Kunst og underholdningLitteratur

Prishvin "Blå bast": et resumé. Historien om den kloge hare

MM Prishvin (1873-1954) - en stor forfatter og publicist. Sjælden russiske forfatter var i stand til at trænge så dybt ind på livet af naturen, at gøre så mange fine iagttagelser og sender dem til læseren. Han skabte en særlig, ren russisk sprog, som tales i sit fædreland, og forfatteren havde hørt det fra sin mor og lærte at skrive på den.

Kort biografi af forfatteren

Prishvin født Orlovschine. Dette land gav de bedste russiske forfattere og digtere - Ivan Turgenev, Leskov, Bunin, A. Fet. Det er ikke tilfældigt her begyndte at blomstre talent Prishvin. Hvis hans far ikke mistede og pludselig død, hvis man ikke har en mor hæve fem børn, er det vanskeligt at forudsige, hvad der ville blive et liv i Mikhail Mikhailovich. Efter eksamen fra universitetet i Leipzig, efter at have arbejdet som en agronom og gifte sig med en bondepige, Prishvin indså, at hans måde at leve på er indkapslet i et litterært værk. Han gik nord i 1907 og skrev sin første bog, "I jord ikke skræmte fugle." Hvor mange af dem der vil være! Særligt tiltrukket af børn historier om sine hunde og smådyr. Jeg må sige, at han var en jæger ved et uheld. Bare Prishvin præsenterede et haglgevær og en hund var det hans livs kærlighed.

Senere, da han blev en klogere mand, den foretrukne pistol kamera. Forfatteren elskede at sidde i skoven på en træstub og skrive forskellige historier, men hunden krøllet op, liggende ved hans fødder. En af dem - om en hare, forfatteren placeret i en samling af "Lisichkin brød." Den indeholder historier, der er skrevet i forskellige år Prishvin. "Blå bast" (hvoraf et sammendrag er anført nedenfor) så godt som muligt kombineret med historier om dyr i denne serie.

Hvad skete der i skoven?

Gennem skoven har vi indledt vejen. For at gøre dette, fælde træer i pæne lysninger. Alle de store kanoner blev taget væk i en ukendt retning, men forlod det bjerg af brænde, der går på den grønne korridor aldrig stoppet nogen.

Er den rejsende, og på begge sider af væggen i skoven, og foran himlen bliver blå. Så begynder sin tøvende fortælling Prishvin. Blå bast (sammenfatning af de små, en og en halv sider af historier du kan fortælle bare i nogle få ord) er endnu ikke dukket op. Brænde, eller rookery, som det kaldes forfatteren, var at tilbringe vinteren i skoven og ingen blandede sig.

Hvor gjorde haren?

Efteråret kom, og jægere i én stemme begyndte at klage over, at harer på grund af støjen blanking venstre ud af skoven. Kun én Rodionych efter den nyligt faldne sne sagde, at haren er en rookery.

Alle jægere kaldte hare "skrå linje", en Rodionych kaldte ham "blå bast". Og han henviste til sit arbejde Prishvin - "Blå bast". Kort indhold af historien fortsætter argumenterne fra forfatteren, der mener, at en sådan et navn for kaninen ikke passer mindre end "skråstreg". "Hvad sker ikke i en verden af blå bast sko, sker det ikke, og skråstreger", - siger forfatteren.

Jagt ved daggry

Hvad der skete næste, sagde han Prishvin. Blå bast (et resumé af historien om den snedige hare, fortsætter vi med at præsentere) hid under rookery, og pegede på spor af det. Tilbage næste var det ikke. Så kom jægere til den konklusion, at han sad under en bunke af kviste. Rodionych famlede under hendes pind til at jage hare på de mennesker, der stod i en cirkel. Overraskende dyret ikke kan undslippe, siger M. Prishvin ( "Blå bast"). Synopsis af historien fortsætter følgende hændelser: hverken Rodionych fumlede en pind, havde kanin ikke. En erfaren ranger gik rundt i rookery i en cirkel, forsøger at gætte det trick mest intelligente af fugle. Og så smilede han, gik bort og satte sig på en træstub og begyndte at vinke forfatteren af denne historie. Og det er, hvad jeg så Prishvin. Resumé af historien "Blå bast" nødvendigvis skal omfatte episoden.

Hvor bunny skjule?

Mikhailovich, som det blev kaldt jægere forfatter, gik til Rodionych. Og han stille og roligt viste, hvad en vittighed opfundet blå bast. I øjeblikket sidder på den hvide sne hvide toppen af bunke, kun sorte øjne. Der er to små sorte prikker - spidsen af ørerne.

Urchin er fuldt fusioneret med sne og det vil ikke udvise nogen pind. Bunny efterfulgt af jægere, er hovedet drejes i en retning og derefter i en anden retning. Sigt på ham nu koster ingenting. Men fortrød små skabninger Prishvin. Blå bast (meget kort resumé af historien er næsten afsluttet), for hans sind var værdig til livet. Silly fugle fuld af sidder under rookery - for dem og behovet for at jage. Og dette - smart, så lad ham leve.

Jagten er forbi?

Alle jægere er samlet på ét sted. På dette tidspunkt blindet Rodionych snebold og kastede den i en hare tochnehonko. Han sprang over en bunke grene og pludselig faldt oven på intetanende jægere. Det startede vilkårlige fyring.

Ingen virkelig ikke har tid til at sigte, og haren, i mellemtiden, styrtede ind i buskene - bare ham og så. Spændt folk begyndte at skyde ind i buskene, men hvor der. Han blinkede i de fjerne buske halen, hvilket er grunden til nogle jægere kaldes blomsten. Således det reddede hans liv ressourcestærke hare Blå bast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.