HjemlighedHavearbejde

Hibiscus træ-have: en beskrivelse af vedligeholdelse af anlægget, multiplikation

Hibiscus træ-populært kaldet er meget romantisk - blomsten af kærlighed. Dette anlæg kan sikkert tilskrives de smukkeste kreationer af naturen. Bare dræbe deres herrer giver hibiscus blomster. Når den blomstrer, kan dets enorme lyse blomster ikke hjælpe, men tiltrække øjet af hver forbipasserende. Blandt beboerne i de sydlige regioner i Rusland og Ukraine, den syriske hibiscus er meget populær, især smukke hibiscus kinesisk. I de nordlige områder, kan det kun dyrkes i store potter, så på forekomsten af frost ind i anlægget i et varmt rum.

sorter af hibiscus

Hibiscus træ-refererer til Malvaceae. Under naturlige forhold, der er omkring 200 arter af planter, der adskiller sig i former og størrelser. Blomsterne af forskellige arter også af forskellig størrelse og farve, der er nogle, på størrelse med en volleyball.

typer af hibiscus

Syriske hibiscus har en meget lys grønne blade og store dobbelt eller simple blomster. Farve dem er anderledes. Den vokser langsomt, og for første gang glædeligt farver kun på tredje eller fjerde år.

Rassechennolepestnoy hibiscus - den slags, der kan prale af interessante dissekerede kronblade bøjet tilbage, deraf navnet. Den blomstrer fra maj til November på 8 cm farver rød, orange eller blandet farve. Med denne form for meget ens kinesisk hibiscus.

Hibiscus trifoliate - slags høje, bladene i form af stilke, en trepartsaftale formular. Lysegule, snarere små blomster med lilla midtvejs oplyses i morgentimerne ved 4 om eftermiddagen lukkes igen.

Drumonda Hibiscus - anlægget har blade med tre-segment dissekerede kanter og en fem-kronblad blomster lilla eller lyserød farve med en mørk center.

Det er værd at bemærke, at blandt alle klasser derhjemme perfekt fanget eneste træ-hibiscus haven, eller syriske.

Beskrivelse hibiscus træ

Kulde-resistente og ganske uhøjtidelig - en beskrivelse af sådanne planter som træ-haven hibiscus. Plantning og pleje på samme tid meget enkel. ser godt ud en busk som en levende blomstrende hæk. Hibiscus er kendetegnet ved lange blomstringsperiode, at de første blomster blomstre med debut af sommeren, den sidste tilfredse med deres skønhed i det sene efterår.

Outline hibiscus haven har en lille ægformede blade, de vokser ret sent. Hvis du tager sig af buskene ordentligt, kan det nå tre meter i højden og en og en halv meter bred. Det faktum, at planterne blev passet af reglerne, kan det ses på de blanke grønne blade og store lyse blomster. Foråret og efteråret på tidspunkter, hvor luften er kold, kan hibiscus blade erhverve en gul nuance.

Dejlig farve: hibiscus træagtige

Enhver, der nogensinde har set en hibiscus busk, dækket med blomster, ved, hvad det er ubeskrivelig skønhed! Diameteren af blomsten er ofte når 12 cm. Maleriet er så stærkt, at det samme tiltrækker øjet og lækkerier. Arrangeret blomsterne én efter én, i en afstand fra hinanden.

Lives denne smukke blomst af alle, kun én dag, den blomstrer om morgenen til om aftenen svinder, og dens kronblade er overvældet. Men på trods af denne triste kendsgerning, er hibiscus busk uden knopper tilbage. Efter alt, er det dag blomstre nyt.

Hibiscus træplantning og pleje

Hibiscus Garden, som tidligere nævnt, kan dyrkes i din have nemt. Plantning hibiscus træ, men ikke meget kompliceret sag, men ikke desto mindre nogle regler, du har brug for at vide.

Den jord til dette anlæg er nødvendigt at forberede en frugtbar, løs og rig på humus. Til busk fuldt udviklet, og under blomstringen blev oversået med smukke blomster, valgt solrig, rolig, trækfrit sted for det. Vanding anlægget bør regelmæssigt og ofte, når det er umuligt at forhindre oversvømmelser, bør den jord nær hibiscus være konstant fugtig.

Unge planter har brug for særlig opmærksomhed af ejeren, især i den kolde årstid. De skal helt sikkert til at dække, så de kan overleve kulden. Hvis hibiscus plantet i jorden i efteråret, før ankomsten af vinteren barkflis jorden rundt buskene.

Kompetent plantning og vanding - det er ikke alle de regler, der skal følges, tager sig af planter. Til bushen i lang tid og rigeligt blomstrede, må det nødvendigvis blive fodret. Gødning anvendes en gang hver anden uge, vigtigst af alt, skal de indeholde en masse fosfat. Før fremkomsten af vinteren hibiscus nødt til at fodre kali gødning, vil det understøtte bushen og gøre det gennem den kolde.

Hvis du følger alle disse regler, kan denne smukke plante leve op til tyve år og derover.

Formering ved podning

Hibiscus træ-kan formeres mere end én måde. formering metode har vist sig mest effektiv. Hvis du beslutter at plante i din have denne smukke busk på en sådan måde, at der vil opstå nogen problemer.

Stiklinger gennemført i foråret anbefales, indtil en hibiscus flor, og du kan bruge de dele, der er tilbage efter beskæring. Tilberedte afskårne stiklinger skal placeres i vandet og vente, indtil de vises rødder.

Stiklinger med rødder bedre at plante direkte i urtepotter og placere dem i haven. Således med fremkomsten af den første vinter, det kan være i den samme urtepotte skjul i et varmt sted og beskytte mod frost er stadig meget svag plante.

frøformering

Bred held Hibiscus Garden kan og frø, denne metode, også er ikke fyldt med problemer. Så frøene kan være fra januar til marts. Først plantemateriale bør lægges i blød i en opløsning af "EPIN". Forberede jorden til plantning fra en blanding af sand og tørv, tørv blanding for at fylde urtepotte og så frø deri fremstillede. Potte med frø dækket med glas. For at få gode kimplanter, du har brug for at opretholde en høj temperatur på omkring 27 grader. Retter med frø skal regelmæssigt ventileret.

Når spirer vises et par blade, de dykke og er plantet i små individuelle potter. Yderligere stadig, som med stiklinger i en varm sæson levner megen hibiscus i haven, picking up for dem et hyggeligt sted. Og om vinteren overføre dem til varme.

Hvordan laver beskæring?

I pleje af planterne bør være en mere vigtig procedure - det er trimning hibiscus. Det anbefales at gøre i slutningen af vinteren, før det tidspunkt, hvor Bush vil "vågne op" og aktivt voksende.

Beskæring hibiscus med til at sikre, at anlægget vil glæde gartneren et stort antal farver. Dette skyldes det faktum, at blomsterknopper er smukke bush dannet kun på de nuværende års skud.

Trim haven til skønhed kan være smukke udseende planter, prydbuske tjene som en vidunderlig dekoration af enhver værftet, balkon eller terrasse. Southern beboere fremstillet af hibiscus pyramider, kugler, diamanter, forskellige andre former, besat med lyse store blomster. Synet er meget smukt!

Nogle mennesker har det indtryk, at anlægget af afgrøden kan påvirkes, men det er det ikke. Hibiscus bærer normalt sådan en klipning, samtidig at komme af tørrede kviste. Hver gartner efter eget skøn gør beskæring og danner bushen under miljøet.

Forberedelse hibiscus til vinter

Som allerede nævnt før, ornamental busk - en portugiser, så det er naturligt, at mange er interesseret i, hvordan dvale hibiscus. er umuligt Et klart svar på dette spørgsmål, det hele afhænger af sorten, terrænet, klimaet. De fleste nemahrovyh haven hibiscus sorter anses for at være resistente over for frost. For planter af denne art, som er "live" i de sydlige regioner, behøver særlig forberedelse til vinteren ikke har brug for. Men vi skal gøre en ly for kulde, eller om vinteren hibiscus kan være tabt for de nordlige planter.

Til træ og urteagtige hibiscus forberedelser til vinteren udføres på samme måde. Planter har brug for at klippe og rigt vandes, det sker før den første frost. Efter flere dages vanding buskene spud, at have forberedt denne jord blandet med sand.

I slutningen af november, hibiscus nødt til at isolere. For at gøre dette omkring planterne Construct højene 15-20 cm, ved hjælp af savsmuld og tørre blade. Hvis planten er ung, anbefales det at ombryde op til vinteren helt. Dette er ikke så svært, det hele busk bøjer ned til jorden og skjuler et specielt materiale, skal du dække toppen med plastfolie, og mere.

På spørgsmålet om overvintrende hibiscus: bør være opmærksomme på gartnere på, at den syriske hibiscus i lang tid til at "vågne op" i foråret, på grund af dette, er der tilfælde, hvor ejeren af anlægget rodløshed levende busk, tænker, at han blev dræbt under en frost.

Den hibiscus er syg, og hvordan man kan undgå det?

Hvis der ikke er tilstrækkelig vand hibiscus, eller han vil ikke have nok næringsstoffer, vil de blomsterknopper være bundet, men næsten med det samme og falder væk.

Hvis vandet hældes over anlægget, er overdreven jernindhold, de øverste blade bliver gul og bunden - at falde.

Hvis hibiscus blade hængende og slatten, betyder det, at planten er "beder om at drikke," han lidt fugt.

Hvis jorden er for kold, kan det føre til, at rødderne af hibiscus visne, og han vil gå til grunde.

Hold øje med din smukke blomstrende grønne kæledyr, omhyggeligt se efter ham, og derefter hibiscus haven vil være i mange år for at behage sin usædvanlige sydlige charme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.