Kunst og underholdningFilm

Top amerikanske melodrama

Seerne henvende sig til melodrama, når jeg lyst til at græde. Trist stemning i sig selv vil bede behovet for noget åndeligt. Ulykkelig kærlighed, tragedien i hverdagen, det uventede eller endda en ulykkelig slutning - er de vigtigste komponenter i foretrukne kvindelige køn tendenser i biografen.

US melodrama i den førende position. drømmefabrik årligt producerer sådanne film i tilstrækkelig mængde. Men hvordan du vælger den bedste, hvis hvert billede er god på sin egen måde?

Fra klassikere i moderne tid

Den vigtigste ting, der adskiller dem alle - den obligatoriske tilstedeværelse af følelser, kærlighed linje, sorg og humor. Overlevende en komplet vifte af følelser for at hjælpe amerikanske melodrama. De bedste af dem, vi diskuterer nedenfor. I mellemtiden bør forbeholdes lommetørklæder. Efter al den spænding er garanteret!

Måske melodrama - en tendens, der altid har eksisteret. Filmindustrien i mere end et årti er fyldt med stærke, dynamiske og fremtrædende eksempler på sådanne værker. USA omfatter melodrama og klassisk design, der aldrig vil blive glemt, "Borte med blæsten", "Breakfast at Tiffanys", "My Fair Lady", "Casablanca", "Cabaret". På det tidspunkt, de bedste skuespillerinde melodramaer blev Grays Kelli, Marilyn Monroe, Odri Hepbern, Keyt Uinslet, Gvinet Peltrou, Dzhuliya Roberts.

En smuk historie om kærlighed

En af de mest bevægende dramaer af XX århundrede er "Blå Lagune". Baggrunden for hovedpersonerne virkelig gør dem inspireres: efter en frygtelig skibbrud par unge elskende, der lever på en øde ø. Her er de overladt til sig selv og det naturlige miljø. De bliver nødt til at kæmpe med de elementer, der bekymrer sig om hinanden, at kende den søde smag af ægte kærlighed ...

Melodrama om kærlighed (USA - oprindelseslandet) på højre nævnes "Blå Lagune" til din liste. Maleri budget betalt for dusinvis af gange, og blev nomineret til "Oscar". I 2012 udgivelsen af en genindspilning af samme navn. Desværre var billedet ikke så vellykket.

"Pretty Woman" erobre bachelorer

Hvem kender ikke den sande historie om en almindelig magi pige, forelsker sig i en millionær? Mange misundelige mennesker siger, at de siger, at det ikke sker i livet. Tja, hvorfor sikrede Edward, der kan få enhver pige har brug for, såsom Vivian?

Dette er i høj grad historien om omdannelsen af to forskellige mennesker, der er begyndt at overvurdere deres eget liv. På skærmen duo Richarda Gira og Dzhulii Roberts i mange år var personificeringen af sande følelser, og "Pretty Woman", de indbringende billeder af denne genre, fortjent faldt ind under kategorien af "Bedste amerikanske melodrama".

De bedste film af denne tendens bør suppleres med et bånd, "Mens du sov." Heltinden Sandry Bullok får mulighed uden forudgående generthed at være ved siden af en mand, der hver morgen møder på gaden - mens Peter er på hospitalet bevidstløs, Lucy, der reddede hans liv, ikke beroliger hans familie, der er hans kæreste. Hvorfor, hvis en pige er mere som det nye billede af den elskede pige-ven? Men hun en dag bliver nødt til at se virkeligheden i øjnene. Billede af 1995 bragte Sandre Bullok nominering til "Golden Globe".

Teenagere også vide, hvordan til at lide

Mickey reservist med hooligan ven Dalton undslipper AWOL, hvor han mødtes med Candice. Hun trækker sin frihed. Mickey indser, at en anden sådan at han ikke vil mødes nogensinde. For et par dage med solskin, at ingen af dem ikke vil være i stand til at glemme, at han er villig til at ofre en militær karriere. Det gør ikke af hensyn til sande følelser? Dette fortæller tape "Unge Hjerter".

Historien om en college graduate bærer seerne gennem resten af sit liv Emma og Dexter. I løbet af årene, er de stadig venner. Hvor mange flere skal vente på at forstå de to - det har længe været ikke bare venner?! Historien om den tid og glade minder med titlen "One Day" er en tilpasning af en roman af David Nicholls.

USA melodrama af teenage kærlighed maleri omfatte "500 Days of Summer". Hovedpersonen - en talentfuld forfatter Tom, kommer op med en lykønskning inskription til postkort. Bureauet, møder han pigen i hans drømme. For at forstå, om sommeren er det de eneste helte har 500 dage. Finalen af denne historie vil være en overraskelse for publikum.

Den bedste amerikanske drama, melodrama

Denne retning er forskellig endnu mere følelsesmæssig og tragisk. Se malerier tiltrækker så meget, at det er umuligt at bryde væk fra skærmen. I de fleste tilfælde slutningen er forudsigelig. Men ofte, det sidste er ikke glad ...

Indlysende eksempler på denne tendens er mange Hollywood-film. Blandt dem er følgende:

  • "If Only" - en sørgelig historie, der endte i død af sin kæreste. Lost unge mand drømmer om at skæbnen har givet en chance for at ordne det ... Og pludselig tid vendte tilbage. Lige hvad bliver resultatet?
  • "Break-Up" - historien om en typisk moderne amerikanske indbyggere. I første omgang ser det ud til en almindelig opgør. Men jo længere de går, jo sværere bliver det at bevare menneskeheden.
  • "The Romantics" - historien om venner, der havde samlet sig ved brylluppet af deres venner. Bryllup truer med at blive til et mareridt, når bruden og hendes ven åbnede en tvist om én mand.
  • "Revolutionary Road" tager seerne ind i midten af det forrige århundrede. Parret Frank og april ser sig selv som anderledes end andre familier. De virkelig ønsker at flytte til Paris, men først de står over for en række af livets omskifteligheder. Maleriet var en gave til fans af Keyt Uinslet og Leonardo DiCaprio, der skød senere sammen ti år efter den berømte "Titanic".
  • "Folk som os" - filmen om, hvordan man finder sin familie. Ved læsning af viljen, Sam modtager en anmodning fra den afdøde far til at overføre penge til en bestemt teenager. I søgen efter Sam opdager, at Josh er hans nevø, og han selv har en søster Frankie.

drama mester

På værker af Nicholas Sparks filmet mindst ti film. I sine værker, forfatteren giver hovedpersonerne, hovedsageligt unge elskende udtrykke deres følelser, og samtidig skaber nye udfordringer for dem.

Top amerikanske melodrama træffes på grundlag af værker af Sparks, kender til mange seere. En af de første og de bedste tilpasninger -. "The Notebook" mere moderne "sikker havn", "Kære John", "Lucky", "Bedst i mig"

tilslutning genrer

Alle ved, at filmindustrien ofte benytter blandings- retninger. Dette giver ekstra farve billede.

Favorit metode er at tilføje et drama komedie underfil. Det kan være et lille punkt i plottet, der lemper beskueren. Således blev født den romantik-komedie. USA er stadig blandt de førende inden for produktion af sådanne film.

De fleste af de nye leje melodramaer betragtet komedie. På grund af dette, mange kunstnere, som Jennifer Aniston og Adam Sandler er dobbelt afslører facetter af sit talent. Blandt de mest berømte melodramaer, komedier er følgende: "Kudryashka Syu", "Bedste Vens Bryllup", "Overscoring", "Kate & Leopold", "Mere end en", "Pretend min kone", "Sidder fast i den elske "" The Shoemaker "og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.