Kunst og underholdningLitteratur

Idiom "at sidde i en vandpyt": den værdi og use cases

Her og der hører vi formsprog "at sidde i en vandpyt." Hvilket betyder at det nogen, der kender og hvem der ikke gør. For anden, besluttede vi at skrive vores artikel. I sine tydelige eksempler analysere betydningen af den påberåbte udtryk.

værdi

Forestil dig, at en studerende lang og kedelig forberede sig til eksamen. Og ikke kun forberedt, men alle taler om, hvordan han ikke sove om natten, og alle Bison bison. Og her kommer den dag i eksamen. Han trækker en billet og en enkelt linje af det kan ikke skrive. Han falder ind i en døs. Således pupils'health intet at sige lærer. Her på et belejligt fit formsprog "at sidde i en vandpyt." Dens betydning er: komme ind i en akavet eller ubehageligt, til tider morsom position.

Fraseologiske betydning og den virkelige tragedie

Det er vigtigt at bemærke, at folk siger "sidde i en vandpyt" kun når der er noget ikke alt for alvorligt og vigtigt på omfanget af en levetid. Nogen, der engang sagde. Nogen nogen misforstået og dermed "satte sig i en vandpyt."

Ingen vil tale om den person, der døde, han "satte sig i en vandpyt." Idiom "sidde i en vandpyt": dens værdi er ikke befordrende at bruge i sådanne situationer, hvis kun i en sort komedie. Generelt i enhver kultur, ikke kun russisk, ikke spøge døden. Typisk er disse vittigheder er meget dårlig, og der er lyttere opfattes som kynisme. Kynisme , selv i vores kyniske tider er ikke i høj kurs.

Falsk viden og udtrykket "at sidde i en vandpyt"

Måske læseren skulle tro, at en sådan fortolkning af dette udtryk (formsprog betyder "at sidde i en vandpyt." Betydning vi undersøgt i detaljer) er for fed og ukonventionelle, men "sidde i en vandpyt" en nar ikke kan. Recall eksemplet med en elev. Er det muligt at sige, at han ikke forberede sig til eksamen? Overhovedet ikke, forberedt han, men desværre, nerver svigtede ham, og han kunne ikke svare. Og om den påståede viden kan vi sige dette: sidde i en vandpyt som regel en person, der fortsætter i hans fejl. For klarhedens skyld kan vi tage et eksempel, når en person mener, at London er hovedstaden i Frankrig. Nogen vil måske sige: "Nå, hvordan kan du ikke kender de åbenlyse ting?!" Du kan ikke kun vide, men også religiøst mener, at den måde, det er.

Forskellen mellem en amatør og professionel og formsprog "at sidde i en vandpyt"

Bringer almindelige forbruger klager over din bil og reparatører, siger de, maskinen "slag" og generelt dårlige forlystelser. Reparatører ganske alvorligt stillede spørgsmålet om påfyldning: "Har du gjort noget med maskinen, forsøger at en eller anden måde reparere skaden" forbruger reagerer, "Selvfølgelig, jeg udslettet forruden med en klud, og generelt alt det vaskes." Mekanik kan ikke kommentere på kundens metoder, bare sige: "Lad bilen, vil vi se." Selvfølgelig, fra synspunkt reparatører, adfærd over det sædvanlige bilist sætter der beskriver talemåde "at sidde i en vandpyt." Værdien for os er mere eller mindre klar. Med andre ord, "det er nogle gange bedre at tygge end snak" (sloganet for en af reklamer).

Ud fra dette eksempel er det klart, at "sidde i en vandpyt" er normalt ikke de mest dumme mennesker. De forstår bare ikke nogle område, og vise deres uvidenhed de er bange, og pludselig omgivende tænke noget dårligt om dem eller om deres mentale evner. Men livet har også en sans for humor, og det er derfor, når folk sidder i en vandpyt, de er først og fremmest, ikke føler, og for det andet, føler sig meget vidende mennesker. Den eneste skam er, at de andre er ikke af sådan en høj udtalelse af dem.

Det ironiske er, at folk er bange for at sidde i en vandpyt (phraseologism værdi i forskningsprocessen kandiserede) hvis tie, men i det de synker, når de begynder at tale.

Terapeut, drømmetydning og kunden, der sidder ned i en vandpyt

Næsten alle mennesker ved, hvordan populære drøm bøger. De er kendetegnet ved, at de er enkle og give hurtige opskrifter. Med hjælp fra drøm-bøger, kan du hurtigt låse dørene til hans underbevidsthed, og det er fængslende. I dagligdagen, ofte downers redde manden, men alt ændrer sig, når en mand eller en kvinde står over for et alvorligt problem, og beslutter sig for at gå til en terapeut.

Nu, en person bliver en klient, og den viden, indsamlet fra drømmen bog, når forringet. Dreams - en del af den terapeutiske proces, en meget vigtig del af det, men at fortolke dem ved hjælp af umulige drøm bog. Alt skal komme fra personligheden af den mand, hans subjektive associationer.

Og nu forestille dig, kunden har en drøm, og han tolker det som vant til at stole på drømmen bog billeder. Her skal udtrykket sidde i en pyt (værdi phraseologism indsat illustrerede eksempler) er velegnede. Den dårlige nyhed er, at den uvidende kunde også sårer sig selv i at gøre det.

Synonymer

Naturligvis interesse for læseren, og hvordan du kan erstatte rapporteringen formsprog. Gør det nemt. I stedet for "sad i en vandpyt" kan anvende "lavet en bommert" eller "Mule". Værdien af alle disse udtryk for det samme, nemlig, "lavet en fejl" - så du kan erstatte en stabil udtrykket "at sidde i en vandpyt." Betydning phraseologism ét ord vi forsøgte at samle op, håber vi, at vi har tilbage. På en anden måde "at sidde i en vandpyt" - til at gøre noget forkert eller forkert.

Den kur mod frygt og formsprog "at sidde i en vandpyt"

Læseren er allerede godt forstå for sig selv værdien af udtrykket "at sidde i en vandpyt," men vi ønsker ikke at lade ham gå uden et råd, hvordan man kan undgå denne tilstand af forvirring. Alt er enkel. Disse eksempler viser, at frygten - er den kraft, der giver anledning til "placering" af ånden, som perfekt illustrerer sætningen "sidde i en vandpyt" (hvilket betyder phraseologism, tilbyde en lidt tidligere blev givet til ham). Hvis frygt racer forvirring, du har brug for at falde til ro. Mange psykologer siger, at en mand, der var i stand til at overvinde spændingen ved en eksamen eller vigtigt møde, langt mere vellykket som følge end den, der slugte afgrund af nervøsitet, og han kom ud det ikke. Det synes en enkel idé, men det er sjældent nogen kommer til at tænke. Vigtigst er det, skal du ikke være bange for at sidde i en vandpyt, og så du ikke skræmmende, eller næsten ingenting. Slip af med frygten for fiasko kan være en simpel måde, så spørg dig selv: "Hvad ville være det værst tænkelige?" Og i alle farver er til stede. Bekymring er at trække sig tilbage.

Spørgsmålet "Hvad formsprog" at sidde i en vandpyt? "" Hope ændrer ikke pine læseren mere, da han modtog svaret på det fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.