HjemlighedHavearbejde

Druer Crimson: Variety, Yield, Growth and Testimonials

Takket være udviklingen af genteknologi blev dyrkning af druer mulig ikke kun i haver af sydlige breddegrader. De nye sorter opnået som følge af udvælgelse skelnes af en kort vegetativ periode og god modstand mod lave temperaturer. En af disse var Crimson druer. Resultatet af en amatøropdrætteres arbejde V.U. Kapelyushnogo blev opnået ved at krydse sorterne Charlere og Voskova. Interspecies hybrid er perfekt til vækst i de mellemliggende breddgrader af Rusland, Hviderusland, Ukraine og andre steder med kortkøle somre og kolde vintre.

Druer Crimson: Variety Beskrivelse

Vegetationsperioden fra begyndelsen af knaldannelsen til modning af høsten varer ca. 90-120 dage. I løbet af denne tid danner druer ikke kun modne bær, men er også tilberedt til vinteren. Høsten starter i begyndelsen af august, men perioden kan variere afhængigt af klimaforholdene i området.

Buske karakteriseres af høj højde og fremragende overlevelse. Vinen modner perfekt til to tredjedele af længden. Men du skal overvåge mængden af dannede frugtbare nyrer og i tide til at udføre deres beskæring. Dette vil medvirke væsentligt til at reducere belastningen på bushen og øge kvaliteten af den fremtidige høst.

Steder til dyrkning

Tilstedeværelsen af heterozygotiske blomster tillader planten at selvbestemme, hvilket i høj grad letter processen og fremmer også bestøvningen af nabokulturer af samme køn.

Fremragende frostbestandighed fremmer planten uden at skade nyrerne og rodsystemet for at modstå negative temperaturer til -23 grader Celsius. Denne kvalitet giver dig mulighed for at udvide de geografiske grænser for dyrkning. Ud over sydlige breddegrader føles mangfoldigheden af druer Crimson ikke dårlig nord, i den mellemste zone i Rusland såvel som i forstæderne. I tilfælde af at temperaturen i din region ikke falder under 25 grader, kan denne klasse bruges som en nektar. På andre områder anbefales det at beskytte planten mod frost.

sygdom

Druer Crimson adskiller sig godt mod svampesygdomme og rådner. Men til forebyggende formål anbefales det at udføre periodisk sprøjtning med fungicider. Kemikalier kan ødelægge farlige sporer og bakterier og forhindre risikoen for infektion.

Bær og klaser

Denne sort har gode udbytter. Fra hver buske er det muligt at samle i gennemsnit ca. 7 kg frugt, men der er en stigning i indekserne op til 15 kg fra busken. Med den rette pleje vil vingården årligt nyde en stabil høst af sunde bær.

Bunches er store, smukke koniske form med en masse på 0,5-1 kg hver. Strukturerne af børsterne er mellemstore. Bærene er aflange, store, 2,5 x 3,6 cm i størrelse, vejer op til 10 g. Massen er tæt, saftig. Huden er tyk, lidt følte, når den spiser, men den beskytter perfekt mod hvep og små skadedyr. Smagen er harmonisk, med lette noter af muskat og en behagelig aroma. Sukkerniveauet når 23%, og surheden er ikke mere end 6 g / l. Når du modner, får du lyserøde bær en lilla nuance. I kombination med lysegrønne blade ser buske attraktive ud og bruges ofte i landskabsdesign. Drue buet Crimson er ikke dårligt til dekoration af arbors, canopies, markiser. Med sin hjælp kan du oprette en interessant bue og dekorere stedet.

En af dyderne i sorten er også dens evne til at hænge på bushen i lang tid efter at have nået fuld modenhed uden tab af smag, hvilket giver dig mulighed for at opsamle sukker og opnå en unik eftersmag. Druer Crimson tolererer godt langsigtet transport og holdes godt.

Fordele ved sorten

Druer Crimson anmeldelser modtaget kun godt. mærket:

  • Tidlig modenhed;
  • Højt og stabilt udbytte;
  • God frostmodstand;
  • Modstand mod svampesygdomme og råd;
  • God transportabilitet og holdbarhed;
  • Gode kommercielle kvaliteter;
  • Behagelig muskat smag;
  • Muligheden for anvendelse i landskabsdesign.

landing

På trods af at Crimson druer er modstandsdygtige over for kulde og uhøjtidelig, er det ønskeligt at vælge som et sted til plantning så meget som muligt oplyst, varmt og beskyttet mod vindområde. De sydlige sider med en naturlig barriere fra nord, som en byggemure eller et blinde hegn, passer bedst til.

jord

Den Crimson druer, beskrivelsen af, som vi giver i artiklen, er ikke modstridende for jordbunden, men det er bedst følt på frugtbar marmelade. Hvis jorden ikke har en høj frugtbarhed, anbefales det at forarbejde og befrugte på forhånd. Rotsystemet, på trods af dets udvikling og styrke, er meget følsomt for høj luftfugtighed. Om muligt skal steder med højt grundvand og nærhed til vandlegemer undgås. Håndtere dette kan være en forudbestemt dræning eller landing på bakkerne.

Plante tid

Forår er den bedste tid til dette, men det skal være forberedt i efteråret. I en afstand af mindst 2 m fra hinanden graver grave med en dybde på ca. 80 cm. En sådan plantning vil ikke kun give den kraftige plante det nødvendige rum til vækst og udvikling, men vil også lette adgangen ved høst og høst. I hullet lægges et lag af brudt mursten eller knust sten lag for lag. Derefter blandes jorden med organisk materiale i form af humus, kompost eller affald. Det er ønskeligt at tilføje lidt mineralske kvælstof-, kalium- og fosforgødninger. Stangen er drevet ind i kernens centrum, hvorpå vinen bliver bundet. I denne form er det færdige hulrum tilbage til foråret.

teknologi

Når lufttemperaturen bliver positiv og truslen om sen frost passerer, skal du fortsætte med at plante frøplanterne i det åbne jord. Det anbefales at vælge sunde enårige frøplanter med gode hvide rødder til dette. For at stimulere udviklingen af rødder og øge overlevelseshastigheden, bliver kimplanterne gennemblødt i 2 dage i vand eller en opløsning af humat. Derefter placeres den i midten af gruben, retter rødderne og dækkes af jord. Alle rammed, vandt og overflødigt jordet rundt buske med skinker fra løg eller solsikke eller knust græs. I det første år af livet er unge duftende buske følsomme for forkølelse, så de anbefales at dække om vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.