Kunst og underholdningLitteratur

Familie Raskolnikov i romanen "Forbrydelse og straf", og dens historie

F. M. Dostojevskij - den store mand og forfatter, der kender navnet på hver enkelt person stadig i skolen. En af hans mest berømte romaner er "Forbrydelse og straf". Dostojevskij skrev en historie om en elev, der har begået mord, hvorefter den lidt en frygtelig straf, men ikke juridisk, men moralsk. Raskolnikov er plaget ham selv, men fra den perfekte lidt ikke kun sig selv. Familie Raskolnikov i romanen "Forbrydelse og straf" led også af virkningen af hovedpersonen.

Betydningen af navnet på romanens

"Forbrydelse og straf" - en stor roman, der erobrede millioner af læsere og elskere af klassikerne. Det siges, at i titlen ligger en dyb mening og indhold af arbejdet.

Det er vigtigt, at fra starten, Dostojevskij ønskede at give sin roman et andet navn, og "Forbrydelse og straf", kom han op med, når du skriver værker blev ved at være afsluttet. Det skal siges, at romanen ikke kan være til stede med et andet navn, fordi den afspejler essensen af de nuværende ideer fra de store klassikere.

Først forbrydelse, og derefter - straf. Dostojevskij ønskede at understrege, at nogle gange er ikke så slemt for en mand anklagemyndigheden, som en moralsk straf. Raskolnikov følte alle hendes fuldstændighed og indså, hvor forfærdeligt "straffe" dig selv.

Det siges, at ikke kun Rodion følte meget ked af det moralske straf. Familie Raskolnikov i romanen "Forbrydelse og straf", og følte, hvor meget det kan lide af de handlinger, der gør din favorit og indfødte folk.

Rodion Raskolnikov

F. M. Dostojevskij besluttet at sætte læseren med hovedpersonen i hans roman, selv med den første side. Forfatterne beskriver udseendet af Raskolnikov: "Han var en slank, smuk, dens vækst var over gennemsnittet, og hans øjne var store og smukke." Hovedpersonen er vokset op i en familie af en fattig håndværker.

Forfatteren bemærker, at Raskolnikov altid var dårligt klædt, og enhver anden mand ville have foretrukket at disse "klude" og ikke går ud. Faderen til hovedpersonen døde, og hans familie befandt sig i en meget vanskelig situation. Raskolnikov søster blev tvunget til at få en guvernante til at spare lave en hård økonomisk situation, og Rodion måtte leve på penge sendt af sin mor. Men midlerne er stadig ikke nok, og den unge mand begyndte at give privatundervisning. En sådan tung økonomisk situation tvang Rodion forlader skolen på universitetet.

Slægtshistorie har spillet i livet i Raskolnikov Rodion enorm rolle. Det siges, at fattigdom var årsag til mange ulykker, der fandt sted i livet af hovedpersonen. Men på trods af alt, Rodion elskede sin familie og var villig til at betale for hendes liv.

Raskolnikov mor

Pulcheria Alexandrovna - Rodion mor, som elskede sin søn med hele mit hjerte. Det er en simpel russisk kvinde, der var ikke kun en god og venlig mand, men også blid og kærlig mor for deres børn. Forfatteren viser læseren, at Pulcheria så godt ud, på trods af sin alder, samt grimme og sjusket tøj.

hovedpersonens mor var kompatibel, og har altid været i stand til at blive enige om mange ting. Men på trods af dette, var det en ærlig mand, og at denne funktion ikke tillod hende at transcendere sig selv.

Familie Raskolnikovs roman "forbrydelse og straf" viste sig for læseren fattige, men fair. Dens medlemmer var klar til at gøre noget for hinanden.

søster, Rodion

Dunya - elskede søster af Raskolnikov. Det siges, at mellem hende og hendes bror har længe etableret varm tillidsforhold, som kan kaldes venlige. Dunya elskede Rodion og hans mor, hvilket er grunden besluttet at ægteskab med Luzhin, for at redde de indfødte folk ud af fattigdom. Hun ville Raskolnikov gik på at studere på universitetet, og har også arbejdet med sin kommende mand.

Men Rodion afskrækket sin søster fra at gifte sig Luzhin, fordi han var grådige og uværdige herre. Snart Dunya gift Razumikhin - Raskolnikov bedste ven, som blev en del af en lille familie.

Familie Raskolnikov i romanen "Forbrydelse og straf" er meget venlig. På trods af alle de modgang og hindringer i vejen for hver af dets medlemmer, de bliver sammen og forsøge at hjælpe hinanden.

Far Rodion Raskolnikov

Det siges, at Dostojevskij besluttet ikke at tale meget om sin far Rodion. Hvad er kendt er, at lederen af familien døde. Efter hans død blev Pulcheria og hendes små børn tvunget til at tjene til livets ophold, og det blev givet til dem er ikke let.

Raskolnikov forhold til sin familie. handling Dunja

Det er nødvendigt at gentage, at det meget tæt sammentømret og kærlig familie var Raskolnikov. helte egenskab gør det klart, at hver af dem var klar til hinanden overhovedet. Mor elskede sine børn, og de elskede det.

Raskolnikov ærbødige holdning til hinanden kan ses i begyndelsen af romanen. Da de var i dyb fattigdom efter døden af sin far, mor, og Dunya, Rodion han kæmpet for at få pengene til at forsørge sin familie lidt. Søster af hovedpersonen gik til store ofre, der træffes beslutning om ægteskab til Luzhin. Dunya ønskede at slutte med ham i ægteskabet i første omgang for at redde sin familie fra fattigdom. Denne handling siger, at Raskolnikov var tæt på sin mor og søster så meget, at de var villige til at gøre store ofre.

En fattig men lykkelig familie Raskolnikov. Beskrivelse Rodion handling

På trods af at Rodion var en kriminel, ikke Dostojevskij berøvet sin familie og kære. Bevis for dette er Raskolnikov familie. Karakteristisk for denne familie viser læseren, at på trods af de forhindringer og prøvelser, de var stadig hinanden de mest tætte og indfødte folk.

Rodion forhold til sin familie bekræfter den situation, hvor Rodion lært om den kommende ægteskab af Dunya og Luzhin. Raskolnikov søster ønskede at gifte denne herre for det væld af sin familie, men Rodion udtrykte deres protest og utilfredshed om emnet. Raskolnikov har forbudt sin elskede søster at gifte sig med en grådig og ikke ædle Luzhin, fordi han ikke ønskede at se sin søster, vil lide og lide. Denne handling siger, at familiens ære, og hver af dens medlemmer - det vigtigste.

Rolle familie i livet for Rodion

Det siges, at Dostojevskij bevidst betalt så meget opmærksomhed til familierne til Raskolnikov og Marmeladov. Forfatteren ønskede at vise betydningen af familiebånd i livet for ethvert menneske. Et eksempel på fortællingen bliver Raskolnikov familie. Beskrivelse af aktionerne og tegn af hvert tegn giver læseren mulighed for at forstå den rolle, som folk tæt på hinandens liv spillet. Det skal siges, at en del af Raskolnikov familie blev involveret i at begå forbrydelsen Rodion, fordi mor og Dunya havde for hovedpersonen alle deres håb. Det er derfor, han følte for en pligt til familien, samt et stort ansvar for livet for min mor og søstre.

Rodion familiens rolle i "Forbrydelse og straf"

Gennem hele romanen læseren føler ikke lide, og medfølelse for hovedpersonen arbejder af "Forbrydelse og straf". Raskolnikov familie var i en vanskelig situation. Dunya og Pulcheria Rodion havde konstant at opleve forskellige stød og vanskelige situationer.

Raskolnikov skæbne af familien er ikke let, og derfor gør hver læser føler medlidenhed og sympati. Gennem hele sit liv, disse mennesker måtte kæmpe for sig selv og deres familier, gennemgå komplekse tests, men på samme tid for at beskytte sin ære og leve retfærdigt. Familie rolle Raskolnikov i romanen er, at det kan hjælpe forfatteren var i stand til at henlede læserens opmærksomhed på, at, som relationer med kære kan påvirke en persons adfærd. Dejlig familie, hvor forståelse og kærlighed hersker, kan give fred og sand lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.