Nyheder og SamfundØkonomi

Byen på Amur befolkning. Og Khabarovsk Krai

Afregning på den Amur, kaldet Khabarovsk, blev en by 10 maj, 1880. Det er det administrative centrum af Khabarovsk Territory. Placeret på højre bred af Amur, nær sammenløbet af floden med Ussuri. Afstanden fra Khabarovsk til Moskva - 6100 km. Af denne grund, meget få Moskovitter vide hvilken by, hvad er antallet af indbyggere og hvad befolkningen. Khabarovsk - den største by i Fjernøsten føderale distrikt, så du skal lære om det lidt mere.

styrke

Befolkningen i Khabarovsk er stigende, om end i et langsommere tempo end vi gerne ville. Så i 2003 boede der 580 400 personer. I begyndelsen af 2015 mere end 607 000 mennesker blev registreret. Disse data tyder på en generel overvejelse af Federal Tjeneste af statslige Statistik.

Mere end 90% af Khabarovsk - en russisk befolkning. Den resterende procentdel er repræsenteret af ukrainere, kaukasiere, kasakherne, tatarer og andre nationaliteter i vores land. Repræsentanter for oprindelige folk i nord i byen er meget lille. De fleste af de tilbageværende oprindelige folk lever i landområder i regionen, uden at søge at erobre det administrative centrum i regionen.

Befolkningen i Khabarovsk har en nysgerrig struktur - 54,1% af det samlede antal er kvinder. Sådanne forskelle er så meget mere mærkeligt, at procentdelen af drenge født 51 om statistik. Men ved 30 år forskellen nulstillet, og i en alder af 35 år er vendt. Dette sker for det meste, som eksperterne siger, på grund af det høje niveau af stress på det tunge arbejde, som normalt er mere end mænd er ansat. Derudover har den demografiske blevet gammel i de senere år. I løbet af de seneste 10 år er andelen af børn under 14 år er faldet med 3%, mens en stigning i den ældre befolkning 3,5%. Khabarovsk "aldre" før vores øjne.

beskæftigelse

Khabarovsk - det administrative centrum, men byen har, og produktion, som beskæftiger et stort antal borgere.

Basen virksomheder, der støtter byens økonomi, "Dalmoststroy", "Khabarovsk Shipbuilding Yard", "ENERGOMASH", "Khabarovsk raffinaderi" tømmer komplekse "Rimbunan Hijau". Byen lever oliefelt byggeri, fødevareindustrien og træforarbejdning. Desuden et stort antal virksomheder på området for underholdning og rekreation forårsager beskæftigelse. Khabarovsk er vokset betydeligt, erhvervet en langt mere europæisk ansigt i de seneste år, end det var for 15-20 år siden. Dette førte til, at byen ofte bliver besøgt af turister, her kommer et stort antal udenlandske investorer, primært fra Sydkorea og Japan.

På trods af det store antal af arbejdspladser i industrien, servicesektoren og andre organisationer, en meget stor del af befolkningen er arbejdsløse. Khabarovsk, ligesom mange andre byer i landet, går gennem hårde tider økonomisk. Arbejdsmarkedet i denne by afspejler ubalance i de nationale arbejdsformidlinger. Så nu meget stor procentdel af arbejdstagere med forældet erhverv. Hertil kommer, træning i de seneste år, de fagfolk, som var tidligere et behov har ført til, at arbejdsmarkedet er overmættet med disse erhverv. Det samme erhverv, 5-10 år siden, det var i overflod, er ikke nok for i dag.

Af registrerede arbejdsløse borgere i Khabarovsk, mere end 54% - kvinder. 26,5% arbejdsløse har en videregående uddannelse. I landområderne i Khabarovsk Territory arbejdsløsheden overstiger 45%.

udstrømning

Befolkningen i Khabarovsk-regionen øget deres antal i de senere år. Men det sker et par ikke-standard måde. Det faktum, at kun i 2011, har mere end 14.000, der har forladt kant blevet registreret. I stedet var der mere end 18.000 vandrende arbejdstagere fra forskellige lande, så vi kan tale om vækst i befolkningen.

Raske og rørige og velkvalificerede unge foretrækker at flytte til den europæiske del af landet, meget, hvor mere værdig udsigterne for unge. Regeringen for regionen og landet har ikke gjort noget for at få folk interesseret i længere ophold i den fjernøstlige føderale distrikt. Minimum fordele til rådighed for beboere dækker ikke de ulemper og ulemper ved at bo i et fjerntliggende område af landet.

prognoser

Hvis situationen ikke hurtigt ændre sig, forskerne mener, at situationen vil forværres. Hvert år i byen kant og miste befolkning i den arbejdsdygtige alder. Khabarovsk allerede føler mangel på kvalificeret arbejdskraft. Med hvert år er mere forværret situationen. Hvor vil dette føre? Tiden vil vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.