvfølgelig. Denne måde behøver du ikke gøre dig selv værre, som i brugen af mange lægemidler, men kun styrke dit immunforsvar.

konklusion

Som sagt mange forskere, de fleste af de sygdomme i vor tid er en psykosomatisk karakter, der er, stammer fra den forkerte mentale og følelsesmæssige tilstand - fra DC, irritation, vrede, angst. Så før du tage fat i for tablet fra stress, er det vigtigt at forstå, at de fjerner kun konsekvenserne. Roden til problemet - i os selv, i vores sind. bliver det derfor indlysende afhængighed af vores dybe psykiske sundhed på evnen til at introspektion - Færdigheder til at kigge indad. Og for ikke at lide en levetid spørgsmål om, hvordan man lindre stress og berolige nerverne, er det nødvendigt, først og fremmest, at forstå sig selv, til at lære at tænke positivt, at slappe af og til at indgyde i os selv færdigheder mental disciplin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.