Nyheder og SamfundNatur

En værdifuld spisefisk hvidfisk

A kommercielle fisk hvidfisk værdsat for stor smag og høj ernæringsmæssig kvalitet. Fisk er medlem af laks og findes i det kolde vand i de nordlige lande. Whitefish bebor farvande Canada, Alaska, Sibirien og det nordlige Europa, hvor klimaet, mad og vand er helt forskellige fra her - et stort antal underarter af fisk. Især de mange og varierede fisk af hvidfisk i Rusland.

Trods tilhører en enkelt biologisk art, Whitefish divideret med livsstil og morfologiske karakteristika. Selv inden for en enkelt dam fisk kan have forskelle i udseende, størrelse, ernæring, udvikling, smage kød.

I Rusland, den slags fisk hvidfisk udbredt i den europæiske del og i Sibirien. Den lever i næsten alle floder, der løber ind i Polarhavet, og Bajkalsøen. I europæisk hvidfisk er fundet i Onega, Ladoga søen, Lake Peipus, Curonian og Den Finske Bugt. Især en masse fisk i Karelske reservoirer.

Afsætte hvidfisk sø, flod, walk-through. Sø og flod og gyde findes kun i søer og floder. Kommunikere lever for det meste i søerne, og gå for at gyde i åen. Nogle repræsentanter for de anadrome hvidfisk kan leve i saltvand. De lever i havet, som regel på steder af sammenløbet af floderne, hvor en masse mad, og vandet er ikke for salt, og gyder Ascend floder. Blev født juvenile anadrome fisk lever i floden hele året.

Whitefish adskiller sig ved antallet af støvdragere på brankiebue, som ligger i nærheden af munden. Der er tre varianter: malotychinkovye, srednetychinkovye, mnogotychinkovye hvidfisk.

Der er tre typer af hvidfisk er fundet stilling af munden: den øverste munden opad, i slutningen - fremad, lavere - ned. Forskellige undertyper er forskellige og krop konturer. I nogle er det glat og strømlinet, mens andre - kantede, den tredje - med en pukkel eller hævede bryster.

På grund af de morfologiske træk i kosten af hvidfisk, der tilhører forskellige undertyper, der er forskelle. For eksempel fisk slægten themselves med et lille antal gill RAKERS plankton kan ikke indføres på grund af umuligheden af stamme, så den foretrækker bunddyr. Mnogotychinkovye hvidfisk spiser hovedsageligt plankton.

Fisk, hvis mund er rettet opad, typisk ikke stor, spise små organismer, der lever i de øverste vandlag. Whitefish, hvis mund er rettet fremad, en stor, spiser krebs, unge, kaviar fisk, insektlarver.

Vægten af den mindste hvidfisk er mindre end hundrede gram, og den største kan veje mere end otte kilo. Afhængigt af arten, fisk betyder hvidfisk ikke vokse lige. Der er hurtigt voksende og langsomt voksende form. Forskellige underarter af helt i tal. Der er arter, hvis bestande er meget talrige, og andre, tværtimod, er på randen af udryddelse og beskyttet ved lov.

Hvidfisk er udstyret med en sølv (hos kvinder gullig) ensartet farve, tandløse mund, flade sider, temmelig store skalaer, hvidt kød. Fish hvidfisk ændrer ikke før æglægningen sin farve, men hannerne på kroppen er der en "perle" placer. Hos mænd, i modsætning til kvinder, længere krop og små skalaer.

De fleste underarter af hvidfisk gyder i det sene efterår i koldt vand. I slutningen af sommeren før starten af gydende hvidfisk stigninger op ad floden langt nok. Det når gydende måneder. Typisk er disse dele af floden har en svag strøm, overfladisk dybde og sandbund. Efter gydningen hvidfisk ikke dø, som det er i laks, og vender tilbage til den permanente bolig sted.

Takket være den velsmagende kød og højt fedtindhold fisk hvidfisk er en værdifuld fødevare. Fisk indeholder nyttige aminosyrer og mineraler: jod, fluor, zink, chrom, jern, phosphor. hvidfisk fedt godt fordøjet og absorberet af kroppen, skader det ikke maven, rig på vigtige vitaminer til det humane A, D, PP.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.