Sport og FitnessVandsport

Arkady Vjatchanin - Russisk serbiske

Arkady Vjatchanin - nu tidligere russiske svømmer, der spiller for landsholdet i Serbien. Athlete forlod hjemmet efter en række skandaler, der har fundet sted i de seneste år.

persondata

Arkady Vyatchanin blev født April 4, 1894 i en af bygderne i Republikken Komi nær Vorkuta.

Han er hædret mester af sport i svømning. Det har specialiseret sig i rygsvømning.

I 2015 skiftede han statsborgerskab fra russisk til serbisk. Så i 2016 ved OL i Rio Serbien vil være repræsenteret af den tidligere russiske atlet Arkady Vyatchanin.

biografi

Arkady er født og opvokset i "akvarium guldfisk", spøgefuldt kaldte sin familie. Sådan en interessant kaldenavn Vjatchanin fik en bagtanke: faderen, Arkady Fyodorovich, ni gange mester i RSFSR i svømning, mor, Irina Germanovna, har titlen af hædret træner i Rusland. Irina Vyatchanin levetid skinnede svømning og træning af svømmere, søster Alla - en tidligere multipel national mester i svømning, og nu træner, madlavning nye skift svømmere. En første træner Arcadia var hans egen tante, den yngre søster til sin far, Lyudmila Vyatchanin, der ankom i Vorkuta i 1983.

I denne sport-svømning familie og voksede op Arkady Vyatchanin. Svømmer af det var meget godt, overgik alle forventninger pårørende.

Sport karriere

Siden 1992 har Arkady begynder træning med sin far. Og meget snart fyr begynder at vise resultater er opmuntrende. I 1999 flyttede familien til Taganrog. Det følgende år, 2000, blev Arkady Vyatchanin inviteret til landsholdet.

I 2003 atleten opnår deres første store sejre på internationalt plan. VM i Barcelona bringer Arcadia i den kombinerede relæ sølvmedalje, og derefter i den enkelte mesterskab, han blev nummer to i 100 m rygcrawl.

I 2004 ved VM i Indianapolis Arkady vinder relæ bronze (4x100 m rygcrawl) og en anden bronze, svømme 200 m rygcrawl. Desværre, ved OL i samme år, Arkady imponerende resultater viste ikke, på trods af den forbedrede uddannelse.

I 2005 i Montreal ved VM Vjatchanin vandt han en sølvmedalje i relæet. Og ved EM hun vandt sølvmedaljer, store svømme 50 m, 100 m og 200 m rygcrawl.

I 2006 samlede han to guld, svømme hurtigere end andre 100 og 200-meter rygsvømning ved mesterskabet i Budapest. Så titlen på mester i Europa passerede Arcadia (ny rekord var 1 min 55,44 sek). På samme mesterskab hold af russiske svømmere med Arkady vandt guld i 4x100 meter relay. Ved EM FINA i Helsinki i samme 2006 modtog han mere to guld, svømme den hurtigste 100 og 200 m rygcrawl.

I 2007 afgrøden af medaljer var ikke så imponerende: en bronze VM i Melbourne. I år er to år diskvalificeret af sin far og træner. I den forbindelse Arkady Vyatchanin skifte træner. Nu i sin fars metode mor arbejder med ham, Irina Vyatchanin. Under hendes ledelse, er atleten få optimal form og fit til OL.

I 2008 ved EM i Holland bliver det den tredje, svømme afstand af 100 m på ryggen, den anden 200 m på ryggen og med overdragelsen kommandoen bliver den første.

Endelig i 2008, Arkady vinder olympiske medaljer - drømmen om alle atleter. To OL bronze i 100 og 200 m var to juveler i samlingen af medaljer.

I 2009 modtog Vyatchin guld af EM i Tyrkiet.

Så i en atlet karriere har været en lang pause. Arkady gennemgik flere operationer på øjnene ved udgangen af 2009.

Skift statsborgerskab

I april 2013 Arkady erklærede der fuldender udførelsen af det russiske landshold og vil spille for Serbien.

Denne begivenhed blev efterfulgt af begivenheder, som de vigtigste sagsøgte var Arkady Vyatchanin. Konflikten fulgte konflikten, og i flere år den glatte vand i en lukket kreds af russiske svømmere dimpling. Det hele begyndte efter problemer med øjnene af Arcadia. lovende atlet problemet med lidt bekymring til teamledelse. Det blev sagt, at han kollapsede teknik og en atlet selv lider "stjerne sygdom". Denne holdning havde ikke kunne lide sportsmand, og han begyndte at åbne forstyrre ledelsen og vise utilfredshed med institutioner i de nationale team ordrer. Resultatet af træfninger blev bortvisning fra landsholdet i 2011.

Arkady gik til at træne i USA, som forårsagede ekstrem utilfredshed med lederne af det russiske hold, men i betragtning af den afgørende rolle, Arcadia i relæet, den svømmer stadig indgår i den olympiske hold. undladt at vise i 2012 ved OL er noget udestående Arcadia.

Og efter alle de tilbageslag, der har ramt så Arcadia, han beslutter sig for at skifte sport statsborgerskab. Målet var at komme ind i amerikanske team, men varigheden af proceduren berøvet ham hans chance for at komme ind i magtfulde amerikanske hold. Fortsat at drømme om OL, Arkady overvejet muligheden forestillinger under IOC flag.

I slutningen af 2015, atleten modtaget serbisk statsborgerskab og sagde, at han allerede havde valgt på landsholdet for at deltage i OL.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.