ModeShopping

Bra "Angelica" - den meget charme og forførelse!

Bra - er ikke bare en slags kvinders undertøj. Det betyder, forførelse, evnen til at forbedre visuel form til at blive en feminin, sexet, tiltrækkende. Intet under den øgede interesse i denne bagatel kvindelige toilet udviser ikke kun damerne, men mænd.

bh'er klassificering

Bra, er det til fælles bh, er en efterkommer af korsetter, hvor damer i tidligere århundreder løftede brystet, er det en fordel at rage ud fra overdelen kjole. Iført korsetter i midten af det 19. århundrede, blev det umoderne, det er ubelejligt, fordi ændrede stilarter af kjoler. Her kommer vi til ved hjælp af dejlige damer genial opfindelse, som vi stadig bruge den dag i dag.

Under eksistensen af bh'er modeller har gennemgået en række forandringer, og i dag de er klassificeret på grund af f.eks funktionalitet og ydre former:

  • Klassisk bh. Han lukkede den dybe kop med en skum indlæg. Det er lige så godt for alle bryst størrelser - fra det mindste til det største. Fordelen ved modellen - en ensartet fordeling af brystet volumen, der giver god støtte og korrekt, smukke form. Sådan brystholderen kan være udsmykkede blondeindsatser eller dannet i hverdagen udførelsesform, satin eller flere af naturligt stof, med eller uden ben, med masker eller ét stykke, med aftagelige stropper osv Det er ideelt for noget tøj undtagen stil med bare skuldre og alt for afslørende halsudskæring.
  • "Angelica" bh. På en anden måde kaldes det "balkon" eller "balconette" og "korbeem". Måske en af de mest erotiske og forførende modeller, er imidlertid ikke egnet til alle damer. Hvis en kvindes bryster store, frodige, fra "balkonen" det simpelthen kan "flygte" til at falde ud. Nå, vil den første bh størrelse "Angelica" ikke ser det samme, fordi den struktur i hans kopper vil ikke holde sig til kødet, der ville krænke det æstetiske udseende af hele udseende. Men den anden og tredje dimension - præcis hvad der er behov for denne stil. Hvorfor? Den øverste del af brystet i en bh åben, kun dækket bunden. Kop med en foring af skum eller microfiber støttelegeme og give det form. De er fæstnet til legemet tæt indhylle stofstrimlen. Bra "Angelica" og løfter brystet, som om i en balkon fordybning, udtrykker det, tilføjer volumen. Interessant model, når siderne af brysterne komprimeres noget, takket være yderligere rager fremad. Mellem dem dannede en forførende lozhbinochka som er bogstaveligt talt en magnet tiltrækker mænds øjne. Selvfølgelig er denne stil af bh perfekt til fester, festlige tøj til åbne kjoler eller bluser med bred halsudskæring, emner og T-shirts. Bra er særligt fordelagtigt "Angelica" med aftagelige stropper - hans tøj under den lave hals kjole med skuldre. Som en mulighed - stropperne kan være fremstillet af klæde, og gennemsigtigheden af sine erstatninger. Da "balconette", i kraft af sit design, lys, og de opretholder brystet, distribuere sin vægt jævnt, sådanne stropper helt klare dens funktion. Her er blot et hak i form af «V» latinske bogstaver under "balkon" er ikke hensigtsmæssigt her brug for en anden model.
  • Så tæt som muligt "Angelica" disse typer af bh'er, som "braser" og "mini" ( "minimizer"). De er også meget åbne, endnu mere end den tidligere model, og er godt for kvinder med små bryster. Deres fortærskede sommer, i varmt vejr, samt en balsal eller aften kjoler. "Braser" i øvrigt er ideel til små mælkekirtler, fx, for den første størrelse.

Bortset fra navnet, er der bras transformatorer og "bander", de såkaldte "usynlige" og "anden hud", bh'er til ammende kvinder, og andre. Kvinder er vigtigt at have i dit arsenal af forskellige muligheder og typer af undertøj, veltilpassede til funktionerne i figuren og beklædning stilarter garderoben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.