Intellektuelle udviklingAstrologi

Sten for Cancer-kvinde. Sommer farve

Alle sten er underlagt den konstellation Cancer vandet element, dermed deres farve: blå, lys grøn, klare, blå og rene sol nuancer. Repræsentanter for sommeren tegn - folk bløde og sårbare, men deres passive kan ikke kalde. De er mobile og energisk, tilbøjelige til eventyr, drømmende og følelsesmæssige. Fremragende repræsentanter for "skaldyr" er omfattet af melankoli, og hyppige ændringer af humør, er det forbundet med ændringerne af månefaser, som i høj grad påvirker vandet tegn. Derfor kan sten til kræft ikke være en stærk energi. Overskydende følelser med apati, depression eller omvendt, alt for aktiv, når stemningen kan gøre ondt, dreje hovedet kræftformer. Farverne på mineraler for dem, født fra slutningen af juni til midten af juli skal være let, let og gennemsigtig. Ingen mørke farver! sommer palet af solen og havet i juli.

Sten for Cancer Kvinder

Følgende er en liste over de mest egnede sten for Kræft af kvinder for den sags skyld, og mænd. Så dette er akvamarin, perle, smaragd, uvarovite, beryl, måne sten, jade og jadeite, amazonit, safir, malakit, lapis lazuli, Serpentine, opal, topas, bjergkrystal, jaspis, heliodor. Stones arrangeret faldende - fra de mest egnede til det anbefalede for tegnet. det er "din" skal vælges fra alle mineraler. Du vil forstå, hvordan du gør dette, se "hans" klippe føle det. Det er bedre at vælge omkring 6-8 talismaner og charms og bære dem sammen eller adskilt fra hinanden.

Sten for Cancer-kvinde. maskot

For dem er født i perioden med de længste dage og korte nætter maskotter er Pearl, Emerald, Moonstone og katteøje (chrysoberyl række mørkegrøn farve). Emerald - en kraftfuld talisman. Beskytter vordende mødre, og derefter babyer. Det hjælper rejsende sikre mod sort magi skader og bagvaskelse. I familien styrker bånd ægteskab. Det er en sten af troskab og hengivenhed. Det bærer et overskud og succes i alle bestræbelser. Som månesten for Cancer-kvinde, det giver veltalenhed af sin elskerinde. Det siges, at hvis du sætter det under tungen, det åbner sindet og komme fremsyn. Generelt smaragd udvikler intuition, og holde kontakt med de højere magter, med den verden af det ukendte. Følsom og mystisk kræft, sten, som også giver ekstra kraft har potentialet til at blive en profet eller seer. Selenite (Moonstone) fungerer som en amulet Kræft elsker, elsker hjælper til at føle hinanden på afstand. Alligevel ærlighed tilskrives egenskaber at yde ejeren veltalenhed. Hertil kommer, selen give råd i vanskelige situationer, at hjælpe med at få ud af det.

Sten for Cancer-kvinde. Charm

De stærkeste charme stjernebilledet Cancer er kalcedon. De beskytter ikke kun repræsentanter for skaldyrene af kritikere, onde magi, bagtalelse og sladder, men også fra dem selv. Ofte drømmende af natur kvinder Kræft tendens til at opfinde ting, der ikke rigtig tror på din historie, idealiseret partner, at give den ikke-eksisterende egenskaber. Denne sidste ende fører til skuffelse, og den tynde natur Kræft lider hans fantasier. Chalcedony padder ned på jorden i deres drømme om at kalde væk, lave en sober kig på ting og mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.