ComputereComputerspil

Heavy Rain - passage af en virtuel thriller

Spil kan behage en række forskellige komponenter: nogle vil være store grafik, i andre - en stor stemme og et lydspor, i den tredje - gameplayet og innovation osv Og der er projekter med forbløffende succes kombinerer alle de ovennævnte. I dette tilfælde spillet tager på en slags specificitet og unik - ligesom et spil, men på samme tid, hvis du ser filmen. Og det stik modsatte. Heavy Rain, afleveringer og særprægede side, som vil blive behandlet i denne artikel er af en art med noget særligt, adskiller sig fra andre projekter din indre potentiale og personlighed.

origami mester

Den vigtigste grund på 'Heavy Rain' spil, hvor passagen er udtrykt ved de fleste af undersøgelsen, bundet til historien om en seriemorder med tilnavnet Origami blade på grund af deres forbrydelser regne i origami teknik. Alle handlingen finder sted på østkysten af Amerika. Hver kidnappede person tilfældigvis alle de samme - efter 4 dage liget er fundet i en rendesten eller flod. Alle beboere er i Frank chok. Politiet kan ikke finde morderen. I indledningen til spillet som det næste offer mistet et barn - Shaun Mars. Under søgningen og undersøgelsen tages en gang 4 personer (hovedpersonerne), der vil på den hårde måde i denne afgrund af frygt og terror.

dramatis personae

Et interessant punkt 'Heavy Rain' spil, hvor passagen er en interaktiv thriller, er de mange forskellige aktører. I dette tilfælde, deres 4: Ethan Mars, Madison Paige Norman Dzheyden og Scott Shelby. Ethan Mars - en respektabel midaldrende arkitekt. For 2 år før begivenhederne var han i en bilulykke, som mistede sin ældste søn, og han gik i koma. Den kone forlod ham, og den anden søn, Sean, dannes relationer, for at sige det mildt, ikke meget. Helten havde ikke tid før udløbet af den bevægelse væk fra begivenhederne i de seneste år, da det bar ned på en ny stor trussel - Sean stjæler seriemorder. Passage 'Heavy Rain' spil vil vise, hvor langt folk kan gå for at redde de mest værdifulde i livet, og hvad han er villig til at ofre. Madison Paige - en ung fotograf, lider konstant mareridt og søvnløshed. 'Heavy Rain': passerer (del 1)

I begyndelsen af det spil, vi bliver introduceret til de vigtigste aktører. Alle tegn er almindelige mennesker med de naturlige problemer, men på samme tid drastisk forskellige. Norman Dzheyden - en FBI-agent. En af de bedste specialister i efterforskningen af forbrydelser, bruges aktivt URS-systemet (bevidsthed ekspansionsindretning). Scott Shelby - en ex-strisser. Han gik i 45, men det betyder ikke forhindre ham i at fortsætte med at engagere sig i deres foretrukne ting. Efter gudstjenesten, blev han en privat detektiv, der også besluttet at tage op undersøgelse af Origami Killer. Et af de mest fascinerende funktioner i spillet 'Heavy Rain', der fletter i passagen af alle historie på 4 personer, der fører undersøgelsen, er, at brugeren kan ændre handlingen, hvis ikke alle, meget i spillets verden. Meget interessant og underholdende projekt, der skiller sig ud blandt de andre projekter af sin ægte entydighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.