ModeTøj

Hvordan du vælger de jeans, ikke at fejlbedømme

Jeans - enkel, let og aldrig kommer ud af modetøj. mode tone de altid spørge kvinderne, og derefter mændene overtage stafetten. I dag er jeans syet til alle typer af figurer.
Sådan vælger jeans høje kvinder? For dem, ville den ideelle løsning være lyse bukser med lav talje. Ned de burde være en forlængelse eller lige. Du kan også putte bunden. Høj pasform og gratis modeller, samt jeans-bananer. Du må ikke stoppe kort model, indsnævret og direkte, men de stramme jeans. Typisk etiketterne har gode producenter indikeret vækst, hvilket svarer til modellen.
Sådan vælger jeans til kvinders lave? Her anbefalinger modsatte. Den side bør udsættes moderigtige bukser med Tucked bund, lys jeans, tætsiddende og smallere model. Alle ovenstående er i stand til visuelt at reducere den i forvejen lave vækst og forkortede ben. En stor mulighed - en cigaret jeans med lige og glatte bukser. Han og mørke jeans vil se værre. Deres længde skal være den øverste del af hælen. Shortie damer kan roligt bære beskåret bukser med sko med hæle. Tilgængelige modeller ser på den lave er ikke meget fordelagtig, såvel som stramme.

Sådan vælger jeans for dem, der ikke har nok volumen i hofterne? Det bedste valg - det er lys jeans, udvidet nedad. Taljen skal pumpes op. Kun hvis det er, der er taljen, det er perfekt, du har råd til bukser med lav talje. Denne stil vil henlede opmærksomheden på bunden af figuren, og distrahere ham fra hofterne. I dette tilfælde, vil kroppen blive mere visuelt slående og pladskrævende, tilføjede han kvindelighed.

Hvordan du vælger de jeans, hvis taljen er langt fra ideelt? Normalt kvinder med denne funktion figur jeans erhverve et par størrelser større end du har brug for, fordi det er godt sidder på ben og lår, klemme taljen. For at rette op på situationen, bør du vælge modeller, der passer nøjagtigt på figuren. Så taljen passer godt. Hvis modellen er forlænget nedad, de øvre og nedre dele af kroppen kommer i balance. Brede lige bukser er i stand til at skjule taljen, giver det en forholdsvis proportionale lår.

Sådan vælger jeans på en figur med brede hofter? Det er nødvendigt at være opmærksom på de baglommer. De bør være bred til at dække balderne så meget som muligt. Små og store mellemrum lommer vil visuelt hips bredere. En god mulighed - mørke jeans tilgængeligheden af tætte væv. Leg skal være lige og bred, blussede fra hoften. Det bør opgive de lyse stramme mønstre, der indsnævret ned. Det er heller ikke egnet oppustet og indsnævret talje, som visuelt gøre hofter bredere.
Hvordan vælger høj kvalitet jeans til overvægtige kvinder? Der er meget vigtigt væv. Man er nødt til at vælge en blød tynd jeans, montering af kroppen uden folder. Vælg for løse bukser er ikke det værd, fordi de vil give ekstra volumen tallet. En stor mulighed - mørke jeans, ben, som er let indsnævret ned. De bør ikke være for stramt, eller for løs. Formularer skal være en fordel at understrege, men ikke skjule, ellers tallet vil være helt formløse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.