SundhedKvinders sundhed

Hormonel prævention - pålidelig beskyttelse mod uønsket graviditet

Hormonel prævention - er en af de sikreste måder at beskytte mod uønsket graviditet. Nu var det ham, der er mest populære blandt kvinder. Den voksende efterspørgsel efter hormonpræparater på grund af en række fordele, blandt hvilke den vigtigste - sikkerhed og brugervenlighed.

Det hændte, at naturen har lagt fundamentet af menneskeliv høj fødselsrate. Tidligere, når folk er strengt overholdt denne uskrevne lov, kvinder skulle bære i mit liv, og ti graviditeter, som er kendt for at nedbryder kroppen, hvilket gør det svagere. En konsekvens af dette er reduceret, og længden af livet.

Men nu, når videnskaben er i rivende udvikling, før kvinden åbnede en ny funktion: du kan være seksuelt aktiv, at være død mens de gør tjeneste ofte føder. Beskyttelse mod graviditet er blevet en integreret del af livet for det svage køn. Men til højre vælge den ene eller den anden måde at beskytte det er meget vanskeligt, hvilket skyldes et stort udvalg på dette område. Der er også intrauterine enheder og kemikalier og hormonel prævention.

Normalt når du bruger prævention en kvinde oplever betydelig mavesmerter, der opstår, når den næste menstruation. Men ved hjælp af en hormonel type beskyttelse, er ubehag ikke mærkes. Hertil kommer, flader ud og bliver til en regulær, meget præcis menstruationscyklus.

WHO eksperter har bevist, at det er hormonel prævention er den mest sikker og effektiv metode zaschityot uønsket graviditet. Graden af pålidelighed på 99%. Baseret på disse statistikker, er det forståeligt, hvorfor det store flertal af kvinder foretrækker at bruge disse stoffer.

Hvad er den mekanisme af deres indsats på den kvindelige krop? Først og fremmest er der undertrykkelse af ægløsning - modning og frigivelse af ægget til befrugtning. Yderligere hormonalt svangerskabsforebyggende, bidrager til fortykkelse af slim i livmoderhalsen, hvilket gør det umuligt at sperm penetration.

Der findes flere typer af hormonal prævention. Men de fleste kvinder tænker over, hvad for at beskytte sig selv efter levering. Dette spørgsmål kan ikke give et enkelt svar, fordi hvert organ har sin egen individuelle karakteristika, afhængigt af hvor lægen vurderer, at det er bedre at bruge. Men mest sandsynligt, den bedste løsning konratseptivov ansøgning efter fødslen er brugen af hormon piller "Miles-Pili". Traditionelle tabletter består af 2 hormoner: østrogen og progestogen. Deres modtagelse efter fødslen er ekstremt uønsket, hvis en kvinde ammer. Men nutidens "Miles-Pili" indeholder ikke østrogen, hvilket gør dem sikre og dazhev noget nyttigt. Deres sammensætning er specielt designet til mødre, der ammer.

Ud over disse tabletter, at begrebet "hormonal prævention" indbefatter andre præparater: kombineret, injicerbar, postcoital, subkutane implantater, plaster og hormonelle ring, som anvendes vaginalt.

Brug ringen nemt. Det kan holde tre uger, på tidspunktet for menstruation er fjernet, og derefter indført en ny. Det kræver ikke en kvinde, det bruges, nogen særlig indsats. Nok til at være i stand til at bruge tamponer - indførelse af princippet er næsten den samme.

En kombination af lægemidler - lægemidler indeholdende østrogen og progestogen.

Injektion i strukturen har kun progestin og er i stand til at fungere i en lang tid.

Svangerskabsforebyggende plaster til transdermal indgivelse, kan fastgøres til huden forholdsvis pålideligt.

I modsætning til tidligere, postcoitale lægemidler kan ikke altid anvendes, men kun i nødstilfælde, kun i 72 timer umiddelbart efter køn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.