Hjem og familieBørn

Vigtigste karakteristika ved blanding "Nestozhen"

Den bedste mad til en nyfødt baby er mælk, som begynder at blive produceret i brystet af sin mor på den anden eller tredje dag efter fødslen. Men trods det faktum, at karakteren af en kvindes evne til at laid-fodring hendes baby, mange af de mere retfærdig sex af forskellige årsager, enten tidlig ende amme dit barn, eller har en lille produktion af brystmælk. Fortvivl ikke, hvis barnet spiser eller ikke du løber tør mælk, fordi der er mange tilpasset til bryst mælk blandinger i dag. Vi vil se på en måde at flaske-fodring en nyfødt på eksemplet med en blanding "Nestozhen".

Mange unge mødre mener, at kunstig fodring kan bringe skade på barnet. Til en vis grad dette synspunkt er berettiget, fordi de krummer alligevel bedre at fordøje modermælk. Men hvad man skal gøre, når det ikke er, lidt, eller en baby nægter at die? Kom til hjælp børns mælk formel "Nestozhen". Det har status af en tilpasset, hvilket bekræfter sin lighed med modermælk sammensætning. Til en blanding af "Nestozhen" (de er af tre slags) er bedre absorberes af producenten (den verdensberømte selskab "Nestle") tilføjer til specielle stoffer - præbiotika, der fremmer ikke kun fuld fordøjelighed af modermælkserstatning, men også forbedre fordøjelsessystemet krummer.

Det anses for vigtigt af, at en blanding af "Nestozhen" til nyfødte, som vurderinger er overvejende positiv, har alle de nødvendige vitaminer, som er nødvendige for den fulde udvikling af barnet. Denne blanding kan gives til barnet fra de første måneder af livet. På trods af, at barnet i begyndelsen kan opleve kolik om ubehag i tarmen, efter et par dage af hans normale fordøjelse.

Blanding "Nestozhen" er af tre slags: for børn fra 0 til 6 måneder (1), 6 til 12 måneder (2) ved 12 måneder gamle eller ældre (3). Børnelæger i hvert fald ikke råde til at give en blanding af barnet for sin alder. For eksempel, hvis barnet er 6 måneder vil blive leveret under nummer "2", kan han have sundhedsmæssige problemer på grund af den overflod af visse stoffer. I modsætning hertil, hvis barnet i alderen 6 måneder til en blanding af en række "1", det vil ikke modtage et sæt af nødvendige vitaminer for dens udvikling.

Fordelen ved blandinger "Nestozhen" ligger i det faktum, at det indeholder præbiotika. I de seneste år, børnelæger rådgive mødre, hvis børn konstant lider på grund af kolik, bruges til at ændre fodring blandingen er på "Nestozhen". Denne metode til fodring bør ikke være et universalmiddel for kvinder, der simpelthen ikke ønsker at fodre din baby modermælk. Amning teknik blev givet til os af naturen, fordi de bedste. Resort til kunstig fodring er kun nødvendig i det tilfælde, hvor alle blevet forsøgt at forbedre de metoder, ikke hjælper den naturlige amning. Og mælk formel "Nestozhen" er ideel til at hjælpe, hvis du ikke kan amme sit barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.