SundhedMedicin

"Cuckoo" - ENT procedure: anmeldelser

vask metode af næsen kaldet "Cuckoo" blev opfundet af en amerikansk læge Proettsom. Nu denne metode anvendes i behandlingen af både voksne og børn. Små indbyggere på planeten til at gennemføre denne handling, hvis de udgør en række infektioner i lugteorganet, polypper, halsbetændelse og andre. I dag lærer vi, hvordan du udfører denne handling på hospitalet og i hjemmet, hvilke forberedelser er nødvendige, samt dens virkninger og kontraindikationer.

Hvorfor gennemføre proceduren?

Skylning af næsen, eller i en videnskabelig kunstvanding, - en fremgangsmåde designet til at rense ildelugtende legemshulrum bruge stoffer. Eftersom slimhindeoverflader er vaskede bakterier, virus og andre støv. Og som et resultat - en betændelse aftager hævelse elimineres, tildeling bevægelsen forstærkes. Og alt dette fører til en stigning i de beskyttende egenskaber af næseslimhinden. Derfor er en sådan fremgangsmåde kræver skylning lugteorganet som "Blackbird". ENT procedure skal udføres af en specialist, men der er tidspunkter, hvor lægen giver sine instruktioner til forældre, og dem gør de nasale kunstvanding kiddies hjemme. Men for at undgå de negative virkninger er det bedre at bruge sådan en begivenhed specialist.

I hvilke sygdomme du har brug for at udføre proceduren?

"Cuckoo", kan du ikke bruge den metode, hver gang. ENT procedure af denne art inden for følgende sygdomme i næse og bihuler:

 • polypper;
 • polypper;
 • halsbetændelse;
 • forskellige typer af bihulebetændelse;
 • løbende næse af allergisk oprindelse.

Af den måde, ud over at læse, i tilfælde der er en begrænsning: du kan ikke udføre det til folk, der oplever hyppige næseblod, epileptikere, og børn op til 5 år.

Ledende vanding af næsen på hospitalet

Som regel er "Cuckoo" (ENT procedure) i hjemmet ikke gjort på grund af manglende patientens færdigheder i den rette adfærd. Derfor er det holdt i et særligt rum på hospitalet, og gøres på følgende måde:

 • Patienten er på sofaen i en tilbagelænet stilling.
 • Specialist indfører små katetre ind i næsehulen af patienten.
 • Føres gennem et rør af lægemiddelopløsningen ved anvendelse af en særlig anordning, og den anden er fastgjort til sugning, som afgiver det medfølgende fluid fra organet for lugt.

Under isoleringsproceduren forskellige karakter blandes med medicinen og suget ind i tanken.

Under hele begivenheden skal patienten sige "gøg" er nødvendig for at kunne isolere næsehulen, så stoffet ikke kommer ind i halsen.

nødvendige forberedelser

Vanding lugteorganet anvende sådanne midler:

 • Vasokonstriktor narkotika. De giver effekten af antiseptiske midler på inflammatoriske processer, hvilket resulterer i medicinen bliver dybt ind i hulrummet og rengøres af pus og slim sinus. Som regel er sådanne sprays påføres børn: "Knock-spray", "Sanorin", "Galazolin" opløsning.
 • Antiseptiske præparater. De effektivt rydde bihuler akkumuleret pus og forhindre dens forekomst. De hyppigst anvendte sådanne løsninger som "ceftriaxon", "Furatsilinom", "Mirastimin".

Vejledning til patienten

Der er visse regler, som patienten skal overholde, når de udfører metoden for nasal kunstvanding "Cuckoo". ENT procedure kræver den obligatoriske gennemførelse af patienten for sådanne elementer:

 • Mandens hoved under manipulation af dem at blive kastet tilbage ved omkring 45 grader. For langt til at smide det står.
 • Du er nødt til at følge din ånde: Det skal være glat.
 • Før proceduren bør slå sig ned, og i løbet af det opfører sig godt tilpas: gå ikke i panik, skal du ikke være nervøs.
 • Du kan ikke flytte eller dreje hovedet. Personen skal være i samme position hele proceduren.
 • Efter vask med en næse på gaden kan tilgås kun efter 40 minutter, og derefter, hvis det er varmt. I den kolde årstid generelt bør vente mindst 1,5 timer, og først derefter gå ud i den friske luft.
 • Udfør "Cuckoo" nødvendig løbet af 10 behandlinger, eller det gode af det vil ikke være nok.

Skylning næsen i hjemmet

Som nævnt ovenfor, ofte på hospitaler og med deltagelse af specialister er lugteorganet kunstvanding metode "Cuckoo". ENT procedure, fotos som kan ses nedenfor, kan nogle gange være tildelt til barnet i hjemmet. Men det sker sjældent, kun i undtagelsestilfælde. For eksempel, hvis barnet er bange for mænd i hvide kitler, han begynder hysteri, og han bliver ubalanceret, så lægen kan gå på en risikabel skridt og tillade forældre ikke på hospitalet vægge for at holde begivenheden på rensning af lugteorganet af slim og pus kaldet "gøg" . ENT behandling til børn i hjemmet skal ske med alle de faglige regler, som enhver afvigelse fra reglerne risikerer alvorligt barn sundhedsproblem.

Så skal du følgende værktøjer og lægemidler til en sådan begivenhed:

 • gummipose, en lille potte eller særlige enheder, der sælges på apoteker, for eksempel, "Dolphin" eller "Rinolayf";
 • Børn vasokonstriktor næsedråber;
 • saltvand.

Trinvis vaskeproces lugteorganet barn i hjemmet:

 1. Child stående over vasken, kroppen læner sig frem og vender hovedet til den ene side. Mor på dette tidspunkt i den øvre næsebor hælder natriumchloridopløsning (solgt det i et apotek, er en krone). Bemærk venligst: Du skal indtaste væsken langsomt. Og hvis alt er korrekt udført, nogle af de andre nasale passage væske er bortvist. En pige eller en dreng i denne begivenhed bør tale inspiratorisk "gøg", at løsningen ikke komme ind i halsen.
 2. Efter grundig vask barnet skal vysmorkatsja.
 3. Den sidste fase - barnets næse drop vasokonstriktive dråber.

de negative konsekvenser

Nu finder vi ud af, hvad er den uønskede situation, efter nasal skylning metode "Cuckoo". ENT procedure kan have sådanne negative konsekvenser som:

 1. Næseblod.
 2. Hovedpine.
 3. en følelse af oppustethed i ørerne.
 4. Langvarig nysen.
 5. Afbrænding i lugteorganet.
 6. Opkastning (ofte observeret hos børn).

Hvis "Cuckoo" - ENT procedure - børn gør forkert (det sker, når forældrene forsøger at holde sit eget hjemme), kan det true fremkomsten af alvorlige problemer. For eksempel, hvis der var hindringer for en smidig i næsen (slimhinde ødemer), så er der en risiko for, at sygdommen vil gå ind i en seriøs scene. Også, kan infektionen komme ind i kanalen, som forbinder mellemøret til svælget, og dermed kan udvikle mellemørebetændelse eller evstahiit - truende sygdomme, som ofte opstår hos børn på grund af forkert behandling.

Synspunkter forældre om proceduren

Meget godt etableret sig som "Cuckoo" nasal kunstvanding metode - ENT procedure har anmeldelser overvejende positive. Mange mødre ikke helt forstå effekten af en sådan begivenhed. Allerede efter 4-5 sessioner, børn er ikke længere klager over åndenød, smerter i hovedet, og vigtigst af alt - sygdommen går væk.

Men der er negative anmeldelser om denne begivenhed, som er baseret på:

 1. Dyrt procedure.
 2. Fremkomsten af komplikationer.

Med hensyn til omkostningerne ved en sådan begivenhed kan sige én ting: Hvis en læge giver en retning til vanding af næsen til den lokale klinik, så nogen penge forældrene betaler ikke. Men hvis moderen ønsker at gå til et andet hospital, og der, selvfølgelig, du bliver nødt til at punge ud nasal kunstvanding på en metode til "Cuckoo". ENT behandling til børn har mere negative anmeldelser, fordi der er tidspunkter, hvor barnet efter begivenheden der er problemer.

Komplikationer af nasal kunstvanding kan være to grunde:

 1. Af barnets alder.
 2. Den inkompetence af lægen.

Om alder vil jeg minde dig hvad du skal gøre nasal kunstvanding metode "Cuckoo" er kun tilladt for børn fra 5 år. Og hvis patienten børnelæge sender 2-års barn til en sådan procedure, skal moderen tænke og gå til en konsultation med en anden specialist. Der er situationer, hvor, når begivenheden får en infektion i det eustakiske rør, det er helt vin specialist. Så før du betror dit barn til en bestemt læge, du behøver at vide om sine kvalifikationer, erhvervserfaring, ikke at skade dit barn.

Nu ved du, at der er en stor nasal vask metode under den interessante navn "Cuckoo". Og så navnet på denne metode til kunstvanding lugteorganet skyldtes det faktum, at patienten under proceduren bør sige "gøg" til medikamentopløsningen er ikke rangeret i halsen. Vi fandt, at afholde en sådan begivenhed i bedste hospital til en specialist gjorde alting rigtigt, og barnet havde ikke nogen komplikationer. Men der er tilfælde, hvor læger er enige og giver god til at udføre denne procedure derhjemme. Så opgaven med forældre - til de mindste detaljer for at finde ud af, hvordan du gør nasal kunstvanding barn ikke at løbe og ikke forårsager sygdom komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.