Kunst og underholdningFilm

Trilogy "Spider-Man": skuespillere og plottet beskrivelse

Film om superhelte på alle tidspunkter nød stor popularitet. I dag, flere og flere mennesker er interesseret i oplysninger, der udgør en trilogi, "Spider-Man" -film og skuespillere, selvfølgelig, deres plot.

"Spider-Man" (2002): filmens plot

Handlingen i dette eventyr thriller fortæller historien om en simpel tilskuer, en smuk teenager Peter Parker, der føder ulykkelig kærlighed til sin nabo. Boy - forældreløs. Han bor sammen med sin onkel og tante. Men en dag hans liv ændret sig. Under Peters spider bid med ændret DNA skoleudflugt. Og nu fyren begynder at lægge mærke til udseendet af unaturlige menneskelige evner, herunder en hidtil uset udholdenhed, styrke og dygtighed til at klatre på lodrette og vandrette flader.

Nogen tid senere, da et bankrøveri dræbte hans onkel af hovedpersonen, at være der ved et uheld, og Peter beslutter han må bruge sine superkræfter til at bekæmpe det onde og uretfærdighed. Og snart, mulighed for at besejre den onde han synes, som Norman Osborn besluttet at deltage i et biologisk eksperiment, hvilket resulterer i skabelsen bliver til en ond - Green Goblin.

Filmen "Spider-Man 1": skuespillere og roller

Den første del af trilogien har vakte opsigt og modtaget flere priser. En masse mennesker stående i en kø i nærheden af biografen for at se filmen "Spider-Man". Skuespillerne er virkelig godt matchede og talentfuld. Det skal bemærkes, at de casting ansøgere konkurrerede om rollen som hovedperson. Hun gik til Tobi Magvayru. Og Kirsten Dants spillet en superhelt kæreste Meri Dzheyn. Af den måde, denne kreative duo gav billedet øjeblikket charme, fordi skuespillerne ser ikke kun smukke, men også naturligt.

Rollen af Peters bedste ven, Harry Osborn smuk, gik til James Franco. Onkel Ben er strålende af Cliff Robertson, og tante Mae af Rosemary Harris spiller. Den rolle, som den vigtigste skurk, Green Goblin, gik til Willem Dafoe, der, ved den måde, klare det perfekt.

"Spider-Man 2": Plottet

Historien om Spider-Man fans har nydt ikke mindre populær end den første del. Nu superhelt liv bliver endnu mere kompliceret. Det er svært at holde mindst ét job, og forholdet til min kæreste gået i stå - hun skulle giftes anden.

Tante maj begynder at mistænke noget om den skjulte liv i hans nevø Peter. Hver journalist og forsker i forsøget på at finde ud af, hvem der er Spiderman. Hertil kommer, den universelle onde tager på en ny forklædning - nu Peter Parker må kæmpe med den dystre Doctor Octopus.

"Spider-Man 2": skuespillere og roller

Den vigtigste stemmer i denne film er den samme som i den første del. Tob Maguire stadig spiller helt almindelig fyr, der skjuler hemmeligheden bag deres evner og mærkelig hobby, som er i en bitter kamp mod kriminalitet. Og Kirsten Dunst forbliver som overbevisende.

Selvfølgelig, her og der er nogle nye ansigter. Især mange mennesker er interesseret, der spillede skurken (Doctor Octopus) i filmen "Spider-Man"? Navngiv skuespiller - Alfred Molina. Af den måde, er det perfekt at klare opgaven, som var i stand til at formidle de vigtigste elementer i hans karakter og oprigtig ekstra drama af en scene.

Men Dzhona Dzheymsona (fyr, der begyndte et forhold i karakter Kirsten Dants) spillede Daniel Gillies.

Plottet i filmen "Spider-Man 3"

I 2007 screener ud den tredje og sidste del af trilogien af Spider-Man. Fra et økonomisk synspunkt er dette billedet er blevet den bedste - alt i den første uge hun indsamlet næsten fire millioner dollars. På den anden side, en masse negative anmeldelser fra kritikere og publikum fik denne film i trilogien, "Spider-Man".

Skuespillere dog tabt opgave godt. Plottet fortæller om livet af hovedpersonerne, to år senere. Levetiden for Peter bliver bedre - han har tid til at studere, til at arbejde og til at bekæmpe kriminalitet. Og selv besluttet at give et tilbud Meri Dzheyn.

Desværre, hans bedste ven Harry Osborn mener, at Spider-Man har skylden for drabet på sin far. Desuden på scenen er der en ny forbrydelse boss - Sandman. Hos Parker er et problem med en anden ejendom - at sætte på en mystisk sort jakkesæt, bliver han en helt anden person, i stand til at skade selv de nærmeste mennesker. I tredje del af "Spider-Man" hovedpersonen bliver nødt til at kæmpe ikke blot med overnaturlige monstre, men også med hans "mørke side."

Skuespillere og roller i den tredje del af filmen

Naturligvis har de støbte stort set det samme - Tobi Maguayr spille Spider-Man, Kirsten Dants uovertruffen som Meri Dzheyn. Den rolle, som Harry Osborn (en del af New Goblin) forblev til James Franco.

Men der er nye ansigter. For eksempel har Bryce Dallas Howard spillet en ny fan af Spider-Man gven Steysi. Vi bør også nævne et kvalitet spil "skurke" i filmen "Spider-Man" - skuespillerne har helt klaret sin zadchey. Den rolle, Flint Marko (alias Sandman) gik til Thomas Hayden Church sagde. Og Tofer Grays spillet Eddi Broka (aka en anden skurk ved navn Venom).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.