Hjem og familieBørn

Er det muligt at give vand til nyfødte, der er ammet?

Sammen med den længe ventede glæde - små hjælpeløse krummer - du får en masse problemer og spørgsmål af pleje til nyfødte. Alle af dem er ekstremt vigtigt, at der er forskellige meninger om nogen af dem. Et spørgsmål er: "Er det muligt at give vandet en nyfødt?". Denne artikel vil give et svar, og viser, hvorfor det er nødvendigt at gøre det, og vores bedstemødre og mødre til den modsatte opfattelse.

Skal jeg have en baby drikkevand som en ekstra

Ifølge WHO anbefalinger, er det kendt, at barnet, ammet op til seks måneder ikke behøver nogen yderligere drikkevarer. Modermælk indeholder omkring 80% vand, uanset mængden af mad spist og drukket kvinde. Derfor barnet er altid nødvendigt for ham den mængde væske, der er specielt tilpasset til ham. Alle vand (kogt, børn, filtreret, etc.) barnet ikke absorberes, er det en unødvendig byrde til maven. Om sommeren, når høj risiko for dehydrering på grund af ikke-absorberet vand også bør ikke give hendes nyfødte. På dette tidspunkt, behøver kun at sætte oftere krummer til brystet. Mors mælk er i stand til at blive mere flydende, når barnet er tørstig, og mere nærende, når den er sulten. Så vær ikke bange for at overfodre det.

Er det muligt at give vandet en nyfødt? Hvordan kan hun forhindre amning

Vandet bag den tomme belastning af barnet i maven, hvilket skaber en følelse af mæthed. Derfor babyen mindre tilbøjelige til at amme, og tilskynder ikke til det. Derfor bliver det mindre mælk hos moderen. På grund af den sjældne anvende, dets mængde kan både klippe og afgrunden af tid. Det sker gradvist. Siden voksende baby mælk er ikke nok, mødre nødt til at indføre fast føde, der helt eliminerer behovet for modermælk og fører til dens forsvinden. Derfor kan det konkluderes, at alle nyfødte er i mælken, og op til seks måneder gammel, han ikke har brug for ekstra drikke og fodring.

Hvorfor gjorde dopaivali vand babyer

Mange unge mødre, ved at læse litteratur og anbefalinger fra børnelæger kender den korrekte og rimelige svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at give vand til nyfødte. Men konfronteret med den hurtige misforståelse af vores mødre og bedstemødre. Hvorfor gør de holder denne opfattelse? Faktum er, at den måde, de blev undervist, og mulighed for at lære andre oplysninger, de ikke har. Dette og andre tips til GW dukkede op i efterkrigstidens hårde tider, når du ikke har nok arbejdskraft i landet. Derfor har regeringen forsøgt at gøre, så mødre i de tre måneder, forsvandt mælk, og de kunne sende deres børn i børnehaven og gå på arbejde. Hvis du spørger deres bedsteforældre, vil de fortælle dig, at mælk er virkelig "brænde ud" meget snart.

Opsummering

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at give vand til nyfødte, er det let at give et konkret svar: "Nej". Men dette kun gælder for spædbørn der ammes. Baby modtage kunstig ernæring kan give lidt ekstra vand, men dette er ikke nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.