Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Italiensk restaurant "Ja Pino", Moskva: anmeldelser

Da Pino - kæde af italienske restauranter i den russiske hovedstad. De arrangerer familiens måltider, forretningsmiddage, dating og sjove festivaler. Den oprindelige indretning adskiller hver restaurant "Ja Pino" fra deres kolleger i netværket. I Moskva, kæden omfatter 4 restauranter.

Generel beskrivelse restauranter af

I institutioner genskabt entourage af italienske byer, som begynder i det sidste århundrede. Dejlig atmosfære for en dejlig ferie opfyldes af blødt lys, der reflekteres i multi-farvede blyindfattede ruder, og lys musik. Hall institutioner oprindeligt arrangeret. Gæsterne føler, at de har fået den grønne gade, møbleret med bænke og gamle lamper.

spisekort

Enhver italiensk restaurant "Ja Pino" omfatter i sin menu af pizza dej tonyusenkoy, hvid og rødvin, pasta. Det er fyldt med lys tema retter og lækre salater.

Etableringen tilbyder klassiske desserter italienske køkken. De forkæle gæsterne med traditionel tiramisu. Tilbyd dem at blive behandlet med varm brombær Strudl med is. Unge gourmeter og tjener en børnemenu.

Serviceydelser til børn

I restauranten "Ja Pino", hvor han var, besluttede han at bringe børn. Børn Her tilbyder ikke kun nyde den lækre mad, men også have det sjovt i legerummet fyldt med legetøj og trampoliner. Animatorer organisere sjov underholdning for børnene. Services i spillelokalet gratis.

I weekenden bliver børn inviteret til skolen, "Lille pizzaiolo" og "Junior Pastry". Ved de frie værksteder de lærer at lave mad reelle italienske desserter og pizza.

Da Pino på Metro Novoslobodskaya

Restauranten på den delegerede, rummelige hyggelige værelser i aften behagelig musik udført af pianister kapital. Børn opfordres til at have det sjovt på de gratis animation programmer og besøge de fascinerende masterclasses. For de yngre gæster, tilbringe sjove temafester.

Restauranten har en sommerterrasse med panoramaudsigt over byen og gratis parkering. Her forbereder lækre grillretter. Restaurant leverer italienske retter, desserter og pizza fra menuen derhjemme.

Kommentarer om denne institution har positiv og ikke meget behageligt. For nogle var det engang en favorit restaurant. De kunne lide det indvendige, fødevarekvalitet og moderat gennemsnitlige check. Andre har ikke arrangeret køkken eller tjeneste.

Da Pino i Perovo

Italienske restaurant Da Pino ( «Ja Pino") - en institution med en hjemlig atmosfære, sat over 2 etager. Alle værelser er hyggelige, og på øverste etage og kælder. Sommer åben veranda. På hverdage 12-00 til 16-00 i de retter i hovedmenuen, skal du indstille en 20% rabat.

Børneværelset er udstyret med brætspil, borde til tegning, TV. Børnenes animatorer arbejde. Yngre gæster bliver undervist gratis madlavning kunst. Børn lærer lektioner om hemmelighederne af lækre pizzaer og desserter. Efter værkstederne de unge kokke får en souvenir foto. Desuden er de tildelt et diplom "pizzaiolo Da Pino».

Besøgende finde en glimrende restaurant virksomhed "Pino Ja." Anmeldelser af restauranten i Perovo temmelig godt. Voksne med glæde arrangere det for deres ferier børn. De prise køkkenet. De nyder en behagelig atmosfære, gæstfrihed af tjener og moderat pris.

Voksne tilfreds med spillerum og arbejde animatorer. Børneaktiviteter organiseret her perfekt. Om sommeren kan gæsterne glæde slappe af på verandaen. Mange besøgende her købte takeaway.

Da Pino på Tverskaya

Denne "Ja Pino" (restaurant, Moskva), samt andre restauranter i kæden, tilbyder billige frokoster, en rabat på hovedmenuen retter på visse timer. Særlig fokus er på børn, underholdende dem i børnehaven, og give lektioner madlavning dygtighed.

Værelser i en institution adskilt fra hinanden ved gennem bogreoler i retrostil. I denne charmerende højdepunkt i institutionen, hvis vægge er dekoreret med paneler med udsigt over italienske byer. Loftet i hallerne simulerer himlen med skyhøje duer i det. Musikere på klaver, der udfører populære europæiske hits.

"Ja Pino" er On Bolshaya Bronnaya restaurant berømt for det faktum, at det er perfekt serverer kogt pasta med forskellige saucer forbløffende, smukt dekoreret med grønne områder. Der er andre fordele, i henhold til gæster i restauranten: De elegante interiører, rimelige priser, høflige personale, lyden af levende musik. Samlet indtryk overskygger den eneste - fordi værelserne er konstant fyldt til kapacitet, er tjeneren ikke arbejde hurtigt for at tage ordrer.

Da Pino i Tekstilshchiki

I restauranten familien føler velkomne gæster i alle aldre. Institutionen genskaber atmosfæren i de gamle restauranter, der har eksisteret på et tidspunkt i byerne Italien. Den elegante restaurant "Ja Pino" er gennemsyret med ånden i en venlig publikum. Fra lys dekoration af haller blæser hjemlig føler.

Gæsterne forkælet med retter i italiensk stil. Serveres dem supper og salater. De tilbyder en smag af denne pizza og pasta, som er fremstillet i overensstemmelse med traditionelle opskrifter. Restauranten er særligt glade unge gæster. De tilbyder retter fra en speciel menu, munter fritid, interessante lektioner med praktiske øvelser. Børn pizzaer under vejledning af mestre i den gamle kunst madlavning.

Mange besøgende kommer her i årevis. De er tiltrukket til ferie på terrassen om sommeren og værelser med elegant interiør, gæstfrihed personale. Gæsterne beundrede snacks. Særlig glæde vækker Tartaros, der udover tilbyde sennep, kapers, ansjoser og mere.

Utrolig velsmagende ruller er agurk og fetaost, roer carpaccio med røget fisk. Pasta og pizza, forsikringen af regulære, er ud over ros. Besøgende anmeldelser siger, at det er bedre pizza end den "Italiana" og "Devil" er ikke fundet i alt Moskva. Det var i denne restaurant med pizza serveret varm olie nu, snarere end patetisk hans lignelse.

Men nogle gange er der små misforståelser - der er dage, hvor det ikke er defineret af en bestemt skål. Den gennemsnitlige regning er ubønhørligt snigende op, selv om det ikke kan kaldes urimelige.

Generelt alle 4 Da Pino restaurant i Moskva - til værdig institution med sine rosiner, meget pænere kommer med deres børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.