SundhedMænds sundhed

Hvad er symptomerne på hjerteanfald hos mænd og dens konsekvenser?

Når en ældre person bliver syg, at mange forbinder det med hjerteproblemer og forsøger febrilsk huske de første tegn på et hjerteanfald. Hos mænd, sker det meget oftere, og dødeligheden fra denne svøbe er meget stort. Det er derfor vigtigt at sætte den korrekte diagnose på et tidligt tidspunkt, og yde den nødvendige førstehjælp - det kan faktisk redde et liv.

Symptomer på hjerteanfald hos mænd har tendens til at være indlysende, er det let at genkende.

  1. Det vigtigste symptom på, som kan bestemme tilstedeværelsen af hjerteproblemer - det er en smerte i brystbenet. Det gør så ondt, at det virker som om brystet komprimere store skruestik. I denne smerte kan sprede sig til halsen, hænderne (især venstre) tilbage og underkæben. Det sker med den begrundelse, at på grund af svigt af en eller flere arterier i ilt med blodet ophører med at flyde til hjertet i tilstrækkelige mængder, begynder det at reducere sine aktiviteter, og der er stærke infarkt smerte. Disse tegn på et hjerteanfald hos mænd varer mindst en time, for at skelne dem fra hjerte smerter, når for eksempel, angina pectoris.
  2. Symptom, som kun få mennesker er opmærksomme på det første sted og ikke forbinder med et hjerteanfald - smerter i underlivet. I dette tilfælde er det ledsaget af kvalme og opkastning, og fordi mange mistænkte madforgiftning, hvilket gør det vanskeligt at rette diagnose.
  3. Øget svedtendens - er også en af symptomerne på hjerte lidelser. Huden bliver bleg, kan der være kulderystelser, selv en mulig gentaget besvimelse.

Derudover kan tegn på et hjerteanfald hos mænd være fraværende - i 20% af tilfældene er det asymptomatisk. Ja, en person kan føle en let ubehag, mangel på luft, eller ikke stærk smerte i hjertet, men ikke meget andet. Sådanne tilfælde risikoen for sent lindring, og nogle endda kan passere myocardiale overføres "til fods".

Konsekvenserne af et hjerteanfald hos mænd kan være meget forskellige, lige fra nedsat ydelse og slutter med døden. Og til alvorlige tilfælde så små som muligt, skal du ordentligt yde førstehjælp til patienten. Først genkende tegn på et hjerteanfald hos mænd, bør straks tilkalde en ambulance. Husk, at hvert minut tæller, og jo hurtigere vil komme lægerne, jo mere sandsynligt er det, en person til at frelse. Mens du venter læger, sætte patienten i en vandret position, og fastgør i hvile. Knappe kraven og slippe af med stramt tøj. Desuden er det vigtigt at berolige personen, så du ikke mister dit temperament med ham og tale om abstrakte emner.

Hvis der er en førstehjælpskasse, placere patienten sublingual nitroglycerin tablet - det vil hjælpe med at lette de smerter angreb. Og hvis du bemærker faldet i hjertet aktivitet (i mangel af en puls), er det nødvendigt at eje, før ankomsten af læger, til at udføre hjerte-lunge genoplivning. Husk, at på din disciplin og korrekte handling afhænger af en persons liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.