Kunst og underholdningLitteratur

Analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin, den grundlæggende idé og temaet for arbejdet

For at foretage en korrekt analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin, må man ikke kun læse dette arbejde, men også til grundigt at udforske det. Prøv at afsløre essensen og betydningen af hvad Michael Evgrafovich forsøgte at formidle til læseren. Dette vil kræve at analysere historien og ideen om historien. Du bør også være opmærksom på de billeder af borgmesteren. Ligesom mange andre forfattere værker, betaler han særlig vægt på dem, hvis man sammenligner med den konventionelle borgerlig.

Offentliggjorte værker af forfatteren

"Historien om en by" - en af de berømte værker af ME Saltykov-Shchedrin. Den blev udgivet i "Noter af fædrelandet", som udløser en enorm interesse i romanen. At have en klar forståelse af det arbejde, er det nødvendigt at foretage sin analyse. En analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin. Genren er ny, den skrivemåde - en historisk krønike.

Læseren straks bekendt med den usædvanlige måde forfatteren. Det er "den sidste arkivar-historiker." Fra starten, ME Saltykov-Shchedrin lavet en lille efterskrift, hvori det blev oplyst, at alle udstedt på grundlag af originale dokumenter. For hvad det var lavet en forfatter? At give ægtheden af det hele, hvad historien vil blive gennemført. Alle tilføjelser og forfatter noter, der bidrager til at etablere den historiske sandhed i arbejdet.

nøjagtigheden af de hidtil ukendte

Analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin skal angive historie skrivning, brug af udtryksmidler. Og også forfatteren færdighed i de metoder, oplyse om arten af litterære billeder.

Forord afslører forfatterens hensigt med at skabe romanen "Historien om en by". Hvilken by har modtaget, for at forevige det i et litterært værk? Byen Glupov arkiv er en beskrivelse af alle de vigtige anliggender byboere, biografi ændre posten som borgmester. I den hidtil ukendte der de nøjagtige datoer for perioden, der er beskrevet i arbejdet: 1731-1826. Det plejede et citat fra et digt, der er kendt på tidspunktet for skrivning, GR Derzhavin. Og læseren tror på det. Og hvordan kunne det være anderledes!

Forfatteren bruger et bestemt navn, han fortæller om de begivenheder, der har fundet sted i enhver by. ME Saltykov-Shchedrin, sporer livet i byen chefer på grund af ændringer i forskellige tid epoker. Hver alder skifter folk ved magten. De var hensynsløs, de dygtigt formået statskassen af byen, havde ridderligt modig. Men uanset hvordan du ændrer dem, mens de kører, og forskrifterne i almindelig bymændene.

Hvad står der i analysen

Analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin Det er skrevet, samt enhver analyse af arbejdet, skrevet i Prosa, om en konkret plan. Følgende egenskaber betragtes i form af prosa arbejde: historien om skabelsen af romanen og historien linjer, sammensætning og billeder, stil og genre. Sommetider producerer analyse kritiker eller observatør af læserskare kan tilføje deres holdning til produktet.

Nu er det nødvendigt at anvende til et bestemt produkt.

Historien om skabelsen og den grundlæggende idé værker

Saltykov-Shchedrin længst udtænkt af hans roman, hans skattede i mange år fremover. Hans observation af enevælden længe søgt inkarnation i litterære værker. Forfatteren arbejdede på romanen i mere end ti år. Jeg ikke engang rettet og omskrev hele kapitler Saltykov-Shchedrin.

Hovedidéen i værket - den satiriker kig på historien om det russiske samfund. Hovedsageligt i guld og den ikke bliver pengemaskine, og handlinger. Således er hele romanen "Historien om en by" giver et satirisk tema i sociale historie. Writer som forudsagt faktum autokrati død. Det kan mærkes i de beslutninger Foolovites, der ikke ønsker at leve i despoti mode og ydmygelse.

historie

Romanen "Historien om en by" indhold er speciel, ikke kan lide, og hidtil ikke er beskrevet i nogen af de klassiske roman. Denne socio-politisk satire på det samfund, nutidige forfattere, og i denne tilstand enheden har en magt fjendtligt indstillet over for folket. At beskrive Glupov byen og dens hverdag forfatteren tager den tid span hundrede år lang. Historien om byen ændret sig med ændringen af den næste regering. Meget kort og kan skematisk repræsentere hele plottet fungerer i et par sætninger.

Det første, forfatteren siger, - oprindelsen af at leve i en by med mennesker. For lang tid siden, en stamme af blockheads formået at vinde over alle naboer. De er på udkig efter lineal Prince, hvis plads i magt er en tyv-guvernør, som han har betalt. Dette fortsatte i meget lang tid, indtil prinsen selv turde ikke at komme til den dumme. Næste historie foregår på alle væsentlige folk i byen. Når det kommer til borgmesteren Ugryum Grumblev, vil læseren se, at folkets vrede vokser. Forventet eksplosion af produktet ender. Gloom-Grumblev forsvundet, begynder en ny periode. Der kommer et tidspunkt for forandring.

sammensætningen struktur

Sammensætningen er fragmentarisk, men dens integritet ved ikke forstyrres. Planen er enkel og fungerer samtidig ekstremt kompleks. Det er let at forestille sig i denne form:

 • læseren er bekendt med historien om indbyggerne i byen Glupov.
 • 22 lineal og deres karakteristika.
 • Brudastov borgmester og hans orgel er i hovedet.
 • Kampen om magten i byen.
 • Duplicitov magt.
 • Års fred og sult på Ferdyshchenko.
 • Aktivitet Basilisk Semenovich Borodavkina.
 • Ændringer i livsstil af byen.
 • Korruption af moral.
 • Gloom-Grumblev.
 • Wartkin forpligtelserne.
 • Mikaladze på formen af linealen.
 • Benevolsky af venlighed.

Taget hver for episoder

Interessant "History of en by" efter kapitel. I det første kapitel, "Fra forlaget" placeret historien om byen, dens historie. Forfatteren selv indrømmer, at historien lidt ensformigt og indeholder en historie af regeringstid af byen. Fire fortællere, og fortalt på skift af hver af dem.

Det andet kapitel "af Indfødte Foolovites oprindelse" lede historie om forhistorien tribal eksistens. Hvem havde bare ikke på det tidspunkt, og guschschedy lukoedy, Frogbit og stympere.

I kapitlet "Orglet er" udført en samtale om bestyrelsen for borgmester Brudastov navn. Han er lakonisk, hans hoved var helt tom. Baybakov mester på begæring af de mennesker opdaget hemmeligheden Brudastov: i hans hoved placerede han en lille musikinstrument. I Foolov en periode med anarki.

Det næste kapitel er fuld af begivenheder og dynamik. Det kaldes "The Legend of de seks gradonachalnitsah". Fra dette punkt er der tidspunkter skiftende herskere ene efter den anden: Duplicitov, der regerede i otte år, med linealen Ferdyshchenko folk levede i seks år med glæde og overflod. Aktivitet og aktivitet af den næste borgmester Borodavkina lov til at kende folk Glupov at en sådan overflod. Men alt det gode har en tendens til at ende engang. Det skete med Foolov da kaptajnen kom til magten Kaminey.

Lidt godt ser nu folk i byen, blev de aldrig forlovet, selv om nogle herskere forsøger at beskæftige sig med lovgivningen. Kun ikke oplevet Foolovites: sult, fattigdom, ruin. "Historien om en by" ved kapitel giver et fuldstændigt billede af de ændringer, der er sket i Foolov.

billeder af helte

Indtager en masse plads i romanen "Historien om en by" borgmestre. Hver af dem har sine egne principper for regeringen i byen. Hver tildelt et særskilt kapitel i produktet. For at opretholde den krønike fortællestil af forfatteren bruger en række satiriske kunst midler: en anakronisme og fiktion, pladsbegrænsninger og symbolske detaljer. I romanen er overbevist hele den moderne virkelighed. For at gøre dette, forfatteren bruger groteske og overdrivelse. Hver af borgmestrene tydeligt tegnet af forfatteren. Billedet viste sig farverige, uanset hvor påvirket deres regel om livet i byen. Kategorisk Brudastov, reformismen Duplicitov kamp for uddannelse Borodavkina, grådighed og kærlig Ferdyshchenko, ikke-indblanding i alle tilfælde af acne og Ugyum-Grumblev med hans idioti.

retning

Genre fungerer - en satirisk roman. Den repræsenterer den kronologiske skærm. Det ligner en slags parodi på den oprindelige krønike. Fuld analyse af "Historien om en by" af Saltykov-Shchedrin er klar. Det er fortsat kun at genlæse arbejdet. Læsere vil have et nyt udseende på en roman af Mikhail Saltykov-Shchedrin.

Essensen af de gange er i detaljerne

I sit værk "History of en by" enhver passage så god og lyse, alle detaljer er på plads. Få mindst "On indfødte proishozheniya Foolovites" kapitel. Passagen ligner et eventyr. Kapitel masse fiktive karakterer opfundet sjove navne på de stammer, som dannede grundlag for byen Glupov. folklore elementer igen og igen vil blive hørt fra læberne af personerne virker, en af de blockheads synger sangen "Gør ikke en støj, mor Dubravushka er grønt." Funny ser værdighed Foolovites: smart strepnya pasta, salg, udførelse af obskøne sange.

"Historien om en by" - er højdepunktet af de store russiske klassikere Saltykov-Shchedrin. Dette mesterværk bragte forfatteren berømmelse satiriske forfatter. I denne roman indeholder den skjulte historie hele Rusland. Saltykov-Shchedrin så uretfærdig behandling af de almindelige mennesker. Han meget subtilt filt og set manglerne i det russiske politiske system. Samt i Ruslands historie, i romanen erstatte harmløse hersker kommer tyran og diktator.

epilog historie

Symbolsk afslutning af de værker, hvor despotiske borgmester Ugryum Grumblev dræbt i tragten af en tornado af folkelig vrede, men der er ingen sikkerhed for, at der kommer respektable lineal til magten. Således er der er ingen sikkerhed og konsekvens i sager af regeringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.