FormationFAQ uddannelse og skole

Plan værker: vigtigt og nødvendigt

At studere på skolen - en lykkelig tid, og en forholdsvis ubekymret. Men så siger de, der har en fremragende akademiske præstationer. Så disciplene koster ikke noget at bevise sætningen, sætte kemiske eksperimenter , eller at finde ud af , hvordan man skriver essays. Men de fleste af de daglige møder uoverstigelige ved første øjekast, opgaver. Lad os sige, skrive essays ikke givet til alle. For en person en gave, at et talent væve ord til elegante og interessante tekster. Og nogen er tvunget til at arbejde længe og hårdt for dette. Først og fremmest, disse studerende skal forstå, at for at få et godt resultat, du har brug for en plan fungerer. Uden det, tanker er kaotiske, "at vandre i cirkler."

Så, hvad det vil sige at gøre planen virker? Det skal opdeles i fragmenter, og den mentale identificere stadier af stien til dine tanker. Én af disse brudstykker - er mikrotekst, det kan godt være lig kun ét stykke, eller bestå af flere. Under alle omstændigheder, sådan en mikro tekst svarer til ét element i planen, der skal forene det vigtigste tanken om at have en begyndelse, udvikling og konklusion nødvendigvis.

arbejder planen forudsætter, at hvert element vil have det navn. Og det skal implementeres sætning. Lige et ord er ikke egnet, fordi det er for specifikke, "snævert". Men komplekse sætninger allerede udgør en komplet tanke. Derfor, for navnene på punkter i planen mest egnede sætning. Der er også sprog i form af spørgsmål. Det vigtigste er at arbejde "i sigte" gennem planen.

Hvad andet er det vigtigt at vide? I alle hans arbejde har alle tre dele. Først - posten - skitserer den grundlæggende idé, introducerer et bestemt sæt af problemer, der skal løses, sætter tonen for værket som helhed. Den anden del - hovedparten - beskriver fuldt ud tanken værker, det er et system af beviser af udvidede positioner. Den tredje del - konklusionen - det er resultatet af evalueringer, de endelige konklusioner.

Planen fungerer - det er halvdelen af succesen med hele venture. Hvis kompetent til at gøre det, skrive teksten vil ikke være så svært. Så skal vi forstå mere detaljeret, hvad der præcist kan ses i hver del af værkerne. Adgang er normalt lille i størrelse - op til fire sætninger. Der kan blive spurgt, samt redegøre for "vand" om emnet. Så der er et problem, og det er om det gør os alle tænke over historien om forfatteren (i tilfælde af sammensætningen af produktet). Du kan citere fra teksten. Endvidere er det værd at bemærke, hvor relevant et sådant problem, hvorfor, hvad forfatterne hun havde mødt i værkerne. Problemet kan vedrøre forskellige kategorier, det vil sige at være moralsk og etisk (den mest almindelige form), aktuel, sociale, alvorlige, politiske, primær, miljø, filosofisk, skarp og så videre.

Den næste fase - at angive positionen af forfatteren. Næste er din mening. Man kan nævne et par argumenter (en af dem fra hans personlige liv).

Konklusion sædvanlige - det er ikke mere end fire sætninger.

For at skabe et mesterværk, bør du aldrig sætte sig ned på en helt blank ark. Det er underforstået, at du skal have en klar plan for værker - i dit hoved eller på papir.

Mange tror, at det er umuligt at lære at skrive godt, hvis et sådant talent der oprindeligt. Dette er ikke helt rigtigt. Du har brug for hele tiden at forbedre, en masse læsning, berige deres tale, for at studere mønstre af gode gerninger i forskellige lærebøger til at vurdere strukturelle træk, sprog forfattere skriver stil. Arbejder på det russiske sprog - for mange en tragedie, en sætning, strafarbejde. Men i virkeligheden er det en mulighed for at spekulere, at drømmen, for at præsentere deres syn på verden. Og hvad er der galt med det? Er ønsket, og en detaljeret plan vil blive grupperet anset for at iklæde dem i konkret form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.