Sport og FitnessVandsport

Puljer til gravide kvinder i Moskva, forberedelse til fødslen, adresser

Vand - en fantastisk gave fra naturen, personificeringen af livet. Det afslapper og beroliger det menneskelige legeme, samtidig fylder den med energi. Vandsport, måske den mest magtfulde i dens virkninger. Hvis en gravid kvinde ikke har truslen om abort, kan det frit nyde sådanne procedurer. Puljer til gravide kvinder i Moskva - det perfekte sted for vordende mødre. Her kan de helbrede din krop og forberede den kommende fødsel, både fysisk og psykisk.

programmer

Som hovedregel er barsel sessioner i svømmehallen i Moskva ikke begrænset til fri svømning. Disse omfatter en lang række helbredende teknikker. Indstil deres forskelle. Det hele afhænger af niveauet af service og ekspertise, som har en swimmingpool. Vand aerobic, akvayoga, dykning - de vigtigste typer af vand øvelser for gravide kvinder. I "Delfinonok" bækken, for eksempel i programmet for forberedelse til fødslen omfatter terapeutisk massage, som udføres efter en svømmetur. Familien center "Magical Child" tilsluttede åndedrætsøvelser og foredrag kursus.

Fordele og kontraindikationer

Puljer til gravide kvinder i Moskva har længe bevist deres værd og høj ydeevne som forberedelse til fødslen af et barn. Set dem har både afslappende og opstrammende effekt. Vand fjerner fysisk og psykisk stress, forbedrer omsætning og drift af alle systemer. På grund af sin ages egenskaber, det tager belastningen fra led og muskler i ryg og ben. Dykning, på grund af respiration overvågning, hjælpe en gravid kvinde til at lære at trække vejret under fødslen. være sikker på at rådføre sig med din læge, før klasser i puljen. Fordi de kan være kontraindikationer: infektioner, allergiske tilstande, stærk forgiftning, indre blødninger, truede abort.

FYI

Puljer til gravide kvinder i Moskva har klare instrukser besøg. Sport bør ikke holdes på en fuld mave. Indtagelse af føde sker mindst en time før vandbehandling. Gravide kvinder har brug for at overvåge vandbalancen i kroppen. Derfor må vi tage klassen en flaske vand hver 10 minutter til at gøre en slurk. Gummi hjemmesko til puljen skal have den eneste lindring. Det er således elimineret risikoen for at glide og falde. Sæbe og håndklæde midler bør være personlig for at undgå at få en infektion. Når frit flydende er bedre at bo tæt på grænsen eller at tage det selskab forsikrer den person (mand eller kæreste). Efter klassen har brug for en let frugtagtig snack.

Hvordan vælger?

Puljer til gravide kvinder er ikke ualmindeligt i Moskva. Gør valget kan være svært. Der er flere punkter, der skal bemærkes:

  1. Temperatur. Ikke at få overdreven opvarmning eller køling, er det nødvendigt at vide, i hvilken tilstand vandet ledes ind i puljen. Optimale cifre - 29-30 grader. Ideel i denne henseende er at besøge sports pool Hus MGUPS "Magiske Child", "Kimberley Land" og "Delfinonok".
  2. Vandrensning. Et andet vigtigt punkt. Kloring ren kontraindiceret hos gravide. Derfor anvendes ofte ionisering. Meget nyttig for gravide kvinder er havvand, som med held kan skabes i kunstige forhold (elektrolyse metode). I nogle bassiner bruger ozon, ultralyd og ultraviolet lys, sandfiltre - er relativt nye og gunstige rengøringsmetoder. Alt dette kan opnås fra administrationen.

Det sidste punkt er de sundhedsmæssige lektioner for gravide kvinder. Dette er blot noget, som der er en kvinde i en swimmingpool. En erfaren træner vil bestille vand klasser, gøre dem mere forskelligartet, høj kvalitet og effektiv. Høj kvalitet og erfaringen hos den instruktør - det er, hvad der skal afklares i forbindelse med udvælgelsen poolen. Træneren skal være forsigtig, han gøre øvelserne og overvåge deres korrekte gentagelse. Kun en sådan tilgang vil sikre sikkerheden og godt forberede gravide til fødslen.

anmeldelser

Selvfølgelig, et vigtigt punkt i udvælgelsen pool findes anmeldelser deltagere. De usminkede taler om den "forkerte side" af organisationen og aktiviteter for at skabe betingelser. Moskva blandt gravide puljer populære "Coral", "Harmony", "Tree of Life". Ledere blandt familiens centre er "Delfinonok", "Magiske Child" og "Iris". De parallelle vand studier er forberedende kurser for en nem fødsel. De ledes af erfarne instruktører og specialister og gynækologer.

Vundet stor popularitet fitness klub "Kimberley Land". Det er en unik undersøisk musiktjeneste, har gavnlige virkninger på fostrets udvikling. Ud over den pulje for gravide kvinder, det indeholder en medicinsk center, hvor den vordende mor kan testes og modtage konsultation, fitness, børns sportsklubber, skønhedssalon og andre.

adresse

I øjeblikket har de puljer blevet meget populære for gravide kvinder i Moskva. Adresser på deres multiplikation. Hver aquacomplex kæmper for mesterskabet, tilbyder maksimal komfort vordende mødre, fleksible priser, en unik behandling og rensning af vand. Liste over populære spillesteder og serviceydelser er angivet i tabellen nedenfor.

navn

adresse

Vand oprensningsmetode

vandtemperatur

"Magiske Child"

Str. Udaltsov, 36 (m. "Vernadsky")

Str. Dovzhenko, 6 (m. "Kiev", "Universitet")

Str. Saratov, 5, K.2 (m. "Tekstilschiki")

Ultraviolet lys og ultralyd

30 ° C

"Iris"

Semyonovskaya nab 3/1, k. 6

Ioniseret (rengøring uden chlor)

28 ° C

"Delfinonok"

Kozikhinskiy pr., 5

Computer behandling af vand, kvartssand

30 ° C

"Kimberley Land"

Str. Azovskaya, 24 (m. "Sebastopol")

havvand

29 ° C

"Harmony"

Str. Zamora Machel, 6 ,. 4

vand ozon

32-33 ° C

"Coral"

Str. Talalikhina, 28

havvand

28 ° C

"Tree of Life"

Str. Cocktail, 5

Computer behandling af vand, sandfilter

30-32 ° C

Puljer til gravide kvinder i Moskva - er en stor mulighed for en kvinde at gå igennem med brug af den vigtigste periode i sit liv og forberede sig til fødslen af et barn til let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.