SundhedMedicin

Ben bringer ofte? Hvad skal man gøre?

Næsten hver eneste af os føler lignende ben kørsel. Hvad skal man gøre i sådan en situation, vi ikke altid kender. Selvom fænomenet er helt almindeligt, men mange mennesker simpelthen ikke ved, hvordan man skal håndtere det. Først og fremmest er det nødvendigt at fastslå årsagerne til dette fænomen.

Sygdomsårsager

Kronisk træthed og mangel på søvn kan forårsage en skarp sammentrækning af musklerne. Ofte kramper kan forekomme efter alvorlig fysisk anstrengelse. Faktisk under langvarig udsættelse for musklen det kan akkumulere mælkesyre, hvilket fører til et sådant fænomen. Det sker dog, at bringer foden på grund af lav mobilitet. Måske den person i lang tid var i en ubehagelig situation for ham, på grund af det dårlige blod strømmer til de nedre ekstremiteter. Men de fleste af fingrene på benene reducerer på grund af det faktum, at mangler de nødvendige sporstoffer i kroppen. Dette kan være D-vitamin, calcium eller magnesium. Anfald kan være et symptom på at have leversygdom, skjoldbruskkirtel, rygmarv, diabetes, åreknuder og andre. Det er, når folk begynder at føle, at hans ben kørslen. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Først skal du konsultere en læge.

sygdomsforebyggelse

Kun få mennesker ved, at de fødevarer folk normalt ikke kan få den nødvendige Mg normen for ham. For at gøre dette, skal du tage ekstra magnesium i præparater, og således at det er bedre absorberes, du har brug for at få endnu, og D-vitamin Sørg kost af hver person skal være frugt og grøntsager. Mælk, nødder, ost og hytteost er en kilde til calcium i kroppen, så de skal være til stede i den menneskelige kost, som oplever kramper. En masse af magnesium findes i valnødder, boghvede grød, bønner. Roer, hvidløg, tørrede abrikoser, rosiner og solsikkefrø er rig på kalium. Glem ikke om fordelene ved mineralvand.

lindrer spasmer

Så når han bringer sine fødder, hvad man skal gøre i sådan en situation? Det er nødvendigt, at musklen strækning. For at gøre dette, skal du blive i nærheden af væggen, sætte dine fødder skulder-bredde fra hinanden og håndfladerne til at hvile mod væggen. Men vi skal være opmærksomme på, hvad de skal være over dit hoved. Dette efterfølges af langsomt trække sig tilbage. Det er ønskeligt, at fødderne aldrig forladt jorden. Når du føler, at musklen er stram, er det nødvendigt at stå i denne position i omkring et halvt minut. Du kan også starte klemme benet der trange. Nå hjælpe gnide. Hvis der ikke metoder ikke hjælper, og fødderne bringer hvad de skal gøre i sådan en situation? Derefter kan du prøve en massage. Det er nødvendigt at finde et punkt i midten af læggen og lægge pres på hendes tommelfinger. Pres på armen skal øges gradvist. Når du har klikket på knæhasen. Krampe bør gradvist trække sig tilbage. Dog kan ikke anvendes denne metode til massage til gravide kvinder, fordi deres sygdom har en lidt anden karakter. krampe opstår ofte i koldt vand, så før du går svømning, skal du gøre noget motion for at øge blodgennemstrømningen til musklerne. Når spasmer kan være en nålestik til krampe. Denne smertefuld fornemmelse er i stand til at stoppe symptomet. Kun en ansvarlig tilgang til deres helbred er i stand til at gøre nogen skade på kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.