HjemlighedKonstruktion

Tips om reparation Soveværelser

Planlægning for reparationer - er det altid et svært valg mellem hovedstaden og kosmetiske reparationer. Kosmetiske reparationer er meget billigere og lettere på lønomkostningerne, og ved at leje en reparation person kan fravælge og udføre alle deres egne hænder. Men kun hvis større reparationer er muligt at opnå en radikal ændring af billedet af soveværelset.

Bemærk også, at eftersyn bør anvendes kun materialer af høj kvalitet, da kun i dette tilfælde kan du få en høj kvalitet reparationer, som ikke behøver at ændre i den nærmeste fremtid. Dette er naturligvis kræver betydelige finansielle investeringer lige nu, men vil gemme dem senere, og også vil gemme dine nerver.

Oftest reparationen består af følgende milepæle:

- Etape forarbejde: på dette stadium bør være at nedlægge alle de gamle strukturer, belægninger og inventar, at udføre konstruktionen af kommunikation og elektriske ledninger, udskifte døren, døråbninger og vinduer med nye.

- Etape ru overflade: bør gøre udarbejdelse af gulvflader, vægge og lofter til efterfølgende efterbehandling og dekorative elementer og scenografi.

- Etape af efterbehandling: skal begynde at male lofter, klistre tapet, maleri vægge, for at gøre montering af gulve og gulvvarme, installere elektrisk udstyr, udfyld udsmykningen.

Køb et varmt gulv kan være på et hvilket som helst tidspunkt i reparation, som i begyndelsen, i planlægningen af fremtidens soveværelse, og allerede i gang, for en bestemt type gulvbelægning. Hvis du planlægger at gøre et gulv afretningslag - du kan købe en kerne varmt gulv UNIMAT. Hvis du gør reparation med udskiftning af gulve - anbefale infrarød film gulv Saleo. Selv hvis din reparation er allerede i sin afsluttende fase, og den varme gulv er endnu ikke sengen, er det ligegyldigt. Vælg Saleo infrarød termisk film - den er monteret i et par timer: det er nok til at hæve den endelige belægningsfilm at lægge på gulvet opvarmning instruktioner og returnere det dekorative lag på plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.