Hjem og familieBørn

"Noahs Ark" - et stykke legetøj til din baby!

"Noahs Ark" - et legetøj fra firmaet Kiddieland, vandt en overvældende popularitet i vores land og i udlandet. Til trods for at, under navnet "Kiddilend" var kommet ud af en masse pædagogisk legetøj, "Noahs Ark" er en speciel gys og småbørn og deres forældre. Derudover bør være opmærksomme på det også, fordi det var legetøjet af 2013 af magasinet "Din baby."

kort beskrivelse af

"Noahs Ark" - legetøjet udvikler. Den er lavet i form af et skib er baseret på den bibelske historie om syndfloden. På skibet, der er Noah selv og dyrene, som han indsamlede om bord. I legetøj en række forskellige funktioner:

  • Kørestole. På stævnen er der et hul til rebet, og i bunden af båden - hjulene. Hvis du tager et stykke legetøj, vil det gøre lyden af skibets motor.
  • Sorter. På skibet, der er huller i form af forskellige tal for de ni dyr. Hvis dyrene korrekt på deres pladser, de vil udgive en karakteristisk for hver af dem, og fortælle sjove lyd digte.
  • Piano. Den side af det øverste dæk er der en miniature klaver med nøgler i forskellige farver, som vil vænne din baby fra en tidlig alder til at skelne mellem lyde musik. Desuden vil barnet lære farver!
  • Ure. Over figuren november er små ur med roterende pile. De kan bruges til at lære barnet at forstå, hvad klokken er.
  • Og mange flere smarte funktioner!

Udvikling af legetøj "Noahs Ark": Funktioner

Sorter funktion tillader barnet udvikle finmotorik af hænder. Musical legetøj lød Russisk, Ukrainsk sprog, som vil hjælpe dit barn til at træne og hukommelse og hørelse. Producenterne har forberedt fortsat et stort antal digte, sange, melodier og forskellige lyde (lyde af dyr, kæmpe klokke, lyden af skibets motor, skib flyder i havet). Også, barnet lærer den bibelske historie om Noah.

Emballage legetøj

Du har allerede lært, at "Noahs Ark" - Multifunktionelle legetøj. Men den indeholder også en masse detaljer. Ud over de tallene Noas og dyrene i sættet indeholder to tønder - med fisk og grøntsager, samt hanen indbygget i skibet. Ved at klikke på tønderne barn finder interessante digte om fisk og grøntsager, og så lytte til den provokerende sang, hvorfra barnet lærer mere om Noa og hans ark. Meget snart vil forældrene høre sange om Noa fra mundingen af dit barn, fordi de er sammensat på en sådan måde, at meget hurtigt udenad.

resultater

På baggrund af ovenstående kan det siges, at "Noahs Ark" - et stykke legetøj, der absorberes alt det bedste fra "Kiddilend" udvikling af virksomhedens produkter. Spændende sjov med båre, udvikling af logisk tænkning og finmotorik ved hjælp af et sorteringsanlæg, uddannelse af hørelse på grund af klaveret og udvide deres horisont toddler med rim og sange - alt dette er en legetøj! Blandt andet anmeldelser af dette legetøj er kun de mest positive. Forældre kaldes "Noahs Ark" i denne leksikon for børn fra 7 måneder til 3 år, og børnene entusiastisk gentage sange og digte af deres yndlingsfigurer. Toy "Noahs Ark", hvis pris svinger omkring 1500 rubler., Selvfølgelig, ville være en god erhvervelse for den nysgerrige og fulde af energi barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.