ForretningIndustri

Zmiev TPP, Kharkov region

Zmiivska termisk kraftværk - et af de mest magtfulde kraftvarmeværk i Ukraine. Fra hendes arbejde afhænger varme- og el-tre regioner: Poltava, Sumy, Kharkiv. Designet kapacitet på op til 2400 MW. I øjeblikket er virksomheden foretaget rekonstruktion storstilet for at omdanne den tankstation på gløderne.

skabelse

I 1955, i nærheden af byen Kharkiv det har påbegyndt opførelsen af basen TPP, som er blevet en vigtig leverandør af energi til de industrielle centre i regionen. Den første enhed bestilt i 1960, blev den planlagte kapacitet af anlægget frigives kun i 1969.

For kraftværk tid - 2400 MW - var en rekord. I lang tid var Zmiev TPP et af flagskibene af Energy i Sovjetunionen. I 1979 blev 200 milliarder kWh og 500 mia 02.09.2006 strap kilowatt nås blev produceret. I dag, kan værdien af kraftværker ikke overvurderes. Hun er i top 5 elproducerende virksomheder i Ukraine.

udvikling

På Zmiev TPP indføre de mest avancerede teknologi i branchen. Den første hovedenhed giver dig mulighed for at generere 200 MW - det var en europæisk rekord. Også for første modernisering af kulfyrede blok blev gennemført i landet med en stigning i kapaciteten til 275 MW. Parallelt hermed gennemføres ACS (automatiske kontrolsystem), som gør det muligt at fjernstyre hver proces: fra start til stop. I modsætning til lignende produktioner Zmiivska termisk kraftværk ikke udøver en betydelig belastning af miljøet ved at installere den mest avancerede filtrering systemer og vandbehandlingsanlæg.

TPP kan anvendes som brændsel antracit kul, olie og gas. Men det er svært kul udvindes i nabolaget, i Donbass er det vigtigste råmateriale. I en kilometer fra stationen rejst afvikling af Power Komsomol, med en befolkning på mere end 17.500 mennesker.

Problemer og løsninger

Konflikt i Donbas førte til katastrofale mangel på antracit, som er den primære brændstof til Zmievskoy TPP. Ifølge de teknologiske standarder kan ikke falde i søvn i gasfyrede kedel kul uden strukturelle ændringer. Antracit fundamentalt forskellige fra kulgas gruppe. Ved at anvende den metode til brænding pulveriseret sikkerhedsstandarder for dem er ganske anderledes.

Antracit er dårligt brændbare lav-reaktive råmaterialer. Gas kul, derimod, har en kvalitativt forskellige betingelser for antændelse. Ved at brænde det der er fare for eksplosion og oprustning i forberedelsen brændstofsystemet.

Løsning på problemet ligger i den dyre rekonstruktion af kedler og udstyr. Fra marts 2017 Zmievskoy kraftværk (Kharkiv) går nedlukning og demontering af 2. enhed. I den nærmeste fremtid vil begynde at afmontere udstyr og på 5. blok. Et projekt til at overføre termisk energi til afbrænding af kulgas gruppe "GD" og "G" i stedet for antracit.

Option rekonstruktion kræves et separat beregningsenheder og kedeldele udskiftning volumener (lavet i 60'erne i fabrikker RSFSR) og værdiansættelse foranstaltninger til at arbejde på en ny eksplosiv og brændbart brændstof.

Planer for modernisering

Hvert år ukrainske termiske kraftværker og kraftvarmeværker forbruge omkring 9 millioner tons antracit. Konvertering af kun to kedler TP-100 med en kapacitet på 200-300 MW ved Zmiev TPP vil erstatte omkring 1 million tons antracit kul i gas gruppe. Ifølge projektet, er lanceringen af en ombygget 2nd enhed planlagt til 01.09.2017 år, 5 th - 15. oktober i år.

Gennemførelsen af et innovativt projekt bidrager til:

  • Øg pålideligheden af funktion ukrainske forenet energisystem.
  • Diversificering og mindske afhængigheden af forsyningsafbrydelser rå kul.
  • Stimulere industriel produktion på grund af inddragelse af ukrainske producenter og entreprenører til at udføre anlægsarbejder på eftermontering af udstyr på kedelanlæg.

I øjeblikket PJSC "Centrenergo" og alle kontrahenter har udviklet den nødvendige dokumentation for overdragelsen af №2 og №5 blokke på brændende kul brand "G". Kharkov kedelanlæg fremstillet mekanisk separate enheder til kedler med en samlet vægt på op til 540 m. Brugte til tilførsel, lagring, kul Hour bevirkes Kharkov Institute "TIC-UNION". beskyttelsesforanstaltninger design til konstruktion faciliteter, godkendt brand også afsluttet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.