FormationVidenskab

Love og principper for læring

Love og principper for uddannelse - er vigtige komponenter, der ikke er unikke til uddannelse, men til alle, uden undtagelse, videnskab og delsystemer i samfundet. Bestemmelse af uddannelse love afhænger i høj grad af udviklingen af humanitære og antropologiske videnskaber. Til dato, på grund af det eksisterende udvikling af pædagogisk teori, er det muligt at formulere nogle love og principper for undervisningen.

Mønsteret af uddannelse - et system af fælles, betydelig, objektiv, der er nødvendige og stabile tilbagevendende relationer mellem de pædagogiske fænomener, såvel som dele af læreprocessen, der kendetegner deres funktion og udvikling. Afsætte interne og eksterne love.

Interne love - er: underordning af læringsresultater og elev aktivitet management proces uddannelse, forholdet træning på måder at finde modsætninger mellem de kognitive (praktiske) opgaver og niveauet er nødvendige for deres løsning evner, viden og færdigheder af studerende, deres mentale udvikling.

Eksterne love - er: at udvikle og bygger karakter uddannelse, sociale conditioning metoder, mål og træning indhold, afhængigheden af resultaterne modtaget undervisning på funktionerne i kontakt træning med elementer af verden, gennemførelse af uddannelse og fællesskab, og på grundlag af vebralno-aktiv tilgang.

I mere almindeligt sprog, det henviser til de eksterne love afhængighed af læringsprocessen af de sociale forhold og processer (niveauet for kultur, politiske og økonomiske situation, etc.). I henhold til lovgivningen i den interne kommunikation mellem komponenterne betød læreproces, for eksempel mellem den studerende og læreruddannelse materiale, mellem indholdet af uddannelsessystemerne formål, betyder, metoder og former for uddannelse.

Alle disse love kan betragtes som veletableret som de er mange gange testet, verificeret og forklaret. Siden om læreprocessen altid påvirker det økonomiske, sociale, kulturelle og andre. Fænomener, så i løbet af den videre udvikling af humaniora vil blive etableret nye mønstre for læring.

Regelmæssigheder og principper for undervisning er tæt forbundet med hinanden. Og alle for den grund, at på grundlag af love, bare det samme, og der er en formation principper. I henhold til principperne er forstået generelle bestemmelser, der bestemmer kravene til organisationen, vedligeholdelse, forvaltning og gennemførelse af læringsprocessen. I undervisningen videnskab er nu formuleret de principper og kulturo- prirodosoobraznosti, problem, for optimalitet, systematiske, konsistens, tilgængelighed til uddannelse, og mange andre. Forståelse af principper læring gør det muligt at organisere uddannelse i henhold til sine love, såvel som med rimelighed bestemt af formål, at vælge passende former og undervisningsmetoder.

Principper for læring kan opdeles i generelle didaktiske og metodiske. Generelle didaktiske undervisning principper omfatter principperne om bevidsthed, tilgængelighed, overkommelige priser, holdbarhed, synlighed, aktivitet, opdragelse uddannelse, individualisering. Metodologiske principper for undervisning - er princippet om at tage hensyn til modersmål, princippet om kommunikative orientering og princippet om integration og differentiering.

Derfor love og principper for uddannelse er i tæt forbindelse med hinanden. Det første er der love, og først derefter, i betragtning af deres udvikling der er principper, hvis udvikling er i høj grad også er forbundet med udviklingen af nye koncepter og læringsteorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.