SundhedPræparater

Tvekulsurt natron

Medikament er syreneutraliserende middel bruges til at lindre halsbrand, og sænkning af koncentrationen af syre i maven. Læge, under visse betingelser, kan også tildele natriumbicarbonat til regulering syre-base-reaktioner af blod eller urin hos patienten (til lavere pH, dvs. at gøre dem mindre sure). Denne medicin er undertiden ordineret til andre formål. Grund af den hurtige neutralisering af saltsyre mavesaft kommer meget hurtigt kortvarig virkning af syreneutraliserende karakter. På grund af at hæve pH-værdien af bronkial slim, spyt fortætter (bliver mindre tyktflydende) og begynder høg. Lægemidlet ikke forårsager hypercalcæmi og hypercalcuri som calciumbicarbonat. Når sugning sker alkalose udvikling - forøgelse af pH i kroppens væv, herunder blod. På grund af den reducerede risiko for urin alkalisering aflejring i urinvejene af urinsyre.

"Natriumbikarbonat" til rådighed som en 5% opløsning til injektion (glasflasker på 200 ml og 400 ml) eller 8,4% opløsning til infusion (30 glasflasker på 200 ml i kartoner) og 7,5% opløsning mikrobiologiske undersøgelser. Desuden er det fremstilles i form af pulver, pakket i 2, 10 eller 50 g pulver tage op til fire gange om dagen, afhængigt af årsagen, men de gør det udelukkende på recept. Hvis pulveret anvendes som antacid, det postprandiale interval bør være en til to timer, omhyggeligt skyllet ned med et helt glas vand. Hvis det er udnævnt af en anden grund, er det bruges uanset måltiderne. Du kan ikke tage natriumbicarbonat på en fuld mave. Det anbefales ikke at bruge denne medicin i mere end 2 uger. Hvis symptomerne ikke forbedres, bør du kontakte din læge. At give dette stof til børn under 12 år bør ikke være. Opbevar medicinen på lokaleforhold på et mørkt sted.

Når en læge aftale natriumbicarbonat, bør patienten fortælle ham om andre medikamenter, som han bruger. For eksempel aspirin, benzodiazepiner, flecainid, ketoconazol methenamin methotrexat, quinidin, sulfa antibiotika, tetracyclin, eller vitaminer. Hvis natriumbicarbonat og derefter en læge er tildelt, er det nødvendigt at opdele tid-administration af lægemidler med et interval på mindst to timer. Skal informere lægen om forhøjet blodtryk, hjertesvigt, nyresygdom, nylig myokardie blødning i maven eller tarmene. Hvis en kvinde bliver gravid under denne medicin, bør du se en læge. Også bør gøre, når man planlægger at blive gravid eller ammer. Det stof øger mængden af natrium i kroppen, så bliver på natrium kost bør rådføre sig med din læge, før du begynder at tage dette middel.

Mens tager stoffet bør overvåges for ændringer i huld, med eventuelle afvigelser straks få lægehjælp. Natriumbicarbonat kan forårsage mange bivirkninger. Disse omfatter: øget tørst, mavekramper, luft i maven, alvorlig hovedpine, kvalme, opkastning (ligner kaffegrums), tab af appetit, irritabilitet, træthed, hyppig vandladning, langsom vejrtrækning, hævelse af fødder og ben, blod i urinen. Når disse symptomer kan din læge brug for oplysninger om de fødevarer, som patienten tog før de vises. Den intense udvikling af carbondioxid ved omsætning af lægemidlet med saltsyre kan forårsage perforering af mavevæggen.

Natriumbicarbonat er ordineret til manifestationer af det metaboliske acidose. Herunder smitsomme sygdomme, diabetes mellitus, forgiftninger, nekrose, nyresygdomme. Lægen kan anbefale dette stof som en symptomatisk behandling mod halsbrand eller fjerne ubehag i maven forårsaget af lav pH af mavesyre. Dets anvendelse er indiceret til symptomatisk behandling af hoste med hårdt afladet spyt, som ledsager forekomsten af forskellige respiratoriske sygdomme. Natriumbicarbonat letter patientens tilstand, forårsaget af sø- eller luftvejen sygdom. Det kan tildele lokalt: i tilfælde af inflammatoriske øjensygdomme, øvre luftveje, munden, eller som et desintegreringsmiddel ørevoks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.