Nyheder og SamfundØkonomi

Forskellige typer økonomi: grundlæggende oplysninger

Den økonomiske aktivitet i de forskellige stater har en masse forskelle. I høj grad det afhænger af den politiske system, for eksempel i Sovjetunionen, privat ejendom, og for at køre din egen virksomhed blev forbudt kunne bare sætte bag tremmer. Forskellige typer af økonomi betyde opdeling i flere typer, såsom markedsføring, planlægning og blandet type. Hver option har sine fordele frem for den anden.

De vigtigste typer af økonomien har ofte opdelt i mindre grupper. Men i hver af dem er der de ulovlige finansielle aktiviteter. Nogle typer af økonomi er mindre mørke sider, andre er så hårdt ramt af korruption, at der i fremtiden vil komme til et komplet sammenbrud. Forskellige typer af skyggeøkonomien har en unik indflydelse på finansielle aktiviteter staten. Nogle af dem er semi-lovligt og selv, kunne man sige, ikke overtræder og omgå loven. Andre, såsom arme og narkotikahandel, forårsage alvorlige skader på landet (både økonomisk og socialt). Ulovlige aktiviteter kan udvikles i en hvilken som helst, selv de mest udviklede, staten. Ønsket om at flygte fra skatter og ikke at give en del af deres overskud, der ligger i mange. Ikke nødvendigvis at bryde loven er skyldig kun iværksætter utaivshy del af overskuddet, måske skattetrykket af landet er for hårdt, og forsøger at holde din virksomhed, en person har til at flytte til den mørke side af det finansielle system.

Især kan isoleres fra alle typer af planlagte finanspolitik af staten. Det er unikt ved, at andre arter af økonomien ikke har gennemgået sine vigtigste krise. Og stigningen og kollaps af de finansielle planlægning aktiviteter kan ses i Sovjetunionen. De første stadier af dannelsen af den unge republik krævede streng kontrol over hele landets finansielle aktiviteter. Begyndte efter industrialiseringen, krig og efterkrigstidens opsving periode er også påkrævet statslig intervention.

Det er i 50'erne i sidste århundrede har til magten toppen af det sovjetiske finansielle system. Restaurering arbejde blev afsluttet, og selskabet kunne allerede begynde at arbejde bare for regionerne, som er rentabelt for dem at samarbejde. Fredstid stram kontrol over deres aktiviteter var ikke så nødvendig, men regeringen fortsatte med at klart at overvåge hver virksomhed i landet. Hvilke yderligere førte indledningsvis i stå, og efter krisen, medfører et nedbrud af hele systemet.

I dagens verden, kan du se den kommende nye økonomiske krise, som vil vise alle de svagheder markedsforhold. De fleste af de udviklede lande i Europa i dag nødt til at investere enorme summer i de øvrige lande økonomi, som en lokal finansiel krise i Grækenland eller Spanien er i stand til at udvikle sig til en global verden.

Fittest af alle typer af arter blev blandet syn på økonomien. Et slående eksempel er Kina. Landets økonomi har samlet alt det bedste af hver type. Kina giver en billig arbejdskraft end tiltrukket af forskellige typer af vestlige firmaer. Som Kinas økonomi og markedet kombineret, og planlægning. Statens klart efter de tunge industrielle og militære komplekser af landet, men forhindrer ikke indstrømning af udenlandsk kapital.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.