Nyheder og SamfundBerømtheder

Araz Agalarov: biografi, billeder

Et af Ruslands rigeste mænd, forretningsmand af aserbajdsjansk oprindelse Araz Iskender Ogly Agalarov siger, at i erhvervslivet det vigtigste - det er intuition. Hans imperium er faktisk vokser med utrolig hastighed og fantastisk alle. For nogle år siden byggede han den 1. hypermarked i Rusland, og dens opdagelse var en virkelig begivenhed for russerne. Og en anden af hans projekt - en handel og udstilling kompleks Crocus by, som er beliggende i umiddelbar nærhed af Rublevskoe motorvejen og hvor periodisk gennemgå "Fair millionærer", - forretningsmanden har bragt den største berømmelse.

Araz Iskenderovich Agalarov, Biografi: undersøgelse

Et velkendt russisk forretningsmand født i hovedstaden i Aserbajdsjan SSR i 1955 (november 8). Hans far var en respekteret mand i Baku og har en søn i sværhedsgrad. Drengen fra barndommen han studerede på en fem, var en målrettet og nysgerrige.

Efter at have forladt skolen i 1972 indskrevet han i BPI (Baku Polytechnic Institute) på fakultetet for "Automation og computer engineering", hvorfra han dimitterede i 1977. Samme år tog han et job på et forskningsinstitut, og senere sluttede sig til kommunistpartiet og begyndte at arbejde i byen udvalg af fagforeninger i Baku.

I 1983 blev han sendt til undersøgelse på Moskva Higher School af fagforeninger opkaldt efter N. Shvernika. Og efter afslutningen af Araz floden som en af de bedste kandidater fik et job som junior forsker. Samtidig, forsvarede han sin ph.d.-afhandling (emne - "Sådan opretter og bruger rationelt relaterede selskaber løn").

Start af virksomhed karriere

I slutningen af 80'erne Araz Agalarov besluttede at starte sin egen virksomhed og etablerede kontakter med partnere fra USA og grundlagde en fælles amerikansk-sovjetisk kommerciel virksomhed "Crocus International", som senere blev omdøbt til Crocus Group. I dag er det omfatter handel og udstillingscenter "Crocus Expo", en koncertsal "Crocus Rådhus", de tre shopping og underholdning Vegas komplekst netværk af lavprisvarehuse, "Your House", "Crocus Bank" og virksomheden "Crocus finans", boligkomplekser Agalarov Estate, et par hoteller, en yacht club og en række restauranter i den aserbajdsjanske og internationale retter. Crocus Group er også blevet den største investor i Moskva "Myakinino" metro station.

Af den måde, i byggebranchen Araz Agalarov blev involveret i 1997, og startede for oprettelsen af kendte ikke kun i hovedstaden, men i hele landet og i udlandet elite kompleks af 34 etager - Agalarov House. Sted for ham til en af de mest prestigefyldte områder af Moskva blev valgt - et site i skæringspunktet mellem Grand georgiske og Klimashkinskoy gader. En konstruktion "Myakinino" station blev dikteret af ønsket om at øge interessen for den komplekse "Crocus City". Senere dette selskab var hovedentreprenør for den storstilede byggeri af Far Eastern Federal University i Primorje Territory, på øen russisk, samt den gigantiske stadion i Vladivostok. I dag er staten Araz Agalarov anslås til ca. $ 2 mia. Det betyder, at det er blandt de rigeste mennesker i Rusland.

succeshistorie

I dag Araz Agalarov betragtes som grundlæggeren af multi-detail komplekser i Rusland. Han er også blevet besluttet, at de skal være placeret ikke i centrum, og i de indre forstæder. Et velkendt forretningsmand mener, at succesen af hans projekter er en systematisk tilgang og for at forbedre effektiviteten af et af de områder, vi har brug for at udvikle beslægtede områder. Dette beviste han ved eksemplet med hans selskab. På trods af at den mest succesfulde af hans projekter er de byggefirmaer, men Araz Iskenderovich mener ikke selv en bygherre eller forhandler. "Jeg -" Dirigent "der styrer aktiviteten af hele" orkesteret "mit mål - at få det rart og effektiv", - siger forretningsmanden. Kort sagt, det arbejde er ikke bare en forretning, men en måde at selvrealisering for ham.

udmærkelse

I 2009 Agalarov for sit bidrag til udviklingen af de økonomiske forbindelser mellem Rusland og Italien modtog han Orden Omri ( "Merit for Den Italienske Republik"). I 2013 for de mange års arbejde og sociale aktiviteter, blev han tildelt Order of Honor og bekendtgørelse af St. Daniel i Moskva Velsignet (II grad). Han blev nomineret til "Udvikler of the Year 2011" i CREA. Også den holder priser MICAM Priser og Donald Trump DE Award. Ifølge publikationen "Kommersant Money" blev anerkendt som den første i rækkefølgen af top russiske forretningsfolk.

principper Agalarov

Yderligere i denne artikel vil vi skitseret nogle af erklæringerne fra fremtrædende forretningsmand, til at hjælpe os med at forstå hans livssyn, holdning til erhvervslivet, og hans position i livet.

  • "For mig er der ingen autoritet i virksomheden."
  • "For at blive involveret i byggeriet, er det nødvendigt at dykke ned i alle detaljer, ellers intet værd ikke kan bygges. Byggeleder, der ikke forstår nuancerne, kan pludselig blive et offer for svindel. "
  • "I erhvervslivet, det vigtigste - det er intuition."
  • "For at undgå de problemer, kan kun dem, der er ledig, og ingen reagerer. Vanskeligheder er begyndelsen af processen. "
  • "De penge for mig - det er et værktøj, en mulighed for at gennemføre mine ideer. De har brug for at sætte dem. "
  • "En person, der bor i den intense rytme, det er svært at slappe af."
  • "Jeg kan lide at bygge en forretning på egen hånd, fordi jeg ikke ønsker at efterligne din partner og respektere hans mening."
  • "For at holde sig i form, kan jeg ikke holde sig til enhver kost, men altid huske råd fra min mormor -. Komme op fra bordet lidt sulten"
  • "På den dag, hvor du op med at drømme, livet er forbi."

Agalarov er forfatter til "Et kig på dagens Rusland i perioden med reformen," "Rusland: mine tanker på vej til markedet," osv ...

Udendørs aktiviteter

I 2002 blev A. Agalarov valgt til næstformand for Kongressen af aserbajdsjaneres i Rusland. Han er også grundlægger af non-profit organisation "Fonden af Muslim Magomayev."

familie

Med sin kone Irina A. Agalarov mødtes i børnehaven og senere studerede med hende i den samme skole. Børn elsker forvandlet til en mere seriøst forhold, og de blev gift sidste år på college, hun - lærer, og han - Polytechnic. De har længe kendt hinanden, at det var en eller anden måde mærkeligt at høre ordene fra lederen af registrator kontor til registrering: "Irina Agalarov - kone, Araz Agalarov - mand" Kort efter ægteskab, hun og hendes børn gik til Moskva med sin mand, engageret i videnskabelig forskning .

Senere begyndte han at bygge forretningen, og hun underviste i engelsk i skolen, og derefter fik et job som oversætter i en af ministerierne. Senere, Irina, som det sømmer sig en klog kone af en stor bygherre, gik ind i fast ejendom, grundlagde tøjforretning og smykker, flere skønhedssaloner og æstetiske centre, og derefter - pelsen mærke DENOVO.

Hustru Araz Agalarov, et foto, som du kan se i artiklen, var ikke bare en smart og smuk, men også meget hårdtarbejdende og dedikeret, så alle områder af forretningen begyndte at blomstre og formere sin tilstand. At være en succesfuld forretningskvinde, hun er også en stor kone og mor i familien, og nu en bedstemor. Opskrift på familiens lykke fra Irina Agalarov - venlighed og oprigtighed.

Araz Iskanderovich søn, Emin Agalarov, en næstformand for Crocus Group. Det er også kendt som ejer af en storslået stemme, og mange kender ham som sanger. Der er en anden bemærkelsesværdig punkt i sin biografi, om hvilke de ved næsten alt. Indtil for nylig var han den svigersøn af Aserbajdsjans præsident Ilham Aliyev. Men ægteskabet var gyngende og snart faldt fra hinanden. Men i dens resultat, Emin født smukke tvillinger - Michael og Ali.

Araz Agalarov datter Sheila involveret i modebranchen. Hun bor sammen med sin mor i USA.

interessante fakta

Et velkendt forretningsmand A. Agalarov foretrækker at bære et ur udelukkende mærke Patek Philippe, har en svaghed for elegante jakkesæt, som er syet på de mønstre skabt specielt til ham. Hans hobbyer inkluderer boksning, tennis, svømning og fodbold. "Hvis det var muligt at gå tilbage og starte forfra, ville jeg blive professionel fodboldspiller" - vittigheder forretningsmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.