Kunst og underholdningLitteratur

FAMUSOV: holdning til tjeneste. Griboyedov "Ve fra Wit"

En af hovedpersonerne i en satirisk vers komedie AS Griboyedov blev Paul Afanasievich FAMUSOV. Dette repræsenterer hele Moskva adel gennemsnitlige hånd. Han var engang gift, men hans kone døde i barselssengen og efterlod ham en datter, Sophia. Og nu har du brug et nærmere kig på karakteren af helten, til fuldt ud at afsløre temaet "FAMUSOV:. Holdning til tjeneste"

Kendetegn Famusov

Selv beskriver han en eksemplarisk far, frisk, frisk, dozhivshim til grå hår mand med en adfærd, der ligner en munk. Men Famusov omkringliggende folk taler forskelligt. Datter Sophia fortæller om hendes enlig forælder er meget smigrende: Han er hurtig, rastløs og fede. Hans obsessiv ønske intimitet med Jomfruen Liza krydser "asketisk" adfærd. I et sekulært samfund til at lytte til ham, og selv værne om dem. Generelt FAMUSOV - ikke en ond mand, men nu er den vigtigste og mest kritiske spørgsmål til ham var eftersøgningen af Sophia parti.

Titler og rang

Faktisk en meget alvorlig mand - FAMUSOV. Holdning til service, men det er specielt. Som det sømmer sig en rigtig gentleman, han er på den offentlige tjeneste. Men deres arbejde er udført ved blot mekanisk, det er absolut ikke interesseret i sin betydning. Det bedste bevis på dette er de ord, der udtrykte ønske om, at mange virksomheder ikke kopilos. Derfor ofte underskrive papirer uden at læse dem. Som han selv siger: "Signed, så med skuldrene ned."

For Famusov tjeneste er ikke en form for nyttigt arbejde for ham personligt, og ikke et middel til at tjene penge, og endnu mere, så det ikke er styret af et ønske om at tjene fædrelandet. Tjeneste for ham - den vigtigste egenskab ved adelsmanden. Til rækker, og tabellen over rækker det vedrører med stor ærbødighed, for ham og han værdsætter mennesker.

FAMUSOV. Forholdet til tjenesten. "Ve fra Wit"

FAMUSOV, i tilfælde af at kommunikere med vigtig person, skal du sørge for at pege på familiebånd. "Lad os betragte hans, selvom fremtiden - ikke at dele Arven".

Ved oplysning temaet "Holdningen til tjenesten Famusov" citater taler for sig selv. Hero kan lide at omgive sig med fjerne slægtninge og tjenesten forsøger på alle måder at fremme dem. Han er ligeglad, folk kan gøre jobbet eller ej. Her er et eksempel citat: "Nej! Jeg foran hans familie, hvor han vil møde, på alle fire; Syschu det på bunden af havet. " Lisa om Sophias far sagde, at han gerne vil have en svigersøn med rækker og stjerner - og ikke mindre. FAMUSOV anser menneskelig læring pest, hvorfra de evige problemer, han mener også, at bøgerne er skadelige, og behøver ikke, det er bedre at brænde dem helt.

Chatsky Famusov

Når pludselig huset Famusov vises Chatsky overtrådt en afmålt og velordnet liv hele familien, slået ud af skure chef. For deres egen tryghed engageret FAMUSOV i udarbejdelsen af kalenderen. Der lavet et mærke, når de barnedåb, begravelser, eller et middagsselskab for ørred, som helt sikkert vil komme FAMUSOV. Holdning til at servicere Chatsky - helt anderledes. Han blev personificeringen af fremkomsten af en ny, moderne, veluddannede og progressiv mand, der modsat den gamle orden, rangerer tilbedelse, livegenskabet og autokrati.

Men FAMUSOV ikke så begrænset, som hans medarbejdere som oberst Skalozub eller mangesidet Molchalin sekretær, samt alle de andre gæster inviteret til aftenen. Han har sin egen synsvinkel på de processer, der finder sted i samfundet, og han forsøger at forsvare det konsekvent. Han - overbevist livegne, og er altid klar til eventuelle overtrædelser af for at sende gerningsmanden til fængsel i Sibirien.

Det er det hele FAMUSOV. Holdning til at servicere Chatsky helt anderledes, han trådte tilbage fra den offentlige tjeneste, og stater, der tjener og være glad, ja fawn kvalmende. FAMUSOV som svar: "... I er alle stolte, der ikke ville have til at spørge, hvordan gjorde fædrene ville lære at senior leder ...?".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.