Kunst og underholdningMusik

Kunstnere Russisk 80-90 år: en liste over sangere

Mange nostalgisk minder om sin barndom og ungdom. Derfor er de populære kunstnere i 80-90 år (russisk). Liste de kan fortsætte næsten i det uendelige. Fordi på det tidspunkt var der mange aktive sangere fra forskellige genrer. De badet i skæret af succes gennem årene. Nok og dem, hvis berømmelse falmet efter et hit. Her er nogle korte lister over kunstnere, der var populære i firserne og halvfemserne.

Kunstnere sange af 80-90 år (russisk): liste over mænd

Dengang var der mange sangere, der blev berømt takket være udførelsen af adskillige hits. I den første liste har vi ikke medtaget de mænd, der nu er veteraner fra scenen og fortsætter med at turnere. Vi taler kun om dem, der nu uretfærdigt glemt, selv om mange af disse sangere forsøger at gentage succesen fra fortiden:

  1. Vlad Staszewski. Jeg startede som en chanson sanger, men for kvinder over hele landet, blev han husket som en romantisk sanger. Hans store hit var sangen "Ring til mig i nat."
  2. Kai Metov. Han brød ind på hitlisterne med sit hit land Position №2. Nu er han bedre kendt som komponist. Det er, fordi han skrev et hit sang "Rosa Tea", der udførte en duet Masha Rasputina og Filippa Kirkorova.
  3. Vladimir Kuzmin. Hans fineste time kom, da sangeren Alloy Pugachevoy kom op med sangen "To stjerner". Dette blev fulgt op af albummet "Heaven tiltrækning", hver sang fra som blev et hit.

Det er ikke alle de populære sangere i 80-90 år (russisk). Listen kunne blive ved næsten uendelige. Vi har kun valgt de meget klareste stjerner på den tid, overset talent Zhenya Belousov og Evgeny Osin. Til denne dag, er sådanne sangere som Filip Kirkorov, Valery Leontiev og Oleg Gazmanov.

Russisk kunstnere 80-90s: kvinder liste

Estrada dengang næsten 70% var på grund af kvinder. I disse år landet blev hørt synge Iriny Allegrovoy og Tatiana Bulanova. Dance hits udført Lada Dens. Soulful sange med et strejf af folkemusik tilhørte Hope Kadyshevo og dens navnebror Hope Babkin.

Hits kunstnere sang 80-90 år russisk. Listen bestod af folk, der fundet vej kun på grund af hans talent, og af dem i "forfremmelse" af, som blev investeret en masse penge. "Golden" børn showbusiness i disse år kaldes Alsou og Lenu Zosimovu. Disse sangere var på vej gennem deres fædre, selv om vi ikke kan sige, at de ikke har talent. Sangeren havde et hit Marina Klebnikov og Natalie. Selvom nylig sidstnævnte har udgivet en ny sang, at erobre hele landet - hit, "Åh min Gud, hvad en mand!".

Den mest berømte gruppe 80-90

Det virkelige gennembrud var dengang succes gruppen "Bud maj". Denne første Boys bandet brød mange pigers hjerter. Touring hold indsamlet stadioner. Landet selv kørte flere tog grupper og sangere, der på afstand lignede de oprindelige kunstnere. Analogt med dette hold, mange sangere begyndte at optræde under sporet.

Der var andre succesrige kunstnere i 80-90 år (russisk). en liste over grupper, for eksempel, ser komplet uden en omtale af projektet Bari Alibasov "Na-Na". Holdet vandt publikum af deres seksualitet. Unge mænd undertiden var i kostume, som består af en flok af bananer. Ud over disse grupper, den klareste, landet dengang lyttede til sange af følgende grupper: "Kombination", "Kar-mænd", "Hands up", "Nancy", "Gaza-striben", "russiske størrelse" og "Dirty Rotten Scoundrels". Mange af disse grupper efterfølgende kollapsede og fødte solo-projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.