Kunst og underholdningLitteratur

"Sailor Nikitin": et resumé. "Sailor Nikitin" - true story AA Bestuzhev-Marly

Aleksandr Aleksandrovich Bestuzhev (1797-1837), der tog pseudonymet Marly, var utvivlsomt talentfuld og arhipopulyarnym engang en forfatter, og senere uretfærdigt glemt. Selv lide ham Belinsky kaldes Marly først Russisk fortælleren og "anstifter" af den hjemlige historie.

Ganske uretfærdigt glemt

Det er forståeligt, hvorfor denne skribent ikke har studeret i sovjetiske skoler: han kunne ikke lide Belinsky, der beskyldte forfatteren pseudo-romantik. Betragtes et værk af en ganske volumen, der er en masse af forfatterens digressioner. Derfor tilbyder vi dig en kort oversigt. "Sailor Nikitin" - historien, dedikeret til simple sejlere i den russiske Nord, levende bevis på, at realismen i forfatteren ikke var en fremmed.

I de bedste værker i forbindelse med den modne periode af kreativitet, AA Bestuzhev når toppe af autentiske, selv om han kalder sig selv fattig, hvis man sammenligner med hans idol Viktorom Gyugo. Forfatter til romanen "Sailor Nikitin", hvoraf et sammendrag kan udtrykkes i én sætning - en historie om den russiske karakter, slet ikke tilfreds med sin fantastiske popularitet. Det viser kun til hans fordel.

Happy-tilstrækkelige mennesker

Samtidige tilskrives A. A. Bestuzheva til nogle heldige, der har levet i harmoni med sig selv og verden. Han gør hvad han kan lide (som han lykkedes glimrende), men ikke troede sig en mand, der kyssede temechko bozhenka. Det var strålende, veluddannede, vittig og ironisk, desperat optimist Bestuzhev-Marly. "Sailor Nikitin" - sand historie, først offentliggjort i "Bibliotek for læsning" i 1834. Publikum accepterede det med begejstring, fordi det så frem til hver ny arbejde af denne forfatter. Story ikke kun blev læst til hullerne, er citater læres udenad. Og det er helt klart, fordi, efter at have læst i vores tid denne skitse af livet for sejlere, købmænd i den russiske nord, opdager forfatteren af vittig, sætning som straks vil skrive. Han var bogstaveligt talt et par ord giver en idé om, hvad en helt.

Bemærkelsesværdigt beskrevet helte historie

Hvor god den fangne kaptajn på et engelsk skib, som, går ned til bredden af Arkhangelsk havn og sendt i fængsel, synger "Regel Britannia, havene." Meget godt beskrevet af en nabo helt Katerina Petrovna forfatter Marly. Sailor Nikitin elskede hende, og hun var en "dejlig, alle med Catherine, og smuk, ingen af Katherine" for ham. Bogstaveligt talt hver sætning der quip om tøj, manerer, staten russiske handelsflåde - alt. Og alt dette er beskrevet med kærlighed til alle indenlandske (lige i begyndelsen af historien forfatteren åbent understreger sin modvilje af alle ting udenlandske), og med en slags ironi, ikke med giftige sarkasme.

God historie med en lykkelig slutning

Det er beklageligt, at den fulde læsning af stadig i vor tid foretrækker korte indhold. "Sailor Nikitin" mister meget i dette: Falmende skønhed produkt, subtile iagttagelser og vidunderlige ironi fra forfatteren. Disappear af forfatteren.

Men den kort resumé af historien er dette. Unge, flot, rødkindet købmand Mariner elskede "rusokosuyu" skønhed-nabo, hvis far enige om at brylluppet først efter endnu et vellykket salgbar Savely Nikitin til Solovki - en masse penge at tjene. Gommen derefter går på en rejse, men får sine holdkammerater fanget af briterne, der har foretaget et hul i bunden af prammen Savely, der tager pre-produkt, og kastede de sejlere på dækket under stjernerne. Marly forbavsende beskriver karakteren af den nord. Nattehimlen over dækket med fangerne poetiske og unikke: opal med knapt synlige stjerner, det helt sikkert vil ikke være i stand til at beskrive vores oversigt.

"Sailor Nikitin" slutter med de fire simple russiske bønder erobrede en britisk skib med overlegen numre (12 personer med kaptajnen og drengen-boy) veluddannede søfolk, der gik til fange Solovki fæstning. Skibet udsendt til sine indfødte kyster og bragt til havnen i Arkhangelsk, hvor de blev mødt med jubel hele byen. Over hele brylluppet.

Rigdom, forbliver uden den korte tilbageholdelse

Dette er et resumé. "Sailor Nikitin", som nævnt ovenfor, historien. Det er fuld af vidunderlige tegninger, som kun er en beskrivelse sømand Ivan! Du kan sætte med det kort, men det er bedre at læse helt. Efter resumé omfatter ikke taler russisk sejlere, hæld introduktioner og ordsprog eller beskrive de historiske begivenheder, der førte til krigen mellem England og Rusland som følge af Napoleons politik (historie beskriver begivenhederne i 1811). På den ene side er sjov situation på skibet, når de britiske fanger var brød og sprængt oksekød, og på russisk - en tønde frisk vand.

Der er mange ting, hvilket er grunden til du skal læse historien bare: men glæde, havde hun ikke tage nogen af de andre sanser. Jo mere det, fordi det lyder nu meget moderne. Det viser den evige foragt og undervurdering af de "civiliserede" Europa russiske "skæggede". AA Bestuzhev fortæller os, at vores landsmænd om utætte både dækket marine ufattelige afstande og aldrig pralede af hans bedrifter, og generelt de ikke anses for. Og udlændinge ifølge Marly, vil hvert trin til at synge vers og digte. Dette er en vidunderlig forfatter - en sand patriot, er ikke vred hjemme, upekshuyu ham i fængsel og eksil, derefter til Kaukasus, hvor han blev dræbt i et sammenstød med Highlanders. Måske alle hans arbejde og ikke når kreativiteten N. V. Gogolya, men stadig han er glemt helt urimeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.