Kunst og underholdningMusik

Biografi Zykinoy Lyudmily - den store russiske sangerinde

Kun få i dag har disse (selv unge), der ikke ved, hvem denne Lyudmila Zykina. Biografi af Folkets Kunstner af USSR, grundlægger og leder af den berømte vokal og instrumental ensemble "Rusland", vil den store russiske sangerinde blive kort skitseret i denne artikel. Det vil helt sikkert være interessant at hendes fans.

Biografi Zykinoy Lyudmily: barndom skuespillerinde

Barndom pige var tung og gjorde ikke rosenrødt, som det mladye år fandt sted i den alvorlige krig og efterkrigstiden. Lyudmila blev født 10 juni 1929 i Moskva i en familie af simple arbejdere. Før krigen var jeg i skole, og i en alder af 13 gik på arbejde på Moskva Værktøjsmaskiner Plant. Ordzhonikidze. Pige med til at hjælpe fronten, blev "hædret ordzhonikidzovtsem" var meget stolt. Senere Lyudmila arbejdet som sygeplejerske i et militærhospital i nærheden af Moskva og en syerske. Han drømte om at følge i fodsporene på sin far og blive en kvindelig pilot.

Biografi Zykinoy Lyudmily: begyndelsen af det kreative liv

I 1947 tog det sted en konkurrence for unge kunstnere, der har vist sig selv og de fremtidige Folkets kunstner i Rusland. Ifølge resultaterne af konkurrencen blev udvalgt af de bedste resultater for den russiske Folk Choir - fem drenge og en pige - Lyudmila Zykina.

Siden 1960 hun synger i statsbudgettet Institution of Culture of Moscow "Moskontsert". Over hendes skuldre træning Musikskole. Ippolitova-Ivanov (1969) og på Statens Musical Pædagogiske Institut. Gnesin (1977).

verdensberømmelse

Biografi Zykinoy Lyudmily som solo artist begyndte i 1960. Siden da har hun udført i de fleste lande i verden, med sine kreative kender folk på alle kontinenter.

Lyudmila Zykina klappede sådanne store skikkelser i politik som Indira Gandhi, Helmut Kohl, Louis Aragon, Dzhavaharlal Neru, Zhorzh Pompidu, Urho Kekkonen, og mange andre. Hendes arbejde blev beundret og berømtheder som Charlie Chaplin, bandet "The Beatles", Frank Sinatra, Louis de Funes, Mirey Mate, Jean-Paul Belmondo, Marsel Marso, Mark Shagal, og andre. Men den mest behagelige hun skulle udføre på scenen en indfødt af Moskva .

Zykinoy Lyudmily Biografi: Personlige liv

Enkelt store kunstner er firedoblet. Hendes første mand, Pozdnov Vladlen, var ingeniør bil. Anden mand - Svalov Evgeny - Journal rapporter. Vladimir Kotelkin, gymnasielærer, var den tredje mand af sangeren. De seneste satellit life Folkets Kunstner - Gridin Viktor - var sammen med hende i 17 år. De sidste år af sit liv Lyudmila G. Zykina havde et tæt forhold til solisten af ensemblet "Rusland" Kizinym Mihailom. Børn skuespillerinden var ikke.

De sidste år af sit liv

I hele sit liv har Lyudmila Zykina gjort meget for den russiske musikalske kunst. Hun ikke kun udføres, men også lært solosang på Academy of Music. Gnesin, han var professor.

Kreativitet Lyudmila Zykina blev værdsat, blev hun vinder af mange priser og hæderlige statslige prisuddelinger. Men den dyreste for hende var kærlighed og anerkendelse af publikum. At være ikke længere ung og ikke meget sund, fortsatte han med at optræde for deres fans Lyudmila Zykina (foto).

Kunstner biografi indeholder oplysninger om, hvad hendes liv var og lidelser og sorger. I lang tid var hun syg med diabetes, gennemgik en kompliceret operation i 2007. I 2009 den 10. juni fejrede Lyudmila Georgievna Zykina hendes eightieth fødselsdag, og 21 dage senere, den 1. juli, Folkets kunstner var forsvundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.