Kunst og underholdningLitteratur

Historien "Fro": resumé, analyse

Platonov historie "Fro" - en lille skitse af livet i en enkel familie. Udviklingen i dette arbejde, næsten ikke forekommer. Ikke plottet, men det er vigtigt i historien "Fro". Resumé og produktet analysen kan findes i denne artikel.

Hovedpersonen - en pige ved navn Yefrosinya. Far - portøren, pensioneret - kalder hende kærligt Frosya. Mand gav et mærkeligt navn - Fro. Handlinger i historien begynder med det øjeblik, hvor manden af heltinden afsoner i en ukendt retning på ubestemt tid.

melankoli

Hvilken historie "Fro"? Resumé kan sammenfattes således: hendes mand var gået for lang tid, og min kone er meget trist. Men tanken om arbejdet er mere dybtgående.

Life for Frosi virkelig mistet sin betydning. Hun kastede jernbane kommunikation kurser, som gør hendes mand inspirerede ekstraordinær intelligens. Men han forlod, og all-around tabt maling. Livet blev farveløs og kedelig, og plads i det kun tilbage sorg. Men ikke kun Frosya omfavnede denne nagende følelse. og hendes far bor også i angst.

Nefed Stepanovich pensioneret. Han arbejdede så længe, som ellers ikke ved, hvordan vi skal leve. At blive en pensionist, hver dag han er på sin tidligere arbejdsplads, lang tid der går rundt, uddele tips til sine tidligere kolleger, og derefter vender hjem træt, opholder sig i den illusion, at det er resultatet af træthed nyttigt tidsfordriv. Dette er historien fungerer "Fro". Et resumé af andre, mindre vigtige begivenheder, endnu ikke er fastlagt.

afkast

Den gamle mand så punktlig i deres besøg på depoterne, at det endelig tage over. Det er returneret til sin oprindelige plads, men han arbejder nu i en anden tilstand. Stepanovich Nefed forårsager kun i nødstilfælde, for eksempel, når syg, en af mekanikken. Men han er glad. Og nu backup bor mekaniker i fuld beredskab, og dag og nat. Hans arbejdstøj, han ikke fjerne, selv under søvn. Hver aften aftensmad stramt og forsøger ikke at tilbringe forgæves kræfter. Efter alt, kan det forårsage, og intet skal forstyrre den normale arbejdsprocessen.

Frosya svigagtigt forårsager mand. Hun sender ham et telegram på vegne af sin far, hvor han angiveligt sagt om den forestående død hans datter. Hendes mand ankommer og ikke nag mod en bedrager. De er glade og forbliver i denne tilstand i flere dage. Men en dag, han forsvinder igen. Hun er alene tilbage, og allerede et eller andet sted langt væk, måske i Fjernøsten, den mand, der kaldte det et mærkeligt navn Fro ...

Resumé kan suppleres med andre komponenter.

arbejdskraft

De almindelige mennesker, hvilket er karakteristisk for både sorg og glæde afbildet Andrei Platonov. Fro gang, gå en tur langs perronen, ser han de arbejdere, der er ved at opbygge værktøjer. Hun gav udtryk for et ønske om at deltage i arbejdet, og når den er indstillet til at arbejde, glemmer for en stund længsel efter sin mand.

Om rollen som arbejdskraft i livet Frosi far og kan ikke tale. Passivitet dræber ham. Manglen på job opgaver og forvirrer og skræmmer ham, og bringer ham sorg. Billedet af denne helt fortjener særlig opmærksomhed.

Novelle analyse

"Fro" - et værk, der kan kaldes en trist historie om en ung mand. Billedet af helten - hans far Frosi - en trist og rørende. Og sympati for læseren kan forårsage ikke kun hans længsel efter arbejde som et forhold til sin datter.

Nefed S. vises i værker af manden godmodig, aktiv, snakkesalig. Med hjælp af små dele malede sit billede Platonov. "Fro" - en historie, hvor den vigtigste baggrund af øjet skaber følelser af heltinden. Men ved nærmere undersøgelse viser det sig, at billedet af faderen spiller næsten den ledende rolle. Efter alt, er ikke tilfældigt historie "Fro" fyldt med subtile hints og detaljer, som forfatteren, som ved et uheld tilføjer til historien. Billedet af faderen Frosi kendetegnet ved følgende stykker:

  • Far venter med glæde tilbagelevering af sin datter, fordi han kan lide at tale med hende. Men han nævner forfatteren, er glad for at tale med nogen overhovedet. Og dette er hans ensomhed.
  • Reserve irriterende mekaniker datter, og hun smider det i lyset af sårende ord. Han var ikke ked af det. Efter Frosi far ved, at børn - er en fjende, og fjenden skal ikke være vred. Men så Platonov viser ham græde alene.
  • Han græder over en gryde med pasta i går, og pludselig kommer en meddelelse: han er indkaldt til at arbejde. Mekanikeren derefter transformeret og bliver energisk og munter udseende. Måske arbejdet for ham, ikke kun din livsstil, men også en måde at slippe af ensomhed?
  • I slutningen af historien, før den anden afgang Frosi mand, faderen tilbringer natten et par dage på stationen. Og datteren ikke mærke til. Og det er måske det vigtigste idé af historien Platonov: de nærmeste folk nogle gange er utroligt langt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.