SundhedMedicin

Knæ artroskopi - effektiv behandling og diagnostiske metoder

Artroskopi af knæet er en kirurgisk procedure, der er meget udbredt i moderne traumatologi. Det særlige ved denne metode er, at det ikke kun kan forfølge medicinsk-kirurgisk mål, men diagnostisk. På grund af den hurtige udvikling af medicinsk teknologi er nu i næsten alle patienter klinikker tilgængelige artroskopi af knæleddet. dens omkostninger er også helt acceptabelt. Blandt de vigtigste fordele ved denne kirurgiske procedure, eksperter afsætte kendsgerning, at efter udførelse af praktisk talt ikke sker synlige ar eller ar, og det er ikke kun en rent æstetisk aspekt, men også bidrager til hurtig genopretning og rehabilitering af patienten.

Knæ artroskopi - en minimalt invasiv kirurgisk procedure, som muliggør tilstrækkelig visualisere den beskadigede hulrum. Bortset fra de rent diagnostiske opgaver i denne procedure udføres, og de nødvendige manipulationer af terapeutisk fokus. Til dato, knæ artroskopi er den mest delikate drift af alle ortopædiske og traumer procedurer af denne art. Ifølge sine medicinske og kirurgiske evner er det sammenligneligt med konventionelle kirurgiske indgreb åben, og i mange tilfælde endda væsentligt overgår dem. Hvem knæ artroskopi er meget brugt af førende hospitaler i verden som den mest avancerede og minimalt invasiv procedure. Allerede sikkert at sige, at i denne gren af medicin sluttede skalpel tider og ru nedskæringer, som kom til at erstatte arthroscope og pinholes, efterlader lidt spor.

Essensen af metoden er som følger. Efter lokalbedøvelse placeres patienten på operationsbordet i rygleje. Denne position gør det muligt for kirurgen at grundigt at undersøge det beskadigede fælles område. Så, på den opererede ekstremitet overlejret særlige pneumatisk årepresse hæmostatisk handling. Det vil give en høj kvalitet under driften ved at fastspænde den vaskulære kompression, hvilket i høj grad forenkler den kirurgiske procedure og gør det mere sikkert. En reduktion i blødende intensitet giver større klarhed visualisering knæ hulrum.

Før operationen operationsområdet er omhyggeligt behandlet antiseptisk, som ofte tjener som iod-opløsning, således at man undgår en mulig sårinfektion. Derefter, under knæskallen lavet et lille snit, mere som en punktering. Efter den indsættes i det fælles hulrum arthroscope er sluttet til et videokamera. Sheer optiske rør har en diameter på 4,5 mm. Med indbygget miniature videokamera inde i fælles struktur af billedet går til skærmen. Dette tillader kirurgen til straks inspicere ledkaviteten og identificere eventuelle patologiske forandringer i brusk, ledbånd og menisci. Artroskopisk billede gør det muligt direkte under operationen for at angive diagnose og foretage den nødvendige korrektion af de beskadigede områder.

Beskadigede fragmenter, fx brusk fjernes med præcise værktøjer, der tillader at fjerne den tyndeste lag er sårede eller betændte område. Efter afslutningen af proceduren ledhulen vaskes grundigt med en opløsning af en særlig kunstvanding. Derefter kan hver af de indsnit sutureres med et sting og forseglet med medicinsk tape.

Artroskopi af knæleddet (anmeldelser bekræfte det) anderledes lille periode med postoperativ genoptræning, hvis varighed, dog afhænger af mange forskellige faktorer. For eksempel, hvordan komplicerede kirurgiske indgreb blev udført på en ekstensivering af patologiske forandringer og sårede områder, samt til deres natur. Men de fleste patienter går hjem samme dag. I særligt vanskelige tilfælde, er det sandsynligt moderat smerte, ledbetændelse og immobilitet i løbet af en periode.

I sjældne tilfælde kan de engang behøver krykker i en periode på en til fem dage. Vil også være nyttige i absolut fred, ophøjede position af opererede lemmer, forskellige fysiske behandlingsprocedurer, der er tildelt i overensstemmelse med de individuelle indikationer. Hertil kommer, at post-driftsperiode er ønskeligt at undgå fysisk aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.