BilerBiler

Ractis Toyota: tekniske specifikationer, beskrivelse og værdien af

Mini-mpv Ractis Toyota blev offentliggjort i 2005. Det blev bygget på NCP60 platform. Og trods det faktum, at der ikke er blevet leveret til Rusland denne bil, mange mennesker i vores land, de ejer. Der er endda en reel mulighed for at købe det, fordi en masse annoncer. Men dette - lidt senere.

Kort om modellen

Det er virkelig en kompakt bil. I længden er det lidt mindre end 4 meter (3.955 mm at være nøjagtige). Den maksimale bredde er 1695 mm. En højde - 1 640 mm. Men dette er kun version af 2WD. Wheel-drev modeller ovenfor i yderligere 2 centimeter.

Bilen ser ganske usædvanlig på grund af dets clearance. For russiske veje er det små - kun 15,5 centimeter. Derfor er det bedre at ride på denne bil i byen og motorveje, og veje til at ignorere.

Det er værd at bemærke, at bilen Ractis Toyota straks blev populær. Kun 8700 eksemplarer blev solgt i begyndelsen af produktionen. Og det er på blot en måned! Og sådan en populær bil blev fordi det viste sig godt for udviklere at kombinere de kvaliteter af komfort, bekvemmelighed og kvalitet.

De første biler

Den allerførste model Ractis Toyota tilbydes med tre forskellige motorer. En af dem havde et volumen på 1,3 liter, mens de to andre - 1,5 liter. Den første af disse ydelse på 87 hk. Og de to andre - 110 og 105 hk

Men det vigtigste i denne bil - ikke dynamik og hastighed. Den største fordel - komfort og udstyr. Selv de første versioner Ractis Toyota tilbudt et glas panoramatag. Mere etableret inde Optitron instrumentpanel, «klima», justerbart rat i to retninger, samt sådanne kritiske systemer som ABS, EBD, VSC og TRC. Desuden har eksperter udstyret modellen med alle mulige til opbevaring af forskellige poster lommer, hylder, kroge og andre beholdere. Og alt dette som standard. Men den potentielle køber kan vælge mellem syv udstyrspakker.

Den anden generation begyndte at producere i 2010. Samtidig fortsætter vi til at levere bilen til Europa. Den første generation ikke nyde popularitet der, fordi eksporten er stoppet. Men i 2010 blev alt justeret. Sandt nok, Toyota Ractis kendt i Europa under et andet navn. Der er det solgt som en Verso-S. Og ved den måde, de europæiske købere tilbudt en version med en dieselmotor.

jeg generation

Nu kan vi tale om prisen. En begyndelse ville være logisk fra den første generation. Så for 300 000 rubler, kan du købe en bil produceret i 2006 med 1,3-liters 87-hk motor og "automatisk". I god stand, men med en solid løb 120-150 tusinde kilometer.

Et eller andet sted i 60 tusinde dyrere vil koste bilen, udgivet året før. Men med en 1,5-liters 110 hk motor. 300-350 tusind rubler for første generations udgave - det er en god pris. Der er maskiner til 150-200 tusinde, for eksempel. I dette tilfælde er det bedre at kontrollere bilen, før du køber tankstationen. Så du behøver ikke afsløre nogen overraskelser som den sidste ulykke. Ellers så nødt til at betale for reparationer. Og, som en sjælden maskine, vil det være dyrt.

generation II

For hvad den samme pris, du kan købe en ny Toyota Ractis? Funktioner i modeller produceret efter 2010, det bedste, og derfor prisen vil være højere. Men for 500-600 tusind rubler, kan du købe en bil i god stand og uden løb tværs Rusland. Med 1,5-liters motor og "automatisk". I dette tilfælde vil maskinen være i G-sæt. Det betyder, at det har en sport-mode, "klima", knap, multifunktionsrat, "cruise", en tur computer, bagrudevisker, fabrikken toning, repeater blinklys, armlæn og gode dæk "start / stop". Generelt alt hvad der kan være behov for.

For omtrent samme pris, du kan købe en model for 2015. Ligesom standard med en 1,4-liters 99-hk motor.

Generelt, hvis du ønsker at få dig en pålidelig, komfortabel og Mighty Mini MPV - det er muligt at vælge denne model. Med mindre, selvfølgelig, ikke gider at det højre hjul.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.