Mad og drikkevarerOpskrifter

Fyldte multivarka: hurtig og velsmagende

At koge kål ruller i multivarka, skal du installere enheden i "suppe / Steamer" mode. Selve processen indeholder ikke bestemmelser om noget kompleks. En fyldte opnået saftig, duftende og lækker. Multivarki funktion er helt unik. Brugen af sådanne køkkenmaskiner kan spare en masse tid, fordi du samtidigt kan tilberede flere retter: spejlæg, suppe, kød, side parabol.

Multivarki retter ser appetitvækkende. Mad tilberedt på denne måde bevarer de vitaminer og nyttige mikroelementer. Du kan foretage kulinariske eksperimenter med forskellige krydderier og nye produkter.

Men i dag vil vi tilberede kål ruller i multivarka. Til at begynde, forberede alle de nødvendige ingredienser:

  • 800 gram frisk kål;
  • 2 mellemstore pærer;
  • ris (nok er 1 kop);
  • 400 g hakket kød (hakket eller halvfabrikata);
  • 1 spsk. l. tomatpure;
  • en medium gulerod;
  • salt, peber og forskellige krydderier.

Vi begynder at koge kål ruller i multivarka med, fjerne stilke af kål med en gaffel. Efter at du skal blanchere kålen i en gryde. Nu afmontere hænder hovedet ud på et særskilt ark. Prøv at gøre det meget forsigtigt for ikke at beskadige dem. Tag en dyb skål, sætte det i hakket oksekød, hakket løg og ris. På dette trin er det muligt at salt og peber resulterende masse.

Vi indsamler vandet i beholderen til 2. Tilsæt tomatpuré, og tern i små stykker gulerødder og løg. Glem ikke at smag til med salt og peber. Alt dette er blandet grundigt. Nu er vi nødt til at installere den i en tilstand af "Suppe / damper", og timeren til 10 minutter.

Samtidig forbereder vores lager, er det nødvendigt at få den blancherede kål, dræne væsken og holde den under koldt vand. Spred kålblade og en kniv afbrød midt i et fast stof. Forkogt hakket kød indpakket i blade. Når alle bladene er proppet, blev de lagt ud i beholderen, således at de støder op til hinanden så tæt som muligt. Fyld proppet et glas vand, og topdækslet med låg. På multivarka sæt mode "Suppe / damper." Her måske, og alle. Nyd dit måltid!

Vi tilbyder dig en anden opskrift - dovne kål ruller i multivarka. Princippet om deres fremstilling er den samme som på pladen. Den eneste forskel er, at dampen er frigivet lidt tidligere. Dette er nødvendigt for at sikre, at kålblade have været blødere.

Suite af produkter er den samme som i den foregående opskrift. En madlavning teknik er dovne kål ruller. Skær løg halv-ringe, og en gulerod - tynde strimler. Kål kan være jorden i en foodprocessor. Tag en kop ris og vaske det med vand fra hanen. Hæld lidt olie i multivarku. Indstil driftsform "Ristning". Tilsæt de hakkede løg og hakket. Steg disse ingredienser i 5 minutter. Dernæst skal du hælde ris og hakkede kål. Lav en sauce bestående af vand, tomatpuré og creme fraiche gennemsnitlige fedtindhold. Derefter skal vi fylde den resulterende masse. Salt og peber så meget, som vi finder det nødvendigt. Vælg modus "Ristning grøntsager." Det er fortsat at holde doven kål ruller brak. Nok 20 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.