FormationVidenskab

Oprindelse af universet: den version af teorien, model

Oprindelsen af universet, verden, den menneskelige civilisation - alle disse spørgsmål urolige mand siden oldtiden. Filosoffer, teologer, videnskabsfolk og almindelige borgere fremsat mange hypoteser om oprindelsen af vores galakse, men kan stadig betragtes ingen af dem videnskabeligt bevist.

I mange århundreder, indtil ankomsten af den berømte almene relativitetsteori af Einstein troede man, at vores univers er statisk, homogen, uendelig i rumlig og tidsmæssig dimension. I sin mest generelle form, er denne model blevet beskrevet af Kant, som var baseret på lovene i mekanik Newton.

For Kant, uendelighed af universet stammer fra det faktum, at det er manglen på plads og tidsbegrænsninger kan føre til oprindelsen af et uendeligt antal ulykker, hvor en mand har i hverdagen. Som et resultat af disse ulykker er blevet muligt, for eksempel, dannelsen af Jordens biologiske mangfoldighed. Men i begyndelsen af det tyvende århundrede, denne model blev allerede fundet så mange modsigelser, at det har ophørt med at tilfredsstille selv diehard tilhængere af Kant. Vi begyndte at dukke nye teori om universets oprindelse.

De fleste omfattende jeg nærmede dette emne tysk videnskabsmand Albert Einstein. Oprindelsen af universet, den videnskabelige betydning af dette fænomen, er blevet en af de vigtigste afsæt for skabelsen af hans berømte relativitetsteori. Baseret på sin position, kan det konkluderes, at universet ikke er statisk og udvides løbende, og med udvidelsen af bevægelsens det bremses. I analogi med de kendte kemiske fænomener , sådan hypotese kaldet "Big Bang".

Oprindelsen af universet, dets kronologiske begyndelse blev det muligt at beregne, ved hjælp af data om flytning af stjerner og andre himmellegemer. Det viste sig, at vores univers har eksisteret i milliarder af år, har nogle forskere hævdet, at hendes alder er mere end 20 milliarder år.

I denne model var oprindelsen af universet én stor fejl - det er big bang selv, da det ikke var klart, hvordan energien kan opstå ud af ingenting. Det foreslår en gennemgang af eksistensen af den store designer, eller Gud, hvad en væsentlig del af de forskere ikke kunne acceptere. Oprindelse af universet blev forbundet med bevægelsen af plasma og pulserende processer, og Thomas Gold og Fred Hoyle alle vendte tilbage til, hvad der begyndte at hævde, at Galaxy er statisk.

Samtidig er der foretaget flere store opdagelser i de seneste årtier, som direkte understøtter teorien om Big Bang. Desuden forskerne var i stand til at bevise, at tid og rum er rodfæstet i dette fænomen, samt energi og materie. Forskerne kan beskrive de begivenheder, der fandt sted i vores univers, begyndende med de 10 ^ -23 sekunder efter tidspunktet for dens begyndelse.

Den endelige touch i beviset for Big Bang teorien af undersøgelsen skal være i Large Hadron Collider, skal resultatet heraf blive modtaget bevis for muligheden for overgang uendelig lille tæthed, tryk og temperatur af den energi og materie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.