FormationHistorie

Squadrons of WWII. Den mest berømte es af Anden Verdenskrig

Enhver krig er en forfærdelig sorg for alle de mennesker, som det på en måde påvirker. Gennem hele sin historie har menneskeheden kendt mange krige, hvoraf to var internationale. Verden næsten fuldstændig ødelagt Europa og førte til et sammenbrud i nogle store imperier som Rusland og Østrig-Ungarn. Men endnu værre i skala var Anden Verdenskrig, hvor mange lande er næsten over hele verden var involveret. Killed millioner af mennesker, endnu mere hjemløse. Denne frygtelige begivenhed er stadig påvirket en eller anden måde moderne menneske. Dens ekkoer kan findes overalt i vores liv. Denne tragedie har efterladt en masse mysterier, tvister om, hvem der ophører ikke i årtier. Tung byrde antaget i denne kamp for liv og død var endnu ikke helt fået styrket ud af revolution og borgerkrig, og kun opbygge sin militære og fredelige industri af Sovjetunionen. I hjerterne på de mennesker bosatte uforsonlige raseri og ønsket om at kæmpe mod angriberne, der grebet ind territoriale integritet og frihed den proletariske stat. Mange gik til fronten frivilligt. Samtidig var der en omorganisering af de evakuerede industrielle anlæg til produktion behov for fronten. Kampen tog på omfanget af virkelige mennesker. Det er derfor, det kaldes Den Store Fædrelandskrig.

Hvem er esserne?

Som den tyske og sovjetiske hære var veluddannede og udstyret med apparater, fly og andre våben. Personalet i de beløber sig til millioner af mennesker. Sammenstødet af disse to militære køretøjer har genereret sine helte og deres forrædere. En af dem, der kan med rette betragtes heltene er esserne af Anden Verdenskrig. Hvem de er, og hvad de er så kendt? Ace kan betragtes som en person, der har opnået inden for sit felt sådanne højder, at meget få mennesker formået at kue. Og selv i sådan en farlig og forfærdelig kendsgerning, som militæret har altid haft sine fagfolk. Som i USSR og de allierede styrker, og i Nazityskland var der folk, der viste de bedste resultater i antallet af ødelagte udstyr eller arbejdskraft. Om disse figurer og denne artikel vil fortælle.

Liste esser fra Anden Verdenskrig er omfattende og indeholder mange kendte personligheder af deres bedrifter. De var et eksempel for hele nationen, de fra, beundret.

Air Squadrons of WWII

Luftfart - uden tvivl en af de mest romantiske, men på samme tid farlige kampvåben. Da alt udstyr kan svigte når som helst, er piloten betragtes som en meget ærefuld ting. Det kræver en jern udholdenhed, disciplin, evnen til at styre sig selv i enhver situation. Derfor er for luftfarten esser behandlet med stor respekt. Efter alt, at være i stand til at vise et godt resultat under sådanne omstændigheder, når dit liv afhænger ikke kun af teknologi, men også fra dig selv - det højeste niveau af militær art. Så hvem er de - esser piloter under Anden Verdenskrig, og hvorfor deres bedrifter så berømt?

Sovjetiske piloter esser

En af de mest succesfulde sovjetiske ace piloter var Ivan Nikitovich Kozhedub. Officielt er det under sin tjeneste i Anden Verdenskrig bragt ned 62 tyske fly, og han er krediteret med 2 amerikanske kampfly, som han ødelagde i slutningen af krigen. Denne pilot rekord 176 tjente Guards IAP og fløjet på La-7 fly.

Andet i scoring under krigen blev Aleksandr Ivanovich Pokryshkin (hvilket var tre gange tildelt titlen Sovjetunionens Helt). Han kæmpede på den sydlige Ukraine i Sortehavsområdet, befriede Europa fra nazisterne. Under sin tjeneste skød han ned 59 fjendtlige fly. Han stoppede ikke at flyve, selv når han blev udnævnt til chef for 9 Guards Air Division, og vandt nogle af hans antenne sejr, da han var i embedet.

Nikolay Dmitrievich Gulaev - en af de mest berømte militære piloter, der satte en rekord - 4 afgang pr fly ødelagt. I løbet af sin værnepligt og ødelagde 57 fjendtlige fly. To gange tildelt den honorære titel af Sovjetunionens Helt.

Også et godt resultat var og Kirill Alekseevich Yevstigneyeva. Han skudt ned 55 tyske fly. Kozhedub, der sker for at tjene lidt tid med Evstigneev i samme regiment, meget respektfuldt talte på denne flyer.

Dmitriy Borisovich Glinka er også en sovjetisk es. Han ødelagde 50 fjendtlige fly i 100 kampmissioner. Han blev tildelt Sovjetunionens Helt den honorære titel to gange.

Som det kan ses, den sovjetiske esser af Anden Verdenskrig var i stand til at kæmpe og gjorde så tappert og uselvisk.

Asa allierede

Men allierede luft esser havde en meget god præstation. Blandt dem er mange modige piloter, men virkningen på de sovjetiske "høge" de stadig kommer til kort.

Major Richard Bong havde en liste af sejre, hvilket betyder 40 Downed fjendtlige maskiner. Han er en af de mest succesfulde allierede piloter. Efter krigen Bong blev en test pilot, men blev dræbt ved test af en ny fly F-80, ude af stand til at springe ud med faldskærm efter bilen motor mislykkedes.

Brite Dzhonson Dzheyms under krigen skudt ned 34 fjendtlige køretøjer. Han befalede en af de overfald grupper af fly under landing i Normandiet i 1944. Fight påbegyndt i marts 1943 flyve en fighter "Spitfire".

Amerikansk pilot, major Tomas Makgvayr skudt ned 38 fjendtlige fly. Han blev tildelt mange amerikanske priser, herunder Kongressens Æresmedalje. Han blev dræbt i kamp i nærheden af øen Los Negros i en alder af 24 år. Det var 7 januar 1945.

Franskmanden Pierre Klosterman scorede 30 sejre i luften og ødelagde et stort antal landkøretøjer - lokomotiver, biler og lastbiler. Allerede ved 24, han var i stand til at opnå rang af oberst af luftfarten, hvor afsluttede krigen.

tyske esser

Aces af Luftwaffe af Anden Verdenskrig fortjent betragtes som den mest produktive i historien om piloterne. En af dem blev endnu en forkæmper for Guinness Rekordbog. Hvem var denne modige pilot?

Den mest berømte tyske es af Anden Verdenskrig og samtidig den person, der har sat ingen slået rekorden for antallet af nedskudte fly - er Erich Hartmann. På sin kamp konto opført nedskudte fly 352 fjende, mere end halvdelen vinder, scorede han i løbet af krigere (260). Hartman fløj udelukkende på "Messerschmitt Bf 109G", og sagde, at det var den bedste af de fly, som han nogensinde havde set. Efter krigen, han overgav sig til amerikanerne, der har sendt ham til de sovjetiske tropper. Resultatet var en næsten 10 års fængsel i lejrene, men Erich var i stand til at vende tilbage til sin kone og børn, og døde i en fremskreden alder. Optag sat af dem er virkelig forbløffende, fordi ingen sovjetiske eller allierede esser ikke kunne opnå sådan en imponerende resultat.

Hans-Ioahim Marsel - tysk pilot, der kæmpede for det meste i Afrika. I løbet af sin værnepligt, og det var en kort skudt ned i alt 158 fly amerikanerne og briterne. Jeg styrtede ned i ørkenen, under tilgang til sin flyveplads, efter den vellykkede afslutning af en kamp mission, og det skete på grund af et problem i flyet. Han blev begravet med stor udmærkelse.

Gerhard Buckhorn - en anden tysk es. På grund af dets 301 kampfly. Buckhorn modtaget flere alvorlige sår, fordi der ud over en kamp pilot, han var også en test pilot, især forbiflyvning engageret verdens første jetjager, Me-262. Efter krigen, engageret i test fly for det tyske luftvåben inddrives.

Men uanset om det tyske esser af Anden Verdenskrig fly var så meget af fagfolk, der kunne egenhændigt ødelægger antallet af fly, der kan sammenlignes med de tre luft divisioner? På mange måder er deres succes skyldes relativt svag flyvetræning af sovjetiske piloter. USSR i begyndelsen af krigen har mistet omkring 1.200 antenne køretøjer, der påvirkede status af hele fly. Naturligvis sammen med luftfartøjet døde og folk, der er i stand til at flyve. Under sådanne omstændigheder, blev det hurtigt organiseret accelererede sommerkurser, som var i stand til at genoprette antallet af piloter, men på bekostning af kvaliteten. For eksempel er den gennemsnitlige plak pilot i den sovjetiske Academy var 13-34 timer, mens der af tyskerne - omkring 400 timer. Hertil kommer, at de tyske taktik luftkamp i begyndelsen af krigen var et hoved højere end russisk. Mod slutningen af fjendtlighederne situationen ændrede sig i den modsatte retning.

Som vi kan se, esser piloter fra Anden Verdenskrig viste en virkelig imponerende resultater. Men hans bedrifter var berømt ikke kun dem. Hvilke andre arme af tjenesten givet til den verdensberømte mestre militær håndværk?

Tankers esser fra Anden Verdenskrig

Ikke mindre vigtigt i kamp rustning. Tankers har altid været meget modige soldater. Siden ødelægge tanken kan være på mange måder, er det let at gætte, at faren og lå på lur overalt. Ikke desto mindre tankskibe altid tappert kæmpet for idealer deres land og uden tvivl gav sit liv for dem. Og, selvfølgelig, blandt dem var også berømte esser under Anden Verdenskrig.

Sovjetiske tank-esser

Den mest berømte sovjetiske tanken mester - er Dmitry Lavrinenko, der kunne prale af en personlig konto i kamp 52 fjendtlige kampvogne. Denne soldat kæmpede med fjenden i den berømte T-34, som var en af symbolerne i krigen.

En anden velkendt sovjetisk tank af verden - Zinovy Kolobanov. Hans bedrift blev indført i mange lærebøger og bøger, som det var i stand til at ødelægge et enkelt anfald af 22 tyske kampvogne (det er den næststørste resultat blandt historie tank kampe fra Anden Verdenskrig).

Men på trods af, at tanken styrker var blandt de mest talrige i sammensætningen af den sovjetiske hær, tankskibe esser af Anden Verdenskrig, uanset grunden hertil, Sovjetunionen blev ikke fundet. Hvorfor er det så - er ukendt. Det er logisk at antage, at mange personlige konti bevidst end eller underrapporteret, så det nøjagtige antal af sejre førnævnte mestre tanken kamp er ikke mulig.

Tyske tank-esser

Men tyske tank-esser af Anden Verdenskrig, har en langt højere rekord. Dette skyldes i høj grad den grundighed af tyskerne, der er strengt dokumenteret, og tid til at gøre nogle kampe, de havde mere end deres sovjetiske "kolleger". Footwork tyske hær begyndte at holde i 1939.

Tysk tankskib nummer 1 - det Hauptsturmführer Michael Wittmann. Han kæmpede i mange tanke (stug III, Tiger I) og ødelagt under krigen 138 maskiner og 132 selvkørende artilleri forskellige fjendtlige lande. For hans succes blev gentagne gange belønnet med forskellige ordrer og tegn på det tredje rige. Dræbt i aktion i 1944 i Frankrig.

Du kan også vælge denne tank es Otto Carius. For dem, der en eller anden måde er interesseret i historien for pansrede kræfter det tredje rige, er en meget nyttig bog af sine erindringer "tigre i mudderet." Under krigen, har denne mand ødelagt 150 sovjetiske og amerikanske kampvogne og selvkørende kanoner.

Kurt Knispel - en anden tankskib-rekordholder. Han bankede for hans militærtjeneste 168 kampvogne og selvkørende kanoner fjenden. Omkring 30 biler er ubekræftet, som ikke tillader ham at fange op på resultaterne fra Wittmann. Kurt Knispel blev dræbt i et slag nær landsbyen Vostits i Tjekkoslovakiet i 1945.

Desuden resultaterne var gode og Karl Bromanna - 66 kampvogne og selvkørende kanoner, Ernst Barkmanna - 66 kampvogne og selvkørende kanoner, Erich Mausberga - 53 kampvogne og selvkørende kanoner.

Som det kan ses ud fra disse resultater, både sovjetiske og tyske tank-esser af Anden Verdenskrig var i stand til at kæmpe. Selvfølgelig, mængden og kvaliteten af de sovjetiske militære køretøjer var meget højere end for tyskerne, men som den praksis, og de begge bruges ganske vellykket og blev grundlaget for nogle af efterkrigstidens tank-design.

Men denne liste af våben, som adskiller deres mestre, ikke slutningen. Lad os snakke lidt om esserne submariners.

Master ubåd krigsførelse

Ligesom i tilfældet med fly og kampvogne, er de mest succesfulde tyske sejlere. Submariners Kriegsmarine i løbet af de år af sin eksistens, at skibet sank i 2603 de allierede lande, den samlede forskydning af der når 13,5 millioner tons figur. Det er virkelig et imponerende tal. Og imponerende personlige konti tyske esser submariners Anden Verdenskrig, også kunne prale.

Højeste tysk ubåd - Otto Kretschmer, som tegner sig for 44 af skibet, herunder en destroyer. Samlet tonnage sænket deres skibe - 266,629 tons.

På det andet sted - Wolfgang Lute der sendes til bunden 43 af fjendens skib (og andre data - 47) samlede forskydning af 225,712 tons.

Også kendt marine es Günther Prien var, og som var i stand til at drukne engang den britiske slagskib "Royal Oak". Det var en af de første officerer, der har modtaget de egeløv til ridderkorset. Prien ødelagde 30 skibe. Han døde i 1941 i et angreb den britiske konvoj. Han var så populær, at hans død to måneder skjule fra folket. Og på dagen for hans begravelse, er det sorg blevet erklæret for hele landet.

Sådanne succeser Tyske sejlere også ganske forståeligt. Det faktum, at Tyskland startede søslag i 1940, med blokaden af Storbritannien, og dermed håb om at underminere dens storhed og hav, drage fordel af dette, gennemføre en vellykket beslaglæggelse af øerne. Men meget snart nazisternes planer blev forpurret, da krigen indtastet Amerika med sin store og magtfulde flåde.

Har Sovjetunionen esser blandt submariners?

Den mest berømte sovjetiske sømand ubåd - Alexander Marinesco. Han sank kun 4 af skibet, men nej! Heavy passagerskib "Wilhelm Gustloff" transport "General von Steuben', og 2 enheder af tung plavbatarei" Helena "og" Siegfried ". For hans bedrifter, Hitler gjorde en sømand på listen over personlige fjender. Men skæbnen Marinescu fungerede ikke godt. Han faldt i unåde hos de sovjetiske myndigheder, og døde, og hans bedrifter tav. den store sømand modtog kun posthumt i 1990. Tildelingen af Sovjetunionens Helt. Desværre er mange sovjetiske Aces af Anden Verdenskrig sluttede deres liv på denne måde.

Også de berømte dykkere i Sovjetunionen var Ivan Travkin - sank 13 skibe, Nikolai Lunin - med 13 skibe, Valentin Starikov - 14 skibe. Men Marinesko toppede listen over de bedste dykkere af Sovjetunionen som den største skader på den tyske flåde.

Nøjagtighed og hemmeligholdelse

Nå, hvordan kan du ikke huske så berømte krigere som snigskytter? Her tager Sovjetunionen fortjente hule Tyskland. Sovjetiske snigskytter esser fra Anden Verdenskrig har en meget høj spor konti. På mange måder blev disse resultater opnået takket være massiv tilstand forberede den civile befolkning til at skyde fra forskellige våben. Badge "Voroshilov Sharpshooter" blev tildelt omkring 9 millioner mennesker. Så hvad er den mest berømte snigskytte?

Navn Vasily Zaitsev skræmte tyskerne og indpodet modet af sovjetiske soldater. Denne almindelig fyr, en jæger dræbte sin riffel Mosin 225 Wehrmacht soldater blot en måned for at kæmpe ved Stalingrad. Blandt de prominente navne snigskytte - Fedor Okhlopkov, på grund af hvilken (af krigen), omkring tusind af nazisterne; Semen Nomokonov, der dræbte 368 fjendtlige soldater. og kvinder var blandt de snigskytter. Eksempel - berømt Lyudmila Pavlichenko, der kæmpede under Odessa og Sevastopol.

Tyske snigskytter er mindre kendt, men i Tyskland var der flere sniper skoler er engageret i faglig uddannelse siden 1942. Blandt de mest succesrige tyske skytter - Mattias Hettsenauer (345 dræbte), Josef Allerberger (257 dræbte), Bruno Sutkus (209 skud af soldaterne). Også kendt som en snigskytte fra landene i Hitler-blokken er, Simo Hayha - havde Finn under krigen dræbte 504 Røde Hær (ubekræftet).

Det vigtigste våben af enhver skarpskytte var Mosin riffel med et kikkertsigte, men, afhængigt af situationen, også bruges af SVT. Ud over de vigtigste elementer i hans våben, også studeret den disciplin er nødvendig for overlevelse - stealth, evnen til at vente, til at være i fuldstændig ubevægelighed, og orienteringsløb.

Således udarbejdelse af en snigskytte af Sovjetunionen var usammenligneligt højere end for de tyske styrker, som tillod de sovjetiske soldater at bære den stolte titel - esser af Anden Verdenskrig.

Hvordan kan blive esser?

Udtrykket "es af Anden Verdenskrig" er ganske omfattende. Som allerede nævnt, disse mennesker opnået i deres virksomhed er virkelig imponerende resultater. Dette blev opnået ikke kun på grund af god militær uddannelse, men også på grund af de udestående personlige egenskaber. Efter alt, for piloten, for eksempel, er det meget vigtigt, koordination og hurtig reaktion på snigskytte - evnen til at vente på en bekvem øjeblik for en til tider et enkelt skud.

I overensstemmelse hermed at afgøre, hvem der var de bedste esser af Anden Verdenskrig, er det umuligt. Begge sider har begået hidtil uset heltemod, som tillod isoleret fra den samlede masse af individer. Men at blive en mester kunne kun stædigt øve og perfektionere deres kampfærdigheder, da krigen ikke tåler svaghed. Selvfølgelig, statistik, tør linje vil ikke være i stand til at formidle til det moderne menneske alle de prøvelser, modgang opleves af fagfolk i krig under dens dannelse på piedestal af ære.

Vi behøver den generation, der levede, uden at vide af sådanne forfærdelige ting, ikke glemme de bedrifter af vores forgængere. De kan blive den inspiration, påmindelse, hukommelse. Og vi skal forsøge at gøre alt for at sikre, at sådanne forfærdelige begivenheder som den sidste krig, der ikke længere gentages.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.