FormationSprog

Import - betyder det? Betydning af ordet "import"

Ordet "import" og dets derivater anvendes på russisk ret ofte. Men altid vi er godt klar over deres betydning? Hvad betyder det at "import"?

Om betydningen af ordet

De sovjetiske folk på spørgsmålet om betydningen af ordet "import" ville have svaret uden tøven: "fremmed skrald". Derfor import - er at levere tingene i USSR produceret uden for landet. I forhold til de samlede mangel på varer oversøisk produktion til det sovjetiske folk var en af de få muligheder for at forbedre deres beskedne liv. Derfor er folk meget værdsat mulighed for at få import. Udenlandske varer blev tilskrevet specifikke egenskaber er ikke altid forbundet med dem.

Blandt andet folks fortolkning er ganske i overensstemmelse med definitionen af andre kilder, der menes med import til område af udenlandske varer, der ikke efterfølgende eksporteres tilbage. Men en sådan forklaring kan ikke betragtes som udtømmende.

På oprindelsen af ordet

Ordet "import" kommer fra det latinske Importo. Import - det egentlig betyder at "import" eller "enter". Og her er der en vis tvetydighed: Det er muligt at udføre import af forskellige måder. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at tale om at importere? Vigtigt at opdatere ordbogen, hvor det ikke bare om at komme ind i landet af varer fra udlandet, og deres import til toldområde staten. Det vil sige, en trøje eller jeans købt af russiske turister under en ferie i Tyrkiet, eller personlige ejendele af en fremmed, som han derefter tage ud tilbage, vil importen ikke kaldes. Import - er engageret i målrettet udenrigshandel i overensstemmelse med deres nationale love eller bestemmelser (herunder told). I hjertet af denne aktivitet er økonomiske og politiske interesser i staten.

Det kan importeres

Hvilke produkter af udenlandsk produktion og i hvilke mængder, der importeres ind i indlandet - er spørgsmålet om statens strategi, støttet af en passende juridisk ramme. Af den måde, under begrebet omfattet import er ikke kun materielle aktiver. Værker, serviceydelser, intellektuelle produkter, også kan gøres til genstand for handel, der er også reguleret ved lov.

Jeg må sige, at da den sovjetiske æra i strukturen af importerede varer og i sin række væsentlige ændringer har fundet sted. Sovjetisk mand, hvis han var pludselig i en moderne butik vil ramme mangfoldighed og diversitet af de engang eftertragtede udenrigsanliggender. At de russiske import i øjeblikket? Ja, noget! Fødevarer af let industri, videnskabelig teknologi og avanceret udstyr, maskiner og meget mere. Dog kan import-eksport struktur næppe kaldes balanceret, men det er en anden historie.

Nogle politiske vilkår

Enhver, der nogensinde studerer kommunistisk litteratur, og sandsynligvis huske følgende formulering: importeret marxismen. Dette er en politisk doktrin, der ikke er født i Rusland og kom her fra andre lande. For det moderne menneske er usandsynligt, at være vigtige argumenter historikere om, hvordan ideerne om Marx, der er udviklet i Europa, erobrede de russiske vidder og inspirerende lokale sind. Men den praksis med at bruge ordet "import" og dets derivater til at beskrive den politiske og økonomiske fænomener kan synes interessant.

Noget om inflation

"Importeret inflation" - udtrykket er relativt nyt. Men dens essens er den samme som i tidligere sager: noget er bragt til os udefra. Hvad fik i vores region denne gang?

Inflationen (fra latin Inflatio - "bump") kaldes en støt stigning i priserne for varer og tjenesteydelser, som resulterede i købekraften af den lokale valuta bliver lavere. Det er resultatet af nogle interne naturkatastrofer sker afskrivning af penge, og folk på visse fast beløb kan købe varer i dag er mindre end det kunne købe i går. Inflation - fænomenet er ekstremt ubehageligt, og dobbelt ærgerligt, hvis dens årsager ligger uden for landet. For eksempel på grund af øgede omkostninger til importerede råvarer til at hæve priserne på sine afhængige lokale varer. Nogle gange importerede inflation kan skyldes komplekse finansielle forbindelser mellem de nationale valutaer med valutaerne i andre lande.

Import som en teknisk term

Brugen af computerteknologi til at definere en ny betydning af ordet "import". Med udviklingen af den digitale teknologi har dannet behovet for at dele data fra forskellige kilder. Tilføjelsen (indsættelse) af ekstern information i det aktuelle dokument, fil, database kaldet import. Aktuel information space, pludselig frataget muligheden for at trække data udefra, forestille ikke længere muligt. Microsoft en af de første virksomheder til at udveksle oplysninger mellem deres programmer og ikke kun. Således arbejder i Microsoft Word tekst editor, er det let at fuldføre teksten "udenlandske" billeder og tabeller. Import af data i databasen Microsoft Access er muligt ved hjælp af Microsoft Excel-programmet information, og så videre. N.

Det er svært at forestille sig alle mulige faciliteter, der åbner op for udsigten til at arbejde på computeren ved hjælp af oplysningerne af udenlandske databaser. Selvfølgelig er dette handler ikke om spionage. Samtidig med de sædvanlige online shop der sælger husholdningsapparater. Lageret arbejder med ejerne af varerne, og det er vigtigt, at for hver ændring blev fulgt af en tilsvarende justering af informationslageret (f.eks nærvær eller fravær af visse varer) i leverandør database. Derfor er en tjeneste, der giver dig mulighed for at vedligeholde en database over online gemme data ajour. Denne tjeneste, til gengæld er baseret på evnen til at importere data til informationsudbydere kundekartoteker.

Hvad er de "importere fotos"?

Den nuværende computer bruger temmelig forkælet. Han er ikke længere nok til tekst og tal - han længes efter nye tjenester, mere forskelligartet og farverige oplysninger. En mulighed - import fotos. Hvad betyder det?

For digitale kameraer (kameraer) fotografier - det er bare en fil, der kan på en eller anden måde at håndtere (hele afhænger af kameraets funktionalitet). Men det mest interessante arbejde med billeder direkte på din computer. Import - er at flytte eller kopiere filen, hvilket opnås gennem teknisk manipulation (begge enheder er tilsluttet) og software (forudsat mulighed for at importere og computeren, og kameraet). Det er det! Endvidere kan det importerede billede simpelthen blive lagret, men du kan håndtere ved hjælp af noget software (for eksempel Adobe Photoshop). Denne udveksling af oplysninger gør det muligt faktisk ubegrænsede mellem forskellige enheder. Efter edb-behandling ordinær billede kan blive et kunstværk. Men computer tekst, illustreret den nødvendige foto, øger blot dens betydning og værdi.

Mulighed for at importere billeder kan du gemme dine foretrukne fotos, oprette fotoalbum tema, dele billeder med venner og så videre. N. Importer filer kan ikke kun et kamera, men også med de hukommelseskort, scannere og andre enheder. Ud over fotos, import tekst, musik, videoer. Kombinationen af forskellige metoder til udveksling af data gør det muligt at skabe unikke multimedie-projekter, og bare få glæde af deres arbejde ved computeren.

Om bogmærker

Tab engang kaldte enheden (normalt en strimmel eller ledning), med hvilket markerede side i bogen. Ikke for har ændret betydningen af dette ord i vore dage: Foretrukne - er evnen til at vælge de (lå) dine foretrukne hjemmesider, for at flytte dem i den nemmeste måde. Når du ændrer din computer eller afslutte programmet på internettet, og nogle gange ved at ændre software har en god chance for at miste adressen på de udvalgte steder - især da hver browser til at arbejde med bogmærker organiseret forskelligt. Men i mange tilfælde, vil bidrage til at løse problemet med evnen til at importere bogmærker (dvs.. E. En bestemt måde at redde dem, og derefter sat til at bruge). Hvordan til at gennemføre den teknisk set, i hvert enkelt tilfælde afgøres individuelt, men den bekvemmelighed af denne service er svær at overvurdere.

konklusion

dataudveksling er nu overalt. Importerede filer og databaser, import email kontakter og bogmærker enkelte sociale netværk. Begrebet "import" er nu anvendelig selv til adressebogen på mobiltelefonen. Og måske i morgen, vi vil høre om nogle nye værdi af denne interessante og flere ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.