ComputereSikkerhed

Crash-spil eller -programmer: Sådan løses (APPCRASH-fejl Windows 7)?

Sandsynligvis er enhver inveterate gamer alligevel mindst én gang i sit liv konfronteret med afslutningen af dit yndlingsspil med udstedelsen af en besked om fejlen i det mest ubelejlige øjeblik. Og hvordan kan man rette op på situationen? Fejl APPCRASH (Windows 7 tager som et eksempel på operativsystemet), desværre refererer til de mest almindelige fænomener.

Hvad er der galt med APPCRASH?

Lad os først overveje naturen af dette svigt og de mulige årsager til dets udseende. Nå, ikke på samme sted dukkede op en besked, der i beskrivelsen lignede "APPCRASH". Fejl ". Sådan repareres (Windows 7) bliver klar efter at have forstået kilderne til dens udseende.

Hvis du overvejer fortolkningen af en sådan fejltagelse, kan du fortsætte med selve reduktionen af Application Crash. Groft sagt er dette "crash" for den applikation, der anvendes. Som det allerede er klart, er disse crascher oftest påvirket af spil med deres høje krav til systemet og en tilstrækkelig høj udnyttelse af computerressourcer på alle niveauer: i både "jern" -konfigurationen og softwaremiljøet.

Mulige årsager til fejlen

Generelt kan en sådan funktionsfejl manifestere sig i situationen med "jern" konflikter og med fejl i softwaremiljøet, og når det er inficeret med vira og under mange andre omstændigheder. Ikke desto mindre kan der adskilles flere hovedaspekter:

  • Et forkert installeret eller hacket program;
  • Eksponering for vira;
  • Mangel på systemopdatering;
  • Irrelevante drivere;
  • Mangel på opdateringer DirectX;
  • Irrelevant version af NET. ramme;
  • En forældet version af Microsoft Visual C ++.

Lad os nu se på meddelelsen, der indeholder en indikation af en fejl «APPCRASH. Fejl ". Sådan repareres (Windows 7 64 eller 32 bits)? Hertil kommer, som det allerede er klart, at der er flere grundlæggende løsninger.

Virus scan

Vi diskuterer straks: Spørgsmål vedrørende installation af uofficielle eller "krakkede" versioner af de samme spil vil ikke blive overvejet nu. Det eneste du kan rådgive er bare at købe et licenseret spil og tjekke det for kompatibilitet med dit computersystem.

Men først og fremmest bør du kontrollere systemet for tilstedeværelsen af vira, som ofte maskeres for systemprocesser, og Windows, om "venlig oprigtig" eller "naiv" ikke refererer til den oprindelige proces, men til virussen.

På samme tid, hvis en sådan katastrofe skete, og det regelmæssige antivirus ikke genkender truslen i tide, anbefales det at bruge bærbare scannere som Kaspersky Virus Removal Tool, Dr.Sc. Web Cure It! Eller sådan noget. Generelt vil den bedste løsning generelt være at downloade fra en særlig antivirusdisk, såsom Kaspersky Secure Disc, når antivirusprogrammet starter før starten af Windows og udfører verifikation på alle niveauer, herunder RAM.

Spillet mislykkedes. Sådan repareres (APPCRASH fejl Windows 7)? Den enkleste løsning

Lad os nu gå direkte til løsningen af problemet. Vi har en rapport om "APPCRASH. Fejl ". Sådan repareres (Windows 7 32 bit eller 64 bit i dette tilfælde betyder ikke noget)?

Den mest rimelige ting at gøre er at rulle systemet tilbage til den tidligere tilstand, da alt fungerede. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bruge standardgendannelsesproceduren fra det tilsvarende afsnit i Kontrolpanel. I overensstemmelse hermed og genoprettelsespunktet skal du vælge den, der gik forud for fejlets udseende. Men det er den enkleste løsning, som desværre ikke altid fungerer. Problemet kan være meget dybere.

APPCRASH mislykkedes. Fejl: Sådan repareres (Windows 7 64 og 32 bit)?

Overvej nu alle de andre muligheder. Hvis ingenting hjælper, kan du prøve at deaktivere en komponent, men mere om det senere.

Så vi har en fejl med en beskrivelse af fejlen, og vi skal finde ud af, hvad vi skal gøre ved det, og hvordan vi løser det. Fejl APPCRASH Windows 7 (i operativsystemets betydning) fortolkes som et ukorrekt svar på lanceringen af spillet, hvis det kun er fordi systemet ikke har de nødvendige kritiske opdateringspakker. Denne situation kan opstå, selvom det automatiske opdateringssystem er deaktiveret. Systemet vil stadig holde styr på dem (så det er i det).

Lad os sige det hjælper ikke, og den såkaldte APPCRASH-fejl vises igen. Sådan repareres Windows 7, men vi kan antage, at nogle enheder, der er involveret i at starte spillet, bare har forældede drivere. Bemærk, at "Winda" ikke udsteder nogen instruktioner eller advarsler om de irrelevante versioner af drivere, og opdatering af dem manuelt er meget besværligt, især da det er helt uklart, hvad der skal opdateres.

Hjælp kommer hjælpeprogrammer som Driver Booster, som er kraftfulde (til de samme gratis) pakker med funktionen af automatisk søgning og opdatering drivere med download af indhold direkte fra det officielle websted af producenten af udstyr.

Vi går videre. Igen en fiasko. Efter alle de foretagne er situationen sådan, hvordan man løser det? Fejl APPCRASH Windows 7 udstedes med misundelsesværdige vedholdenhed. Hvad skal jeg gøre? Vi går til den officielle Microsoft-hjemmeside og henter de seneste opdateringer til DirectX, NET. Framework og Microsoft Visual C ++. For det første er de påkrævet til normal drift i Windows-miljøet for ethvert moderne spil. Og for det andet kan de downloades gratis, hvorefter det kun er nødvendigt at installere pakkerne, men i manuel tilstand. Automatisk opdatering er ikke angivet her.

Endelig skal du slukke for DEP-tjenesten

Hvis ingenting hjælper fra ovenstående, er det stadig at tage det mest afgørende og sidste trin (godt, ikke slet det samme spil, hvis det fungerede som et ur før?).

Desværre er denne svigt af en eller anden grund oftest manifesteret i "Syv". I andre versioner af Windows OS er det yderst sjældent. Det antages, at årsagen kan være et noget utilstrækkeligt DEP modul, som forhindrer nogle operationer. Det er han der kan genkende lanceringen af spillet som et forsøg på uautoriseret adgang til hukommelse. Og i så fald skal du bare slukke den.

Kør kommandolinjen på vegne af administratoren, og registrer derefter den i bcedit / set {current} nx AlwaysOff .

Du kan slukke for tjenesten i hastighedsindstillinger, men ved hjælp af kommandolinjen er en hurtigere og mere pålidelig metode.

konklusion

Her i virkeligheden og alle anbefalingerne til at forstå, hvordan du retter fejlen APPCRASH. Windows 7 synes i denne henseende ikke godt, selvom du konsekvent anvender alle ovennævnte metoder, er det meget sandsynligt, at du kan opnå et positivt resultat, og spillet vil stoppe "flyve ud" eller som de siger "buggy". Ja, spil blev taget udelukkende som det mest generelle eksempel, men dette svigt kan også forekomme, når andre programmer og applikationer lanceres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.