Nyheder og SamfundKultur

Hvem er datter? Betydning af ordet "datter"

Når det sker, at der er et nyt liv for din slægtning. Det kan være en lillebror eller søster. Men efter brylluppet, er familien forøget mindst to gange. Nu på listen over familien vises svigerforældre, svoger love. Tangled i titlerne nemmere end nogensinde. I dag har vi et nærmere kig på betydningen af "in-law", dens oprindelse.

Nogle baggrund

Vendte hans blik tilbage århundreder kan findes, at det var navnet på det grundlæggende blev lagt i de dage slægtskab. I sammenligning med andre europæiske lande, i Rusland, at systemet var ganske komplekse og lagdelte. Dette skyldes primært komplicerede familiebånd, som er afhængige af den finansielle emne på mange måder.

Hvem er datter vidste alle de pårørende til hendes mand, det er hvad de kaldte det, og. Mens hun delte dem på grundlag af situationen i familien. Over tid, de familiemedlemmer hans kone fik også deres navne i forhold til sin mand og hans familie.

Blod eller andre bånd, der binder folk i disse dage, var grundlaget for dannelsen af de vigtigste enhed i samfundet. Familierne var stort nok, kommunikationen linje op ikke kun lineært, listen fik fætre, andet fætre, pårørende og absolutte fremmede, når der er truffet i et snævert interval.

Det etymologi af ordet "datter"

For bedre at forstå betydningen af tale, er det nødvendigt at henvende sig til sin oprindelse. Vore forfædre i alt en betydning, der passerede deres følelser og følelser. I dag er sådan en videnskab, som etymologi hjælper os med at opdage hemmelighederne af verden af ord. Så næsten alle kan fortælle, hvem er en datter, men ikke alle ved historien bag disse breve. Lad os afsløre det slør af hemmeligholdelse.

Ordet stammer fra det enkle - "Bride", som til gengæld bærer alle de grundlæggende betydning.

Tidligere blev det så bragt op, at unge kone efter vielsen flyttede til at leve i huset af den nette. Familier var store, men ikke altid rig, så få en særskilt indkvartering er ikke inkluderet i de næste par planer. De levede sammen med deres forældre, brødre og søstre til sin mand.

Det nye medlem af familien nærede et mysterium for andre, ingen vidste, hvad de kan forvente fra en pige. "Ukendt" - det er hvad denne datter per definition. Under den lange periode med hendes mands familie til at se nøje til den nye for sig selv i forhold, studere, tilvænning.

Forhold i Rusland

Store familier mener med en klar rollefordeling. Senior har en dominerende stilling. De bortskaffes den finansielle del af livet og dermed påvirke til andre områder. Hver bidrager med sin mulige rolle i udvikling og velstand i huset.

Især svært på det tidspunkt havde jeg en ung kone. Hvem er datter og hvad det kan gøre, kan vi kun gætte. De behandlede hende med en vis forsigtighed, kontrol det hårde arbejde. Torn fra hans arne, hvor alle havde kendt siden barndommen, hvor der var en atmosfære af kærlighed og omsorg, pigen faldt i helt fremmed for hendes verden, hvilket ikke er meget og ville have hende til at tage. Chartret om hver familie kunne være radikalt anderledes, og jeg havde meget at lære igen, at vænne sig til.

De første dage, måneder, nogle gange år, i det nye hus blev meget tung. Men, tage et nærmere kig på hvert medlem af familien, der beviser deres engagement i den fælles sag, kunne det ændre holdningen hos andre.

Datter-i omdannelse af

Hvis der i dag er at bede en ven eller en ven, der er en datter- og-lov, er svaret handler om det samme: Det er gift med en ung mand i forhold til sin mor. Men som vi allerede ved, hvert ord oprindelig havde en særlig betydning, overbringe en bestemt budskab, et budskab. Så i dette tilfælde, synes det, er to identiske begreber er helt anderledes følelsesmæssig farve.

Unge forblev en "datter" til et vist punkt. Intet bringer folk sammen som fremkomsten af en generel medlem af familien - barnet. Når det nydannede hans kone fødte deres første barn, kan det betragtes som et fuldgyldigt medlem af familien. Forholdet mellem ældre pårørende bliver til hende mere overbærende. Og nu blev hun kaldt "synoha" (afledt af "søn af"), hvilket bringer skygge af kærlighed og intimitet. Over tid, udtalen ændret og navnet havde et bogstav til at danne velkendt for os ordet "svigerdatter".

I praksis - hvem er hun

Som talerør for mange historier, en af de vigtigste "fjender" af brudens søster eller søster til den nette. Unge de kommer i praksis. I mange litterære værker beskrevet uvenlige sygeplejersker til datter. Mest sandsynligt, dette skyldes jalousi. Hvis før kærligheden til sin bror havde kun at dele med sin mor og far, men nu er der en ny pige, som skabte en vis afstand mellem unge og søstre.

Nu, at vide, hvem den søster-in-law og kan tydeligt præsentere et billede af livet for disse to mennesker i oldtiden. Sidste havde næsten ingen rettigheder i den nye familie, nogle gange er det ikke engang lov til at spise ved samme bord. Den første stadig i den kreds af slægtninge og følte sig sikker, selvom godt klar over, at før eller senere vil hun være.

Familie træ

I dag er ikke, at ikke alle, men næsten en ud af tusind kan prale viden om deres forfædre. Hvor det tidligere stor stærk familie var af stor betydning i livet for ethvert menneske.

Nedenfor er en liste til at hjælpe dig med at forstå lidt personlige relationer.

Forældrene til mand og kone:

  • Svigerfar, mor-far, mor, kone, mand.

  • I praksis, mor-in-law: far, mor, hustru, kone.

  • Swat Swat forældre til ægtefæller i forhold til hinanden.

Brødre og søstre:

  • Devereux, søster-bror, søster, ægtefælle, mand.

  • Svoger, svoyachnitsa: bror, søster, ægtefælle, kone.

Kigger på sådan et simpelt kredsløb, kan du se, det er ikke så svært, som det oprindeligt syntes. Og desuden, hvor ofte vi bruger i hverdagen sådanne ord som "in-law", "svigermor", "datter", hvis betydning vi ikke forstår indtil udgangen, hvis du ikke kender historien.

Den moderne opfattelse af familien

I dag, familiemedlemmer er ikke så tæt som før. Nu parret en tendens til at leve adskilt fra deres forældre, der søger uafhængighed i deres personlige og finansielle område. Hovedsageligt på grund af dette, det mistede den sande betydning af ordet "datter" eller "in-law".

På den ene side er det godt dannede en ny enhed i samfundet, med sit charter og regulativer. Livet for alle medlemmer af familien forbliver i det normale forløb, og forekomsten af problemer minimeres. På den anden side - mistet nogle sammenhæng mellem generationerne, en følelse af pligt og ansvar bliver sløret. Stadig mere tydelig ligegyldighed og mangel på respekt for ældre.

Dog vil brugen af enkle ord ikke vende tilbage til et liv i dyb moralske principper, kan det gøres kun pleje kærlighed og tillid mellem generationer.

konklusioner sidste

Hovedformålet med disse vilkår - er stress isoleret fra den samlede masse af de mennesker, der spiller en vigtig rolle i livet for ikke kun mennesket, men også for hele samfundet.

Besvarelse af et simpelt spørgsmål om, hvem der er en datter, vi var inde på det dybere tema - ændre de følelsesmæssige komponent ord. Sådanne eksempler er mange. Poring over etymologi, er det muligt at finde tusindvis af fantastiske og slående eksempler. At kende oprindelsen af ordet, dets sande værdi, er vi i stand til at gøre deres tale mere intens, sandfærdig og åben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.