Kunst og underholdningLitteratur

Poet Viktor Viktorov, forfatter af digte til børn

I dag er mange forældre foretrækker at træne og udvikle deres børn til kvalitet og positiv litteratur. Ethvert barn elsker at læse en række historier, digte, børnerim, vittigheder eller rim, da de gør det muligt ikke blot at genopbygge deres viden, men også at bruge tid undrende. Poet Victor Viktorov kan være en reel besparelse i dette tilfælde.

De faktiske omstændigheder i forfatterens liv

Det er kendt, at Digteren Viktor Viktorov, Biografi der er praktisk talt ukendt, tog han sit efternavn Ilich. Selv ved fødslen blev opkaldt Berlin Victor Iezekiilevich. Han blev født den 4. maj 1925 in Rusland. Gennem hele sit liv forfatteren boede og engageret i kreativt arbejde er inden for deres hjemland. Det er kendt, at forfatteren døde 10. marts 1991 år. Han blev begravet i Moskva Vostryakovsky kirkegård.

Forfatteren var ganske aktiv og fuldt uddannet mand, der fik lov til at vinde popularitet. Det er især kendt for sit arbejde inden for børnelitteratur. På grund af sin melodiske og let at læse værker af hver forfatter skabelse fundet sine læsere.

Aktivitet forfatter

Poet Victor Viktorov kendt som en talentfuld skuespiller drama og børns fiktion. I den snævre kreds af forfattere er kendt som en god tolk. , Denne person var også kandidat af medicinske videnskaber, der angiver, at høje uddannelsesniveau og fulde udvikling. Victor I. deltog i Den Store Fædrelandskrig.

Nedenfor er en af de mindre børnerim, der er kendt for mange, selv i børnehaven, men ikke alle ved forfatteren:

Flower Meadow

Jeg trak på flugt.

rippet,

Og hvorfor -

Jeg kan ikke forklare.

I et glas

Han stod for en dag - og visnet.

Og uanset hvor meget han

Eng stod?

Digteren som forfatter til børnenes genre

Som for at arbejde med børnelitteratur, på dette område digteren Victor Viktorov opnået betydelige resultater. Mere kendt forfatter er blevet takket være hans arbejde i følgende genrer:

 • eventyr;
 • digt;
 • rim;
 • puslespil;
 • sange;
 • vittigheder;
 • tunge Twisters.

Der lægges særlig vægt på emnet "Artek" Børns Sundhed Camp.

Oprettelse af forfatteren kan findes i samlinger eller i børnenes boghandlere. Nu nogle af de værker, skrevet af den musik, skabt operaen og sange. Digte for børn Viktor Viktorov skrevet med kærlighed og følsomhed.

Værdien af forfatterens arv til den nuværende forfatter

Alle værker af børnebogsforfatter er organiseret i separate samlinger. Hver bog har en temmelig lyse og farverige illustrationer, der helt sikkert vil fange og interesseret i barnet. Poet Victor Viktorov i hans værker inde på en række emner, sektorer og områder af livet. Blandt de mest populære kollektioner fortjener særlig opmærksomhed sådanne bøger og værker:

 • "De syv afdelinger."
 • "Rødhætte".
 • "Jungle".
 • "Kitten og hvalp."
 • "Tak, mor."
 • "En! To. "

I moderne litteratur bøger er værker af digteren, som endnu engang bekræfter oplysninger om hans faglige arbejde. For eksempel i lektionen udtryksfulde læse sjette klasse produkt litteratur foretaget Victor Viktorova "Hej, falde".

Børns forfatter Victor Viktorov berømt for sin kærlighed til børn og et ønske om at bringe til deres liv en lille smule farverige og interessante værker. De litterære kreationer af forfatteren er velegnede til børn i alle aldre, da det påvirker de vigtigste områder af et barns liv. Med en bred vifte af genrer og stilarter arbejde, kan hvert barn finde en informativ og fascinerende historie. Forfatter, skaber deres værker, ønskede at vise børnene al den charme og mangfoldighed i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.